M...međunarodni sexMuzika
Meksiko
Mercedes
Maslac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
M...međunarodni sexMuzika
Meksiko
Mercedes
Ma to je gotova stvar. Čekam samo da ti prođe rođendan.
Umirem. Zamišljam sebe u tom tenku.![]()
@snowtrooper srećno i blagosloveno neka je
Pre svega jednu Čehinju sa kikicama
Ili duplu Čehinju sa kikicama
Ko dupli produženi espresso
E sad sa mlijekom ili... Hehe![]()
Prvo kod šefa, a onda kod kolege sa tregerimaA što bez gaća, crni ti?![]()
Ne bi puno ni pogrešila.Pomislih da ti je današnji dan kao Soundtrack nekog filma.![]()
Nije bezobrazno ako ste to pomislili
Samo ilegalno, na žalost
Uzivaj doktore
Kako je prosla ona FPS igra sto si radio?
E panicim dok ne sednem na stolicu, posle mi nekako svejedno. Valjda me smiri onaj miris u ordinaciji da se ne bih bunio i da krene da ih vadi sve redom@BLANKED dobro jutro,kako ides da zakazes zubara kad skidas kamenac?
Jel' se onesvescujes ili panicis ili kako to kod tebe ide kad si vec prisutan?
Isto a tu se molim te gledam ili u plafon ili u zubarkine smirene oci.E panicim dok ne sednem na stolicu, posle mi nekako svejedno.
To je ultra jako sredstvo za dezinfekciju pristora,super ako ti se dopada.Podseca me na bolnicu,dislajk.Valjda me smiri onaj miris u ordinaciji
Humor blago tebi dobro je to.da se ne bih bunio i da krene da ih vadi sve redom![]()
Danima se psihicki pripremam da odem da zakazem (od proslog maja se zakazuje drzavno do tad nije),uskladim spavanje sa zakazivanjem,pitam ko ce da ide sa mnom (ako se onesvestim da bude tu).Pogubim se kad udjem unutra,
Ijao isto privatno a drzavno kad izadjem od zubara ne znam ni kako se zovem,jedva platim,jedva izadjem napolje lagano da se saberem.tek sabiram misli sta se sve izdesavalo kad izadjem iz ordinacije
Asocijacije su mi bolnicke,da ce nesto zajebati te cu zaglaviti tamo sa povredom glave ili vilice.E ovo je vec bilo nisko
![]()
Ijao isto privatno a drzavno kad izadjem od zubara ne znam ni kako se zovem,jedva platim,jedva izadjem napolje lagano da se saberem.
Danima se psihicki pripremam da odem da zakazem (od proslog maja se zakazuje drzavno do tad nije),uskladim spavanje sa zakazivanjem,pitam ko ce da ide sa mnom (ako se onesvestim da bude tu).
Ne znam,jedna me plasi sa svojim stavom a druga je u redu za sad ali medicinska sestra joj kao da ne voli svoj posao ili sam ja u panici od lekara.Ne secam se kad sam poslednji put isao kod drzavnog stomatologa oni ili nemaju vremena ili ih ocigledno mrzi da rade.
Drzavno a zadnji put kad sam bila bukvalno neki vitamini,tenzija me kosi.A sto se tice lekara nebitno da li mi je placeno privatno zdravstveno ili ne imam neki trip iskljucivo da idem u drzavnu ambulantu![]()