- Poruka
- 25.130
Ma ja idem kod drzavnog jer znam da me uvek caste jednom dodatnom nedeljom bolovanja gratis 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace je sprat iznad zubnog psihijatrijaMa ja idem kod drzavnog jer znam da me uvek caste jednom dodatnom nedeljom bolovanja gratis![]()
Naravno da nas ima.U pa ima vas![]()
Kako ide to sa bolovanjem,sta gratis kad izvadis zub ili stavis vestake?Ma ja idem kod drzavnog jer znam da me uvek caste jednom dodatnom nedeljom bolovanja gratis![]()
Ni ne znas me,nista ne znaci ovo nego ide li neko od tvojih sa tobom?Mogu ja da krenem sa tobom nije problem uopste
To je moja panika ako se onesvestim ja,osoba kraj mene sta onda?al nam opet treba 3. kad se oboje onesvestimo da bude tu.
Nadam se da citas sto volisNaravno da nas ima.
Neki su davno budni ali samo čitaju.
Ma sto ja te se ne plasim ako treba idemo odmaNi ne znas me,nista ne znaci ovo nego ide li neko od tvojih sa tobom?
Kako ide to sa bolovanjem,sta gratis kad izvadis zub ili stavis vestake?
Nemoj da dajes laznu nadu.Ma sto ja te se ne plasim ako treba idemo odma![]()
Svi smo bre ovde nasi opusti se![]()
Nije lepo saliti se sa tim stvarima![]()
Sto sam budna zbog gresaka iz dve hiljade trece cini mi se a onda iz dve hiljade devetnaeste jbg "da zna gde ce pasti covek bi seo".Nadam se da citas sto volisJa celo jutro citam sto moram
![]()
Sto sam budna zbog gresaka iz dve hiljade trece cini mi se a onda iz dve hiljade devetnaeste jbg "da zna gde ce pasti covek bi seo".
Kako se odljubljujes a kako prezalis neiskoriscene prilike za brak?Ne osvrcem se sta je bilo iza, nema svrhe![]()
Iiiiistooooooooooo a to se zove anksioznost.Samo jos da se naucim da se ne cimam previse sta ce biti sutra i bombona.
Ni meni jer vidi ovo:Započeta jutarnja tema, mi se ne dopada,
1. i 2. maj (sre-čet) | Praznik rada neradni dani |
3, 4, 5. i 6. maj (pet-pon) | Vaskršnji praznici - pravoslavni neradni dani |
podseća da bih i ja ttrebalaa da zakažem za L,
Dentofobija je ozbiljna stvar.a ona prestrašena od istog
Fobije ma da da.Sve dobije su ozbiljne stvari, pogotovo za CNS.
Al' okolina ne razume,NE SHVATAM KAKO TO.Fobija od pauka,zmija,leptira,krava,vode,vatre,gusenja ma svega moguceg im je jasna,postoji a ovo cak ne registruju uopste.Njemu najviše štete![]()
Sve strahove prevladavaš tako što se suočiš sa njima i shvatiš da su samo to, strahoviFobije ma da da.
https://my.clevelandclinic.org/health/body/central-nervous-system-cns
Al' okolina ne razume,NE SHVATAM KAKO TO.Fobija od pauka,zmija,leptira,krava,vode,vatre,gusenja ma svega moguceg im je jasna,postoji a ovo cak ne registruju uopste.
2014.zvaka mi se zalepi za kosu,odsecem je po principu "kosa raste" E TAJ DEO NIKAKO.Dobro jutro, kafano
Htedoh reći - Na noge lagane, neće se dan uk.enjati sam
I videh, odlično vam ide![]()
Lako reci al' objasni ti to podsvesti.Sve strahove prevladavaš tako što se suočiš sa njima i shvatiš da su samo to, strahovi