ozbiljno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidim da sam neke bas iznervirao-stvatno ste osetljivi -
kao da ja nemam pravo da kazem sta mislim,pogotovo kad mi neko citira idiotsku tv-seriju koja je u britaniji proglasena za najnepopularniju a feminizam je vec spominjan,pa niko nije bio napadan kao ja---sta je to? neko novo jednoumlje? nesto nedodirljivo? koliko su se samo ovde neke devojke rugale muskarcima....kao "krhkost muskog ega"-fuj!
posebno su pateticni neki muskarci koji dodju ovde pa se slihtaju ljutim zenama. Citao sam rasprave na teme "sta se desava sa muskarcima" i "koliko su zene pokvarene" i tamo je bilo svasta receno pa necu trositi vreme i reci.......samo cu reci da pravim jasnu razliku izmedju zenskog samopouzdanja i zenskog bezobrazluka.
Posmatrajte deco stvari malo sire pa ce vam biti neke stvari malo jasnije - mozda?
I za kraj sa brda nisam sisao i imam dovoljno godina i loseg iskustva sa losim zenama.

@ajatolah:
Imam jedan savet za tebe... naravno ne moras da ga prihvatis... ali, moje misljenje je da bi mogao da promenis nesto kod sebe , i tada bi imao iskustva sa DOBRIM zenama...
Ja verujem da svesno zelimo odredjene ljude i podsvesno privlacimo odredjene ljude... sad, mozda to u trenutku nisu najbolji ljudi za nas... ali, podsvest je cudo... nekad zelimo sami sebe da kaznimo...
Sad, ja sam skroz presla sa teme, ali sta da radim.. kad je meni sve to povezano :wink: 8)

pozdrav! :)

ajatolah halilhodzic:
[NARAVNO NI ONA NIJE ZNALA STA HOCE ALI TU JE BIO ZVERKA PUN LOVE 8) PA POSLE KISELO GROZDJE BILO-KAD SE OZENIO.....
a te sto gledaju sex i grad,citaju cosmo i ostale feministicko-muskomrzacke bljuvotine-nam ni ne trebaju-samo prave stetu-neka zive svoj usamljeni zivot,neka mrze ceo svet,neka budu vecito nezadovoljne,ogorcene i pune otrova :twisted:
Ala si ti besan! Da li si smeo da uzmes Kosmo u ruke? Ili neki drugi zenski casopis? Da li si gledao Sex i grad? Ili si muski sovinista i zatucan toliko da ne virnes malo i preko ograde da vidis sta rade zene koje se ne uklapaju u tvoj sablon? Ili nisi ni bacio pogled na seriju. Verovatno pricas a priori?! Najvise mi na to lici.
Da se mozda ne plasis devojka koje gledaju sex i grad i citaju kosmo, ne mrze ceo svet, vole tipove i bez love. Da li si citao High fidelity? Ili za moju malu? Ili perece za dorucak? Trebalo bi! Iznenadices se.
Zao mi je sto mislis da je svaka usamljena devojka mrzi muskarce, da je ogorcena i puna otrova? Zar stvarno mislis da ako je zena sama morad mrzi ceo svet? Pogledaj oko sebe... Opet ces se iznenaditi!
Prijatan dan!!!

e da me yebeš sad... neznam tačno... znam da mi je bilo rečeno i pokazano prstom na košutnjak... možda i nisu baš tačno tamo... meni se učinilo sve jako blizu... a i bio mi to prvi put u Bg

Ako je bilo i romanticno nije bas ni bitno...

verovatno je u pitanju "Kamp Kosutnjak"
Lepo je tamo... :oops:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back