Ozbiljno pitanje

Da li tebe gone plišani politički demoni kao i one plišane revolucionare na pdf-u Politika koji menjaju vlast iz fotelje?
Poturaš na neozbiljnu temu na ženama realne probleme srpskog napaćenog naroda.
Izađite na ulicu svi vi sa politike a mi ćemo vam se jednoglasno pridružiti.
Iako znam da će vrlo brzo obrisati ovaj post makar i mikro apel može da posluži.

Да, гоне ме демони сваке врсте, јер још нисам доспео до тог степена савршенства и нирване да будем имун на те ствари.

За праву револуцију немам ни капацитете ни муда, па излазак на улицу нема реалног ефекта.

Када би сви говорили само паметне ствари, форум би имао 3 поста дневно:D

Исто тако, мени је смешно када ми неко спочита да сам дошао на форум да лечим своје фрустрације. Па, наравно да сам због тога. Само треба бити искрен према себи. Нисам сигурно дошао да тражим жену или ортака за пиво.

Само што су нам те фрустрације свима различте. Ево, на пример, ја прочитам вест да је један нижеразредни нови политичар бануо у 3 ујутро у једну државну фирму са 6,7 пајташа и изјави да је кречио. И сад, ја постајем фрустриран у каквој то земљи живим, када је ово могуће. Или, слушам како је продаја Телекома сјајна ствар за Србију, и наравно фрустрација ме покида. Па онда чујем како је ММФ задовољан Србијом што ће продати све што је остало у државном власништву, или како је Владимир Беара сахрањен по католичком обреду, или како је Томпсон певао свој хит пред разгаљеном публиком, или како најављују поскупљења струје и још милион вести, на које човек, ако има имало разума и политичког резона, мора испољити неки вид фрустрације.

Ето, мене махом гоне политички демони, неког гоне сексуални, неко ови, неког они, али углавном, то су мање или веће фрустрације. Да у том моменту, увек имам адекватног, саговорника, сигурно се не би качио на форум, аали ето, немам, па онда...:D

Sto ne volim ove generalizacije.

Kao...nista pametno na forumu, a svaki dan tu ;)

A drugo frustracije...ok, ako krenemo onom logikom da svaka osoba ima neke svoje frustracije, samo je razlika da li ih ima manje ili vise, mogla bih se sloziti. Ali ne da je to razlog zasto je neko na forumu. Forum, ti daje mogucnost da razmenjujes misljenja sa mnogo ljudi odjednom. Cesto i neke diskusije prenesem ovde, jer me interesuje sta vise ljudi misli o tome. Citas, diskutujes, preispitujes svoja razmisljanja, naucis nesto novo o sebi, o drugima. Drugo, tvoje drustvo je slicno tebi, ljudi slicnih godina, slicnog obrazovanja, ekonomskog statusa...volim da cujem kako razmisljaju ljudi sa kojima nikada ne bih dosla u dodir. Ne znam koliko imaju godina, da li su udati, razvedeni, koliko zaradjuju (ajde, nesto naslutis). Sarenoliko je.

Ja bi rekla da su forumasi pre svega radoznali ljudi.

Да, гоне ме демони сваке врсте, јер још нисам доспео до тог степена савршенства и нирване да будем имун на те ствари.

За праву револуцију немам ни капацитете ни муда, па излазак на улицу нема реалног ефекта.

Pridruži mi se

Dobićeš člansku kartu za klub savršenih :rotf:

Članarina je ...

Prava sitnica....:lol:

- - - - - - - - - -

A drugo frustracije...ok, ako krenemo onom logikom da svaka osoba ima neke svoje frustracije, samo je razlika da li ih ima manje ili vise, mogla bih se sloziti. Ali ne da je to razlog zasto je neko na forumu. Forum, ti daje mogucnost da razmenjujes misljenja sa mnogo ljudi odjednom. Cesto i neke diskusije prenesem ovde, jer me interesuje sta vise ljudi misli o tome. Citas, diskutujes, preispitujes svoja razmisljanja, naucis nesto novo o sebi, o drugima. Drugo, tvoje drustvo je slicno tebi, ljudi slicnih godina, slicnog obrazovanja, ekonomskog statusa...volim da cujem kako razmisljaju ljudi sa kojima nikada ne bih dosla u dodir. Ne znam koliko imaju godina, da li su udati, razvedeni, koliko zaradjuju (ajde, nesto naslutis). Sarenoliko je.

