WhenDarknessFalls
Aktivan član
- Poruka
- 1.078
Ja bih je banovao... *ebala te roze boja, kucaj ko sav normalan svet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P@R!$ H!LTON & STUP!D G!RL$.......THE BEST.........
ja pishem kakO otju ;pImam samo jedan odgovor na ovo sve... grow up...
Slazem se da Britney nije toliko zasluzila da je pljuju,ali ljudi zar vi ne vidite da Paris ZELI DA JE PLJUJU,KAKO BI DRUGACIJE PRIVUKLA PAZNJU???
Mnogi je posmatraju kao glupu razmazenu kucku (hej, stupid, spoiled bitch)...
Ali nije ona naivna......Jeste da su njoj pare bile na tacni od rodjenja, ali je i ona sama ko zna koliko zaradila.....sad kako, to je druga stvar.....
Nije ona glupa, samo tako izgleda, odnosno tako se predstavlja....Niko ko zaradi tolike pare ne moze da bude tolka gluperda..
nemojte da pomislite da je volim, cak naprotiv, ali objektivno, tako stoje stvari....
Pa i nije baš tako...
Njena, kao pametnija sestra mnogo je manje para zaradila.....
Zena jednostavno hoce da dodje do para i ne bira nacin...

Slazem se da Britney nije toliko zasluzila da je pljuju,ali ljudi zar vi ne vidite da Paris ZELI DA JE PLJUJU,KAKO BI DRUGACIJE PRIVUKLA PAZNJU???

Da ja imam toliki pocetni kapital
Preterano sereš.
Nađi neko drugo mesto za prosipanje mudrosti,pošto ovaj forum za to ne služi.
@Queen of the Rodeo
aman,procitaj moj malopredjasnji post.
Jbg.
Nemam.
:shock:
Pa nisam tebi rekao.
Sto,da niste usko povezani? :shock:
Kad budes admin, slobodno reci za sta ovaj 4um sluzi... let me help u, sluzi za normalnu, civilizovanu diskusiju... zato grow up already...Preterano sereš.
Nađi neko drugo mesto za prosipanje mudrosti,pošto ovaj forum za to ne služi.
Kad budes admin, slobodno reci za sta ovaj 4um sluzi... let me help u, sluzi za normalnu, civilizovanu diskusiju... zato grow up already...

Kad budes admin, slobodno reci za sta ovaj 4um sluzi... let me help u, sluzi za normalnu, civilizovanu diskusiju... zato grow up already...
Pa pobogu,zasto bi nam bio idol neko ko je pametan,obrazovan i kulturan,kad moze da nam bude idol neko je razmazen,neobrazovan i sl.
:shock::???::x![]()