Babino`unuce
Domaćin
- Poruka
- 3.124
Imate u svom komsiluku klinku od 15 godina koja vas otvoreno poziva na seks raznoraznim postupcima, kresnuti ili ne kresnuti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imate u svom komsiluku klinku od 15 godina koja vas otvoreno poziva na seks raznoraznim postupcima, kresnuti ili ne kresnuti?
koji ti je qurcic veceras?![]()
.. okej . JAKO SAM TUŽNA .![]()
Šta je stavio si 15 godina da ne ispadneš pedofil a koliko stvarno ima 11-12? Znala sam ja da si ti bolesnik.
Babino unuče poludelo...mada oduvek je ono malo nastrano...
ne znam po cemu si ti to zakljucio.. mislimsto si tu recenicu postovao na ovoj temi...
bravo pametnice :*
ne znam po cemu si ti to zakljucio.. mislimsto si tu recenicu postovao na ovoj temi...
Ti ne znaš ko sam?![]()
mkš bolesniku
nemam pojma...
nemam pojma...
necu da padam na tvoj nivo... ispod mene si a ja sa takvima ne pricam ni na netu...
![]()
ma vama je sve i svasta poziv na seks.kao, rekla mi zdravo, sigurno oce se jebbe![]()
Pa ne daj Bože da budem na tvom nivou Pogledajte prilog 77281 ubila bi se odmah bez razmišljanja.
Pa, da ti kažem, ja sam bio Dušan-master ako se sećaš.![]()
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ti si taj????????![]()
Znam te!!!
Pa naravno da me znaš.
Ja te znam dobro po tvom trtljanju na politici, jesu li te proteli od tamo?![]()
e nemoj da mi spamujes temu... to je pod 1. pod 2. mene niko ne moze proterati... budem tamo gde zelim, ja sam jedini master ovde!