Ma Višnjice draga svi smo mi ovde jedna velika porodica...
uključujući i Čičkavu iako pravi nered po dvorištu :zcepanje:

Poslednja izmena:

Ниси ме добро разумела око тога ,ништа паметно на форуму" или се нисам добро изразио, нема ни везе. То је била шала.

Има паметних људи, далеко од тога да нема, има и духовитих, наравно. Међутим, ја ту правим поделе по пдф-овима. Нпр, ја када сам се регистровао, било је то пре свега због љубави према филм,књижевности и уметности генерално. Ту сам тражио адекватне саговорнике и нашао сам их већи број. Онда сам кренуо и н Политику, па сам схватио да је то већ права фрустрација и мене и мојих саговорника. А, овде сам дошао, привремено и нећу се још дуго појављивати јер сам схватио неке ствари. Овај пдф даје прешироке теме које нису подобне за нека моја очекивања, па ја онда преносим те политичке премисе, што наилази на отпор многих који имају другачија очекивања од форума. Додуше, ја сам и ту искрен према себи и видим да ово није место за друштвено-политичке теме, мада ја те друштвене теме видим као универзалне, и теме које се тичу свега и свакога, али боже мој, то је лични став.

Има истине у тој тези о радозналости, такође.

И, тако...

- - - - - - - - - -

Pridruži mi se

Dobićeš člansku kartu za klub savršenih :rotf:

Članarina je ...

Prava sitnica....:lol:

:

За савршенство не могу да конкуришем јер за њега требају муда:D

Zene, da li bi ostale u braku da vam muz odsece pimpek?
Znaci shvati da je zensko ili je oduvek znao, ali eto vencao se sa vama i nije hteo da ga odsece zbog vas. Onda vam sve prizna i dalje vas voli, ali ne moze, smeta mu pimpek.
Da li bi ga podrzale, postale lezbejke i ostale u braku, vezi, stavec?
Ili je pimpek toliko vazan i muske maljave grudi da bi se odmah razvele?

ne
da sam htjela da budem u zajednici s transrodnim partnerom ili zenom
takvu bi i trazila

Deep throat i Darvin jesu isto... ne znam stvarno da li vecina vas nije dovoljno evoluirala ili jeste previse... ali vecina je izgubila sposobnosti za te radnje.. tako da ono..

e pa nije, to je primarni instinkt pre nego što je stigao Darvin da ga definiše (a i nije el, al nema veze) :lol:
Zato postoji šačica vas koja je preživela i prenosi radost od primerka do primerka :zaljubljena:

je l' to mene Boki the great okarakterisao kao isfrustiranu ženetinu koja se ne ebe ni na godišnjem nivou, a piše po forumu kako se satire od kite? tj urla o tome?

ajde, lepe su ti gaće, šalila sam se onomad . i ti si lep. nemoj me samo prozivati ovuda tužno mi nekako. mislim, prozivaj ali argumentovano. onako, znaš kako to veliki dečaci rade.
ozbiljno.

Zene, da li bi ostale u braku da vam muz odsece pimpek?
Znaci shvati da je zensko ili je oduvek znao, ali eto vencao se sa vama i nije hteo da ga odsece zbog vas. Onda vam sve prizna i dalje vas voli, ali ne moze, smeta mu pimpek.
Da li bi ga podrzale, postale lezbejke i ostale u braku, vezi, stavec?
Ili je pimpek toliko vazan i muske maljave grudi da bi se odmah razvele?
misim da im je samo psihicki bitno ovako ga inace ne dobivaju cesto vis koko zvocadu

Back