Pab kod Maxe "ČP" - knjiški moljci XXVI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nemam uramljene slike, imam u ladici. Na mene ne djeluje pozitivno gledati slike kao podsjetnik na srećnija, ljepša, srcu draža vremena koja se ne mogu vratiti. Maminu sliku jako rijetko sam sposobna pogledati (odbolujem svaki put) :(
Čak izbjegavam susrete sa tetkom (njenom sestrom) jer jako liče. Nepodnošljivo mi je gledati njene ruke..

Ja nemam uramljene slike, imam u ladici. Na mene ne djeluje pozitivno gledati slike kao podsjetnik na srećnija, ljepša, srcu draža vremena koja se ne mogu vratiti. Maminu sliku jako rijetko sam sposobna pogledati (odbolujem svaki put) :(
Čak izbjegavam susrete sa tetkom (njenom sestrom) jer jako liče. Nepodnošljivo mi je gledati njene ruke..
:zag:

Nemam ni ja osim jedne gde fali ta jedna sestra. Sve ostale slike su u jednom koferu.
Da, jako je teško.

A taman sam mislila pitati misliš li na Jesenjina, kad si spomenula omiljenog pjesnika i balerinu.
I prije sam stekla dojam da njega voliš. ❤️
Da, moj prvi susret sa poezijom je bio Jesenjin.
Isto mi se dogodi kad krenu teme vezane za "kako bi tko postupio u određenoj situaciji, u kojoj se do tada još nikad nije našao".
Pa kad kažem da je tako nešto jako teško reći sada, iz ovog ugla gledanja, mnogi znaju tvrditi kako točno znaju što bi i kako bi.
Dobro ako znaju.. Ili misle da znaju.
I onda se iznenade kad postupe totalno drugačije od onog kako su mislili da će odreagovati ili uraditi.

Happy Good Morning GIF by ircha_gram

Одох мало на пут.
Интернет нула, посао максимум, зезање нула.
нема везе биће боље
Бар нећу бити у смрдљивој канцеларији.
Ако мене неке даме буду оговарале, немојте ми рећи.
Имам осетљиво срдашце...
:cool::cool::cool:
Али и дугу језичину...
:plez::plez::plez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back