- Poruka
- 55.627
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, uzburkali smo vodu.Mnogo ste mi komplimenata uputili...moram da zapalim jednu (od uzbudjenja)
Ma...znaš šta bih mu ja rekla!Trebala si mu reći..
![]()
Ma istina, treba znati u koje se rasprave dati, a koje je bolje preskočiti.Ma...znaš šta bih mu ja rekla!
Al kad pomislim da će me posle toga danima neopisivo smarati, zaćutim ko bela lala!
Da, na Natprirodnim pojavama, Astrologiji i StripuMa istina, treba znati u koje se rasprave dati, a koje je bolje preskočiti.
Ti si bila moderator ovdje, na Krstarici?
Vjerujem da si se dobro snalazila.Na čemu bih drugo!![]()
Благодарим Госпоја иљубим руке.Prekrasni!
My precious!
Stvarno je prelep!
I originalan!
U zdravlju ga nosio!
Inače je Gata kolekcionar prstenja!
Nekoliko godina sam bez skidanja nosila 10 prstenova!
Sad nosim stalno samo burmu i jedan izbajani tibetanski sa tirkizom i koralom
Благодарим Госпоја иљубим руке.![]()
Ahahahahahaha
Nasmejala si me baš
Ma baktanje sa trolovima me neopisivo smaraVjerujem da si se dobro snalazila.
Odustala si jer te umaralo?
Ovakvi koji znaju pravu istinu svega.![]()
Pa mozak mahom ne upravlja emocijamaSvi sve znamo a onda nas sitnice iznerviraju.
To mi je drago čuti.Nasmejala si me baš![]()
Znaš kako ono kažu.Svi sve znamo a onda nas sitnice iznerviraju.
Neki prilicno...Evo, uzburkali smo vodu.
Danas sam izradilu sliku nas četiri sestre (sa rodjendana punoletsva njene ćerke), uramila, nije bio beli ram što sam htela pa samTo mi je drago čuti.
Jesi se odlučila za poklon sestri ili još razmišljaš?
Blago vamaDanas sam izradilu sliku nas četiri sestre (sa rodjendana punoletsva njene ćerke), uramila, nije bio beli ram što sam htela pa sam
uzela crveni. Imam bombonjeru i kafu, i možda kupim vino.
Ranije kad smo se slikali (kad smo svi bili na okupu) uvek falila jedna sestra.Blago vama![]()
Ajme, predivno! Ideja ti je i više nego odlična.Danas sam izradilu sliku nas četiri sestre (sa rodjendana punoletsva njene ćerke), uramila, nije bio beli ram što sam htela pa sam
uzela crveni. Imam bombonjeru i kafu, i možda kupim vino.