pa... gde zivite?...

Bliznakinja:
QchCK*a:
Bliznakinja:
Onaj kod fontane :P Ako znas de je GENEX..znaces i de je ovo...doduse malo su dalje ali to ti je taj kraj :wink:

Zivela sam daaavno u prvoj zgradi do tog Meka.....hahahaha, ali se meni to mnooogo svidjalo (kao dete sam bila jakooo nezasita krompirica).
E,jel ona dugacka ili ....ja sam u onoj sto gleda pravo na MEk

N.H. 8 8)

QchCK*a:
Bliznakinja:
QchCK*a:
Bliznakinja:
Onaj kod fontane :P Ako znas de je GENEX..znaces i de je ovo...doduse malo su dalje ali to ti je taj kraj :wink:

Zivela sam daaavno u prvoj zgradi do tog Meka.....hahahaha, ali se meni to mnooogo svidjalo (kao dete sam bila jakooo nezasita krompirica).
E,jel ona dugacka ili ....ja sam u onoj sto gleda pravo na MEk

N.H. 8 8)
uuu bivsa komsinice...ja sam N.H.6 odma ulaz pored..xexe

Bliznakinja:
DJ_MaRe:
Bliznakinja:
Moja zgrada gleda na McDonald's...a svako vece moraaa da ima neki rodjendan i samo se cuje decurlija kako peva:"Na silu..."bla bla.A onda kad pocne rodjendanska pesma,da poludis.A osvetljenje im je boli glava,da nemam venecijanere ne bih mogla da spavam nocu,a svetla gase u 2 sata.Inace u zgradi su sve kilave babe i dede,koji postuju kucni red..i od 2 do 5 nema glasne muzike i ludovanja inace odma kuc,kuc na vrata.A tek ova tetkica kad vidi mene i moju ekipu sve zajedno u ulazu,pa ja mislim da joj se kosa digne na glavi.Iznad mene zivi jedan (ne)zanimljiv cica...Covek se budi u 5 ujutro.Kako to znam?Pa on izgleda nema stocic,jer ja svako jutro cujem njegov sat kako zvrnda...obavezno se u 5 probudim,kad i on.E sad...skola mi je na pljuvometar,pre podne polazim u 5 do 8...pored moje skole se nalazi SOS-specijalna osnovna skola...ne da mi se vise smucila nego to ne mogu da opisem.Svaki put kad prolazim sa drugaricama ovi koji idu tu samo nesto vicu za nama u stilu "Kako ste slatke" ili "Ajde da se smuvamo"....tako da kad idemo u skolu obicno idemo zaobilaznim putem.Katasrofa sve u svemu.To je otprilike moj sugavi kraj :D
koji McDonald`s??
pa mi smo komsije!!! dobro, 62. blok nije bas tu, ali nije ni daleko... :wink:

Ja nemogu da se pozalim zivim u jednom mirnom mestu.Muziku glasnu mogu da slusam dokle ocu i da ludujem sa drustvom ako treba celu noc i dan.Komsije se nebune soba mi gleda prema ulici tako da se svako jutro budim uz odsjaje sunca.U skolu krecem u 5:30 jer putujem inace u osnovnu sam kreto u 6:40 a poslepodne kad idem u 11:30 svidja mi se ovo mesto jer je mirno i tiho!! nedaleko od mene je i Kanal gde preko leta idemo na kampovanje a i sa devojkom u setnju malo dalje od kanala je i stadijon gde idemo na utakmice.Sve u svemu mesto je super,nebi ga menjo nizasta!! :D

Zivim u najduzoj ulicu u gradu... 8)
Na pola sata od grada... Ne zalim se... Ok je... Ali mi to pada ponekad tesko zbog skole...
Komisiluk mi je blaga rec,katastrofa... Naravno,tu su uvek dezurne tracare... Koje se trude da sve saznaju o tebi... Plus da ti upropaste zivot...
Pogotovo meni... Oduvek sam im bila zanimljiva zbog toga sto jesam i zbog toga sto radim... Znale su da mi naprave paklene svadje sa majkom... Srecom,sad je i ona shvatila to... Pa,je ok.... :?
Plus... Sto su mnogo ljubomorni... :(
Ne smem da parkiram ispred dvorista auto jer su vec jednom pokusali da ga izgrebu (kljucem)... :cry:
Moja soba je posebna prica.... Zivim u potkrovlju.... Na drugom spratu tako da se vidi veliki deo okoline... Mnogo je lepo... Pogotovo leti kad je sve zeleno... 8)
Ali... Zato leti nema zivota... Toliko je toplo da ne moze da se zivi... Desavalo mi se da ne mogu da spavam cele noci....

