Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
Tvoj poklon za mladence, košara tvojih proizvoda s ogromnom mašnom.Dobro oćete vi da se udajete i ženite i švalerišete il.. da idem da gledam esencijalna ulja na aliju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoj poklon za mladence, košara tvojih proizvoda s ogromnom mašnom.Dobro oćete vi da se udajete i ženite i švalerišete il.. da idem da gledam esencijalna ulja na aliju.
Гледај уља.Dobro oćete vi da se udajete i ženite i švalerišete il.. da idem da gledam esencijalna ulja na aliju.
Eee .. pa hvala na komplimentu, slazhem sa svime sto kazes, tako si me dobro opisala da sam platio nekome da me nahvali ovako ne bi me ovako hvalioEl Blanked bese onaj slatki sa kosicom mmmm
Ponudite čovjeka tortom, pa slavimo li rođendan ili ne?
I neko pićence za Blanked. Eh, ovaj Snow samo u komšinicu gleda.
Ma šta su mu ti ljudi skrivili?Tvoj poklon za mladence, košara tvojih proizvoda s ogromnom mašnom.
Sad ce sve zene da gledaju u BlankijaPonudite čovjeka tortom, pa slavimo li rođendan ili ne?
I neko pićence za Blanked. Eh, ovaj Snow samo u komšinicu gleda.
Uuui,intrigeSad ce sve zene da gledaju u Blankija
pa ce imati komsinicu samo za sebe
EDIT
osim ako i ona ne bude gedala u Blankija
![]()
E nemoj da se vadite sad na mene.Sad ce sve zene da gledaju u Blankija
pa ce imati komsinicu samo za sebe
EDIT
osim ako i ona ne bude gedala u Blankija
![]()
Jeste Agi, sve znasOpet nisam bila tu!
Gledala sam Kung fu pandu 4, taman za moj uzrast!
Ali mislim da znam koja je slika, ona sa tatom
I ja isto mislim.I ovde si lepa.
Daaa, otvara te u strukuI ja isto mislim.
A i dobra mi je torba.
To je moržEno je i Serafim roni pod vodom i slika.
Ćuti, bar te redovno kupaju i hraneZa sve neudate našao sam vam mesto sa dobrim frajerima..