Ozivljavanje dinosurusa

Mozda nauka jos nije napredovala do te mere da se kloniraju izumrele vrste ali ja kazem kad bi bilo tako kako bi moglo da bude i opet za to treba brdo love, velika organizacija naucnika, dobro ostrvo nove biljke, trebalo bi da se vodi dosta racuna o broju dinusaurusa da bi mogli da zive a taj suvisan broj zna se gde ide za tasne, kozna jakne ili sta vec hehehh
Veliki je to poso ali kad bi hteli verujte da bi moglo ali se ne isplati i nema potrebe to da se radi tako da ce dinusaurusi ostati samo u muzejima i nigde vise!!

uostalom, veruj u sta god zelis, ali da je tako jednostavno pre bi multiplicirali postojece ugrozene vrste, nego dinosauruse, realno..
a cak ni to nisu u stanu, jer je uzasno tesko i sa previse gresaka...

Kako da se ne multipiciraju vrste?

Jesi li cuo za ovcu Doli?

Koliko je klonova posle nje napravljeno od raznih vrsta, pa cak i coveka?

Da li su cuo nekda za "Kabinet P" u SAD?

Ne ja sam mislio da oni budu smesteni na neko ostrvo gde nemaju uticaj na ostali svet bas kao na filmu heheh!Tako da oni mogu da se hrane tamo biljkama koliko god hoce!
A covek kad bih hteo da ih ozivi klonira lako bi im na tom ostrvu obezbedio hranu tj pazio na njihov broj da sto kazes ne bi pokoslili sve biljke!Ipak je to veliki poso za naucnike znaci morali bi i da uzgajaju biljke i da dobro obezbede hranu za njih i svremena na vreme obnavljaju biljni svet!A tamo na tom ostrvu verovatno nece biti drugih vrsta sem bezopasnih dinusaurusa koji samo jedu biljke i naravno da nece imati mesta za sve vrste ali to je samo jedno ostrvo gde ce da se cuvaju dinosaurusi za sve upotrbe, za jelo, za tasne, za garderobu, itd!!!
Ipak to je veliki poso i treba za takvu svar ogroman novac i organizacija naucnika pa zato sam napisao da sve sto je mrtvo treba da ostane mrtvo!:rtfm:;)

koliko god nauka bila razvijena,jako bi ih tesko drzli pod kontrolom
balans mora da postoji-inace bi se ovi mnozili do besvesti,kao glodari
a kada ima puno glodara,tu se uvek donesu zmije
znaci,prirodna ravnoteza je priodna ravnoteza
bez mesozdera-nema od toga nista
a i jedni od najvecih diosaurusa jesu biljojedi
zamisli koliko to moze da pojede?
tesko bi odrzali vegetaciju,buduci da oni ne bi imali nikkve prirodne neprijatelje
a broj bi im tesko redukovali

Ne kontam cemu konfrontacija misljenja i zalazenje u bezveze detalje..

Elem, ako genetika more da odgoji dino (nekog) naravno da ce da odgoji vrstu koja najmanje zdere, koja se plasi sopstvene senke, i cije meso je ukusno, a koza da bude visestruko upotrebna.

Mozak tog Dino (nekog) da se sluzi u elitnim restoranima skuplje nego tartufe, a creva istog da se pune kobajama pola metra u promeru. Njegovim C klase mesom, naravno...sve mleveno sa svinjskim, govedjim i konjskim. Vegeta, paprika i ostalo se podrazumeva.

Genetika da to odradi, inace... grrr...mljac, mljac...grrr... :):)

Ne ja sam mislio da oni budu smesteni na neko ostrvo gde nemaju uticaj na ostali svet bas kao na filmu heheh!Tako da oni mogu da se hrane tamo biljkama koliko god hoce!
A covek kad bih hteo da ih ozivi klonira lako bi im na tom ostrvu obezbedio hranu tj pazio na njihov broj da sto kazes ne bi pokoslili sve biljke!Ipak je to veliki poso za naucnike znaci morali bi i da uzgajaju biljke i da dobro obezbede hranu za njih i svremena na vreme obnavljaju biljni svet!A tamo na tom ostrvu verovatno nece biti drugih vrsta sem bezopasnih dinusaurusa koji samo jedu biljke i naravno da nece imati mesta za sve vrste ali to je samo jedno ostrvo gde ce da se cuvaju dinosaurusi za sve upotrbe, za jelo, za tasne, za garderobu, itd!!!
Ipak to je veliki poso i treba za takvu svar ogroman novac i organizacija naucnika pa zato sam napisao da sve sto je mrtvo treba da ostane mrtvo!

A koje ostrvo predlazes, sa odgovarajucom klimom i odgovarajucim odnosom gasova u vazduhu i dzinovskim papratima?? Takodje bih volela da vidim taj imunitet koji nije imao vremena da se prilagodi danasnjim uslovima...
Zanimljivo bi bilo spomenuti da olova u vazduhu pre samo 150 god nije bilo uopste, sto je danas ne moguce i zamisliti...a tek kakav li je bio odnos gasova pre nekoliko destina miliona godina pa i dalje..
Vidim da se u skolama vise ne uci sta je eko sistem, nazalost....:mrgreen:

A koje ostrvo predlazes, sa odgovarajucom klimom i odgovarajucim odnosom gasova u vazduhu i dzinovskim papratima?? Takodje bih volela da vidim taj imunitet koji nije imao vremena da se prilagodi danasnjim uslovima...
Zanimljivo bi bilo spomenuti da olova u vazduhu pre samo 150 god nije bilo uopste, sto je danas ne moguce i zamisliti...a tek kakav li je bio odnos gasova pre nekoliko destina miliona godina pa i dalje..
Vidim da se u skolama vise ne uci sta je eko sistem, nazalost....:mrgreen:

A zamisli da genetski naprave dinosaurusa na benzin?

picture.php

Jel zna neko koja je ovo igrica?? :hahaha:

Mozda bi mogli da se pripitome... rex dodji reexx drzi kosku..uzimas kran u ruke i sa njim bacis kost od kita...
Ali gledajte vedriju stranu. Ralo na njih i za dva minuta njiva gotova haha

Ali ne bih njih vracao, njihovo vreme je isteklo sa razlogom kao sto ce i nase :)
Za nas nestanak cemo mi biti krivi a za njihov je bila kriva priroda.

Back