- Poruka
- 1.906
hebali vas termini "klinac"
a koje si ti god luko??
evo ga opet ovaj

Ajde koliko bi mi ti dao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hebali vas termini "klinac"
a koje si ti god luko??
Jao, kako svi koriste isprane, retardirane fore...Jbt...Nodi_wolf je bila u potpunosti u pravu.
Ovo je neki klinac,stereotip koji pokusava da se uklopi u opste rasulo medju mladima,da se indentifikuje kao cool osoba.I to mu je najvaznije.Pogresna moralna nacela.Pogresan sistem vrednovanja.
Sad mi ga je zao,iskreno.
BAS TI JE EXTRA FORA DJM!!!
A i ova je OK... ALI SAMO U SKLOPU SA ovom!!!
I posle ja imam trash postove... check this one loolMa daj bre molim te za mene su klinci decica od 92' pa nagore...
Ili osobe ciji je intelekt na tom nivou...
Tako da ti si za mene klinac makar imao sto godina...
A sto se tice ispranih fora znas mi nismo tako IN i Fensi kao Brit i Paris pa da pratimo trendove i pisemo u roze boji(boji buducnosti) fensi bitch nove fore...
Pa jeste ok, ali nije bas citljiva...
Vrlo inteligentno i zrelo.E devojko pokrivaces se ti usima za pet godina...
Savant supremePa i ne treba i ovako su fensi poruke nepovezane tako da...
I posle ja imam trash postove... check this one lool
Vrlo inteligentno i zrelo.
jea bas inteligentno! ti si nas idol!E ti nisi sav svoj, zar ne???
Daj ti nama jedan jedini argument, makar i glup da bismo te uopste udostojili nase paznje....
nodi wolf for president!!!I jeste to ti je vidis jos jedna od onih "izlizanih" srpskih fraza...
Ti to nikada nisi cuo zar ne???
molto inteligenteDa vec mi je to par ljudi predlozilo na forumu ali oni su imali preko dva grama mozga i znali da napisu prosto prosirenu recenicu za razliku od tebe...