Oženjeni Ćacijevci upali u zamku!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa to nas je i dovelo dovde.. budi dobar, pošten, pusti njih nek rade šta hoće a ti ćuti, savij se, gutaj.. nek te jašu, nek te kradu, nek otimaju, ubijaju.. ti samo ćuti i trpi! i tako ode život
da nije studenata i preko ovog ubistva 16 ljudi pod nadstrešnjicom prešlo bi se ko da se ništa nije desilo
ne, nikako da se puste da rade sta hoce, tu mislim da treba da se iznose njihove kradje, prebijanja i ostalo..

Мени је заиста невероватно колико је ово пумпање мржње и поделе у народу присутно од стране опозције и блокадера .иљ је урушити и поделити народ , као што су урадили исти ти , тј њихови налогодавци 1990 године и растурили Југославију , сада би било потребно растурити Србију ..ја и чемер , а и жалосно је чиме се баве ..зар није отварање лажних профила и лажно предствљање у овом случају и кривично дело .
Napumpana je tebi glava režimskim lažima i mržnjom.

Ovde je mislim i prekršen pravilnik same krstarica o otvaranju tema - prenosi se vijest - a sa nekakvog screenshot-a. Vrlo vjerodostojno.
Ali što je bitnije, šta se prenosi - neki tip otvara lažne profile i scamuje kao (samo) članove SNS. I taj internet skamer, perverzanjak se promoviše u heroja.
Jeste pomalo smješno, ali je više žalosno.
Da nisi među tim što su se upecali?

Ovde je mislim i prekršen pravilnik same krstarica o otvaranju tema - prenosi se vijest - a sa nekakvog screenshot-a. Vrlo vjerodostojno.
Ali što je bitnije, šta se prenosi - neki tip otvara lažne profile i scamuje kao (samo) članove SNS. I taj internet skamer, perverzanjak se promoviše u heroja.
Jeste pomalo smješno, ali je više žalosno.
Bolest.

Nego, nije se ni desilo, pa ne vredi raspravljati o tome.

Нисам приметила да неко уцењује блокадере јер су блокадери покушај стварања дубоке државе у Србији , тј продужена рука ЕУ и САД која има за циљ да српску власт стави под притисак и изврши дестабилизацију у држави .
A gde si mogla to do sada da primetiš kada jedino čitaš informer i gledaš pink, recimo? Imaš li nekog bliskog među blokaderima? Ma stranu tvoje prepisane parole o dubokim državama i bla bla..

Pusti sad to, jesil ti udata?
Kažu da ličim na Bred Pit, vide:
2ee0b0ba5062-brad-pitt-green-jacket.jpg

Да си Путин па и погледам два пута

A gde si mogla to do sada da primetiš kada jedino čitaš informer i gledaš pink, recimo? Imaš li nekog bliskog među blokaderima? Ma stranu tvoje prepisane parole o dubokim državama i bla bla..

Они отворено о томе говоре на друштвеним мрежама , хвале се деневницом , пуне су друштвене мреже таквих коментара а и познати су ми случајеви , тј колегиница са посла се хвали да њена деца на свакој блокади добију новац .

Dakle,ako dobro razumijem,protiv nekoga se borite istim metodama koje govorite da oni koriste i kojih se navodno gnusate?
Iz tog slijedi zakljucak...bili biste isti ili gori od njih samo da ste na njihovom mjestu.
Ili nije tako?

Nije tako ni blizu, borba istim metodama bi podrazumevala targetiranje ćacija sa lažnim optužbama i brdom lažnih dokaza dostavljenim lepšim polovinama. Ako to ne upali, onda tovarenje novim lažnim optužbama i dokazima... Ovde se radi o raskrinkavanju ćacija koji nemaju elementarnog poštovanja ni prema svojim porodicama, pored dobre zajebancije, to je i društveno koristan rad,
Iz tog tvog naopakog razumevanja sledi tvoj još gori zaključak, ti sračunaj jel ista ili gora od ćaciji.
I mnogo ti nešto teško i sporo razumeš, a lako i brzo zaključuješ, de obrni to malo.

Nije tako ni blizu, borba istim metodama bi podrazumevala targetiranje ćacija sa lažnim optužbama i brdom lažnih dokaza dostavljenim lepšim polovinama. Ako to ne upali, onda tovarenje novim lažnim optužbama i dokazima... Ovde se radi o raskrinkavanju ćacija koji nemaju elementarnog poštovanja ni prema svojim porodicama, pored dobre zajebancije, to je i društveno koristan rad,
Iz tog tvog naopakog razumevanja sledi tvoj još gori zaključak, ti sračunaj jel ista ili gora od ćaciji.
I mnogo ti nešto teško i sporo razumeš, a lako i brzo zaključuješ, de obrni to malo.
Naopako je tvoje razumijevanje.
Kakve veze ima necija porodica sa politikom koju on zastupa?
Sta se tebe tice ko je vjeran ili nije svojoj zeni?
To je njihova stvar.
Ako si takav junak bori se na regularan nacin,vodi politicke borbe,a ne koristi se tim sitnim,prizemnim pakostima.
Ne znam,meni je taj metod koji velicas,ta podmetanja nikako ne pristaju jednoj normalnoj,ozbiljnoj i pristojnoj osobi...a ti misli sta hoces.

Naopako je tvoje razumijevanje.
Kakve veze ima necija porodica sa politikom koju on zastupa?
Sta se tebe tice ko je vjeran ili nije svojoj zeni?
To je njihova stvar.
Ako si takav junak bori se na regularan nacin,vodi politicke borbe,a ne koristi se tim sitnim,prizemnim pakostima.
Ne znam,meni je taj metod koji velicas,ta podmetanja nikako ne pristaju jednoj normalnoj,ozbiljnoj i pristojnoj osobi...a ti misli sta hoces.

E nemoj te sendvičarske forice, tvrdiš da nisi.

E nemoj te sendvičarske forice, tvrdiš da nisi.
BrIni ti o svojoj ishrani,ne brini o mojoj.😉
Ja sam na krsti od osnivanja i pisem sta hocu i kad hocu i boli me uvo da tebi i slicnim nesto dokazujem ko sam i sta sam.
Ako ti je junastvo otvarati lazne profile i nekog zaebavati,uvlaceci u sve to i nebitne i mozda i neduzne ljude, misleci da si time ucinio neki veliki podvig za drzavu..samo izvoli.
Za mene je to vrsta kukavicluka i ista mafijaska metoda protiv koje se navodno boris.

Biće da si ti ipak mene pobrkala s nekim ko mari za tvoje mišljenje. Sigurno mnogo ličimo, ja i taj što mari za tvoje mišljenje,
Zivota,zivota ti, ajde oladi! 😂
Dobio si odgovor na temu i to je to.
Da li maris ili ne maris...nije bitno,meni ponajmanje.
A stvarno nemam zivaca da se tu natezem s tobom.Rekoh li ti da sam dugo ovde i da su se istanjili.😂

Kada želi korisnik da se ponizi, imputira mu se Informer i Pink kao jedini izvori informacija.
Stav, lični zaključak, životno iskustvo, nisu ni dobili šansu za razmatranje.

Svako ima pravo na mišljenje, vlastito ili zaveden informacijama iz medija, zašto se rugati i osuđivati?
Lagerta, da li imaš odgovor na ovo?

Back