- Poruka
- 16.620
Jeste, mislim da će joj se baš svideti.Ajme, predivno! Ideja ti je i više nego odlična.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, mislim da će joj se baš svideti.Ajme, predivno! Ideja ti je i više nego odlična.![]()
Ja nemam uramljene slike, imam u ladici. Na mene ne djeluje pozitivno gledati slike kao podsjetnik na srećnija, ljepša, srcu draža vremena koja se ne mogu vratiti. Maminu sliku jako rijetko sam sposobna pogledati (odbolujem svaki put)
Čak izbjegavam susrete sa tetkom (njenom sestrom) jer jako liče. Nepodnošljivo mi je gledati njene ruke..
Ma u to nema sumnje, mada ju ne znam.Jeste, mislim da će joj se baš svideti.![]()
Nemam ni ja osim jedne gde fali ta jedna sestra. Sve ostale slike su u jednom koferu.Ja nemam uramljene slike, imam u ladici. Na mene ne djeluje pozitivno gledati slike kao podsjetnik na srećnija, ljepša, srcu draža vremena koja se ne mogu vratiti. Maminu sliku jako rijetko sam sposobna pogledati (odbolujem svaki put)
Čak izbjegavam susrete sa tetkom (njenom sestrom) jer jako liče. Nepodnošljivo mi je gledati njene ruke..
Mojoj sestri je jučer bila godišnjica smrti.
Isto razmišljam po pitanju ovog sa slikama, jako je teško gledati podsjetnik.
Meni bude teško i razmišljati/razgovarati o tome.
Da, moj prvi susret sa poezijom je bio Jesenjin.A taman sam mislila pitati misliš li na Jesenjina, kad si spomenula omiljenog pjesnika i balerinu.
I prije sam stekla dojam da njega voliš.![]()
I onda se iznenade kad postupe totalno drugačije od onog kako su mislili da će odreagovati ili uraditi.Isto mi se dogodi kad krenu teme vezane za "kako bi tko postupio u određenoj situaciji, u kojoj se do tada još nikad nije našao".
Pa kad kažem da je tako nešto jako teško reći sada, iz ovog ugla gledanja, mnogi znaju tvrditi kako točno znaju što bi i kako bi.
Dobro ako znaju.. Ili misle da znaju.
Odličan je on. Tragičan život, ali odličan pjesnik.Da, moj prvi susret sa poezijom je bio Jesenjin.
Da, nikad ne znamo kad ćemo u životu možda iznenaditi i sami sebe.I onda se iznenade kad postupe totalno drugačije od onog kako su mislili da će odreagovati ili uraditi.
Dobar dan!Dobar dan
Neka bude odličan
I nedjelja!Dobar dan, srećna vam subota.![]()