Pab kod Maxe "ČP" - knjiški moljci XXVI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pomislih da ti je današnji dan kao Soundtrack nekog filma. :zcepanje:
Ne bi puno ni pogrešila.
Ko da smo upali u neku lošu horor komediju sa sve muzičkom podlogom.
Nije bezobrazno ako ste to pomislili
Samo ilegalno, na žalost
:rumenko:
Šta ja pomislih
I dok ukapirah kako može biti ilegalno, prolete Soko(voz) u nepoznatom pravcu.

Aaaa jutroo.

Dok posten svet radi svi spavaju jel z:hm:

Uzivaj doktore :pivce:

Kako je prosla ona FPS igra sto si radio?

Eno je kiseli se jos uvek na Steam-u samo treba da je objavim ali necu :p mislim, nema svrhe. To je jedno zlo koje nikad ne sme da vidi svetlost dana :deda:

Ona mi je otvorila oci da potpuno batalim 3D, i bavim se skroz necim drugim mada je isto IT :p

Vrana je sletela na drvo,prepala se nesto te odletela.Kad su mediji imali lozenje na 🏀 te godine bila je neka vrana sa druge strane ograde,odsekla sam se tad.Rekoh sad ce da crkne a ko to da cisti,dobro d je odletela.

Sta se ovo desava?Odakle toliko vrana kako se one oteraju?Divlje ptice ne prilaze blizu naseljenih objekata toliko.Daleko ih bilo isto kao gugutke.

@BLANKED dobro jutro,kako ides da zakazes zubara kad skidas kamenac?
Jel' se onesvescujes ili panicis ili kako to kod tebe ide kad si vec prisutan?
E panicim dok ne sednem na stolicu, posle mi nekako svejedno. Valjda me smiri onaj miris u ordinaciji da se ne bih bunio i da krene da ih vadi sve redom:lol:

Pogubim se kad udjem unutra,
Danima se psihicki pripremam da odem da zakazem (od proslog maja se zakazuje drzavno do tad nije),uskladim spavanje sa zakazivanjem,pitam ko ce da ide sa mnom (ako se onesvestim da bude tu).
tek sabiram misli sta se sve izdesavalo kad izadjem iz ordinacije
Ijao isto privatno a drzavno kad izadjem od zubara ne znam ni kako se zovem,jedva platim,jedva izadjem napolje lagano da se saberem.

.Podseca me na bolnicu,dislajk.
E ovo je vec bilo nisko z:hm:
Season 3 Nbc GIF by The Office

Ijao isto privatno a drzavno kad izadjem od zubara ne znam ni kako se zovem,jedva platim,jedva izadjem napolje lagano da se saberem.

Ne secam se kad sam poslednji put isao kod drzavnog stomatologa oni ili nemaju vremena ili ih ocigledno mrzi da rade.

A sto se tice lekara nebitno da li mi je placeno privatno zdravstveno ili ne imam neki trip iskljucivo da idem u drzavnu ambulantu :lol:

Ne secam se kad sam poslednji put isao kod drzavnog stomatologa oni ili nemaju vremena ili ih ocigledno mrzi da rade.
Ne znam,jedna me plasi sa svojim stavom a druga je u redu za sad ali medicinska sestra joj kao da ne voli svoj posao ili sam ja u panici od lekara.
A sto se tice lekara nebitno da li mi je placeno privatno zdravstveno ili ne imam neki trip iskljucivo da idem u drzavnu ambulantu :lol:
Drzavno a zadnji put kad sam bila bukvalno neki vitamini,tenzija me kosi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back