rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.898
Nema frke, ja cu da ih "poprashim"....hehehe
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma došla bi ja i pešaka zbog tebe, šta je 505 km za ono pravo jutranje šaputanje... ali nažalost nisam u mogučnosti ovaj put... ne brini šaputaču ja tebi kad tad : pPprastamann:A da ja tebi platim kartu za Bg, pa da dodjesh na okupljanje?
nečeš verovati bila sam u Bg samo jednom ... i to ove godine... razlog - nije bitan 8)... samo znam da oni bungalovi nisu baš tako loši ,-)sanja:pa da, da vidis kako je kosutnjak lep, a tek pogled... nocu... sa ili bes komaraca?
Ala si ti besan! Da li si smeo da uzmes Kosmo u ruke? Ili neki drugi zenski casopis? Da li si gledao Sex i grad? Ili si muski sovinista i zatucan toliko da ne virnes malo i preko ograde da vidis sta rade zene koje se ne uklapaju u tvoj sablon? Ili nisi ni bacio pogled na seriju. Verovatno pricas a priori?! Najvise mi na to lici.ajatolah halilhodzic:[NARAVNO NI ONA NIJE ZNALA STA HOCE ALI TU JE BIO ZVERKA PUN LOVE 8) PA POSLE KISELO GROZDJE BILO-KAD SE OZENIO.....
a te sto gledaju sex i grad,citaju cosmo i ostale feministicko-muskomrzacke bljuvotine-nam ni ne trebaju-samo prave stetu-neka zive svoj usamljeni zivot,neka mrze ceo svet,neka budu vecito nezadovoljne,ogorcene i pune otrova
e da me yebeš sad... neznam tačno... znam da mi je bilo rečeno i pokazano prstom na košutnjak... možda i nisu baš tačno tamo... meni se učinilo sve jako blizu... a i bio mi to prvi put u Bg ,-)Garava:bungalovi na kosutnjaku?