Prosli put sam pisala vise... Ali mi je pukla veza dok je to postovao i to je nestalo... :cry:
Sad me mrzi da pisem sve opet...

ja zivim u jednoj maloj ulicici,punoj malih,straih kuceraka i ljudi(mojih DRAGIH komsija) koji po celi dan sede na ulici i ogovaraju svakog ko prodje...
Odmah pored kuce u kojoj ja zivim je kuca jedne zene koja u dvoristu drzi kokoske,pse,macke,a do skora je imala i prase!!!
Desi se da ponekad neko od njenih ljubimaca istrci na ulicu i onda nastane opsti dar-mar(deca vriste od srece,matori jure tu zivotinju,slicajni prolaznici gladaju kako da pobegnu....).Ja zivim u kuci u kojoj pored mog ima jos cetiri stana,gde u nekima od tih stanova zivi moja rodbina,a negde neki drugi ljudi.
Moje dvoriste podseca na deponiju,jer tu stanari kuce ostavljaju ono sto pokupe po ulici(stare kante,olupine od automobila,daske,strai karton...)
Jutro u mojoj ulici pocinje 'umilnom' drekom koju manifestuju susedi dok jure decu i kucne ljubimce i stanari moje kuce dok pokusavaju da se iskopaju iz djubreta kako bi izasli na ulicu........
I tako ja zivim.......
NAPOMENA:
JA NE ZIVIM NI U KAKVOM SELU I ZABITI,JA ZIVIM U BEOGRADU NA STRAOJ KARABURMI!!!!!!!!!!!!

Alexandra9:
Pesnik po kome moja ulica nosi naziv je pisao buntovne pesme, pesme o slobodi. To sasvim odgovara stanovnicima u njoj... 8)
~ Negde na pocetku mozete videti tri stolice na rasklapanje, i naravno tri bake ( :lol: ) koje po ceo dan sede na njima. Ko god prodje pored njih, bice bombardovan strahovitim komentarima... ko bi rekao... :roll:

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

Ti kao da zivis u mojoj ulici :lol:

Fiorella:
Alexandra9:
Pesnik po kome moja ulica nosi naziv je pisao buntovne pesme, pesme o slobodi. To sasvim odgovara stanovnicima u njoj... 8)
~ Negde na pocetku mozete videti tri stolice na rasklapanje, i naravno tri bake ( :lol: ) koje po ceo dan sede na njima. Ko god prodje pored njih, bice bombardovan strahovitim komentarima... ko bi rekao... :roll:

