Када би сви говорили само паметне ствари, форум би имао 3 поста дневно
Исто тако, мени је смешно када ми неко спочита да сам дошао на форум да лечим своје фрустрације. Па, наравно да сам због тога. Само треба бити искрен према себи. Нисам сигурно дошао да тражим жену или ортака за пиво.
Само што су нам те фрустрације свима различте. Ево, на пример, ја прочитам вест да је један нижеразредни нови политичар бануо у 3 ујутро у једну државну фирму са 6,7 пајташа и изјави да је кречио. И сад, ја постајем фрустриран у каквој то земљи живим, када је ово могуће. Или, слушам како је продаја Телекома сјајна ствар за Србију, и наравно фрустрација ме покида. Па онда чујем како је ММФ задовољан Србијом што ће продати све што је остало у државном власништву, или како је Владимир Беара сахрањен по католичком обреду, или како је Томпсон певао свој хит пред разгаљеном публиком, или како најављују поскупљења струје и још милион вести, на које човек, ако има имало разума и политичког резона, мора испољити неки вид фрустрације.
Ето, мене махом гоне политички демони, неког гоне сексуални, неко ови, неког они, али углавном, то су мање или веће фрустрације. Да у том моменту, увек имам адекватног, саговорника, сигурно се не би качио на форум, аали ето, немам, па онда...