- Poruka
- 98.702
ljigavi i motkasti...nit kraja nit pocetka, s' obe strane istiLjigavi?
Motkasti?
Usukani?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljigavi i motkasti...nit kraja nit pocetka, s' obe strane istiLjigavi?
Motkasti?
Usukani?

Ja kao imam svoj neki estetski kriterijum ( mahom neprivlačni a karakterni ljudi), al sam par puta sebe iznenadila šta mi se dopalo, ma šta dopalo, otkinula sam al isključivo zbog mozga i energijeljigavi i motkasti...nit kraja nit pocetka, s' obe strane isti![]()
me tooJa kao imam svoj neki estetski kriteeijum ( mahom neprivlačni a karakterni ljudi), al sam par puta sebe iznenadila šta mi se dopalo, ma šta dopalo, ptkinula sam al isključivo zbog mozga i energije
Priličan sam sapioseksualac

Ovaj "moj" je ličio na buldogaali da lici na glistu ili kornjacu ne moze nikako![]()
Takodje...Ja kao imam svoj neki estetski kriterijum ( mahom neprivlačni a karakterni ljudi), al sam par puta sebe iznenadila šta mi se dopalo, ma šta dopalo, otkinula sam al isključivo zbog mozga i energije
Priličan sam sapioseksualac
Zadnji crash sam imala sa omalenim, debelim i ćelavim
To čak ni ja ne volim
Al ko me pita!
buldozi su prekrasniOvaj "moj" je ličio na buldoga

sve suprotno od menea zene su mi najlepse kad lice na srnu
krupne oci i tanane nozice

Omaleni ćelavac ima blistavi um i fascinantno obrazovanjeTakodje...

Pa ti baš imaš krupne očisve suprotno od mene![]()
Upravo sam to rekla za sebe!Nekad iznenadim i samu sebe na sta sve otkinem...![]()
dobro ti zagrebe po mozguNekad iznenadim i samu sebe na sta sve otkinem...![]()
Nije valjda bio nizi od tebe?Omaleni ćelavac ima blistavi um i fascinantno obrazovanje
I naravno užasan karakter, najgorem neprijatelju ono čovek da ne poželi
Pa sad...nije, al smo tu negdeNije valjda bio nizi od tebe?
pa normalne...valjdaPa ti baš imaš krupne oči
Prelepe

moj co'ek je omalen a ja vecito bila sa nekim banderamaPa sad...nije, al smo tu negde

Vec sam jednom ispricala jednu tipicnu austrijsku salu o srnama:a zene su mi najlepse kad lice na srnu
krupne oci i tanane nozice

nizi od mene...tesko, jedino kepecNe bih mogla da budem sa nekim ko je nizi od mene![]()
Koliko si ti visoka, zabice?nizi od mene...tesko, jedino kepec
Moj muž je malo viši od mene al je plećat i fenomenalno građenmoj co'ek je omalen a ja vecito bila sa nekim banderama![]()