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

Ti kao da zivis u mojoj ulici :lol:
da nisi iz ns?... :lol:

~~~~~~~~~

Ja zivim na Dorcolu u jednoj od novijih zgrada i tu sam se doselio pre nekih 6 meseci..Komsiluk je katastrofa..Deda i baba preko puta mene koji lice na zombije is mrde ko sam djavo imaju pekinezera koji laje i na najmanji zvuk u zgradi..A najgore je sto onda ne prestaje, sve dok deda ne ustane i ubije ga od batina, e tad je poslednje sto se cuje cvilenje..
Iznad zive neki koji renoviraju stan, a obicno to obavljaju u 2 ujutru, ond se cuje skripanje stolica i nesto pada non stop na pod..ma katastrofa..
A inace okolina i sama zgrada(bez komsiluka) je super..Imam odlican pogled na 25. maj i malikce vidim Botanicku bastu...

Sasha85:
Naravno,tu su uvek dezurne tracare... Koje se trude da sve saznaju o tebi...

Preko puta mene zivi jedna baba koja je po CEO dan na prozoru. Kad sam bila mala, samo sto sam se doselila, javljala sam joj se, jer je vidim 2352 puta dnevno. Ona meni ni jedan jedini put nije odgovorila, samo je nastavila da bleji u mene. Tako da sam prestala da joj se javljam. Pre dve godine vracam se ja sa neke zurke, tek je svanulo, ali je ona naravno na svom prozoru. Ja je iskuliram, a ona mi kaze : " Zar se sad dolazi kuci, nikakvi propalitetu ? ".......... :?

QchCK*a:
Sasha85:

Preko puta mene zivi jedna baba koja je po CEO dan na prozoru. Kad sam bila mala, samo sto sam se doselila, javljala sam joj se, jer je vidim 2352 puta dnevno. Ona meni ni jedan jedini put nije odgovorila, samo je nastavila da bleji u mene. Tako da sam prestala da joj se javljam. Pre dve godine vracam se ja sa neke zurke, tek je svanulo, ali je ona naravno na svom prozoru. Ja je iskuliram, a ona mi kaze : " Zar se sad dolazi kuci, nikakvi propalitetu ? ".......... :?
Osveti joj se. :D

Cheaf:
QchCK*a:
Sasha85:

Pa.....znas, toj babuskari su odjednom nestale sve ruze sa grmova koje drzi uz ogradu da joj ne bi neko slucajno usao u dvoriste. I jednom kad nije bila na prozoru, a dolazio je postar, izvukla sam joj iz sanduceta racun za struju.

QchCK*a:
Cheaf:
QchCK*a:
Sasha85:

Pa.....znas, toj babuskari su odjednom nestale sve ruze sa grmova koje drzi uz ogradu da joj ne bi neko slucajno usao u dvoriste. I jednom kad nije bila na prozoru, a dolazio je postar, izvukla sam joj iz sanduceta racun za struju.
Bravo onda je to 2:1 za tebe.Sad moras pustiti babu da izjednaci.He,he :D

Alexandra9:
~ Produzite li dalje, naicicete na macji restoran. Ne, tamo ne sluze macke za rucak... Kod tog ulaza jedna zena svakog popodneva hrani svoje mezimce. Ok... volim ja zivotinje, ali te macke su mutirani monstrumi... cak i psi beze od njih... :lol:
Svakim danom ih je sve vise i vise. Bojim se da ce za vrlo kratko vreme macke preplaviti moju ulicu, okupirati ns, a onda ceo svet... ok, preterala sam malo... 8)

~ Ulaz... XX... tu sam... Moj stan- na najgorem mestu koje postoji.
~ Ispod- zabaviste. Svako jutro, ali bas svako jutro probudi me vristanje decurlije: ,,Maaaamaaa... hocu kuuuciiii :cry: ''. Dobro, nije sve tako crno, barem ne trosim baterije za budilnik. 8)
~Iznad- devojka koja ceo dan pusta grcku folk muziku... brrrrrrr... i peva uz nju... i igra uz nju... mislim da dalje objasnjavanje nije potrebno... i onda se ljute kada ja pokusam da je nadjacam... 8)
~ Pored- studentkinje koje imaju slabu tacku da kace svoj donji ves na najdalju zicu na terasi. Momci ne mogu da se suzdrze kad prolaze ispod... ni od njih se ne moze spavati...

~ Naravno... kada se svemu ovome doda slaba zvucna izolazija... dobije se savrsena slika pakla... Cujem kada neko od komsija kine ili povuce vodu... :lol:
Ovo je bila prica o mojoj ulici. Ako slucajno budete prolazili kroz nju... ubrzajte korak, cuvajte ledja... and beware...

Pa... da cujem vas... sigurno da nisam jedina koja zeli da komsiji crkne... sijalica... :lol: 8)

~~~~~~~~~
eeeeeeeeeeeee da li ste culi kako ce u gradu da promene ime ulica recimo jedna ce se zvati Ulica Kisele vode; :shock: :shock: :shock: majke mi cuo sam na vestima hehehe!

Back