salko dinamitas
Poznat
- Poruka
- 7.853
Ne druzim se ja sa nasim ljudima u Holandiji,samo jednog prijatelja imam sa nasih prostora,niko ne zna ko je Dodik u mom drustvuDodika si zaboravio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne druzim se ja sa nasim ljudima u Holandiji,samo jednog prijatelja imam sa nasih prostora,niko ne zna ko je Dodik u mom drustvuDodika si zaboravio.
zbog svega toga ja na izbore ne idem od skidanja slobe.Zbog svega toga, odjavljujem se sa politike i pišem samo u kafani .
Svaka čast.I ja to nedruženje s našima već odavno prakticiram.Ne druzim se ja sa nasim ljudima u Holandiji,samo jednog prijatelja imam sa nasih prostora,niko ne zna ko je Dodik u mom drustvu
Zbog takvih ovo đubre i vlada 13 godina. Politika je kompromis. Nikada neće biti 100% po tvome. Ali sa minimumom zdravog razuma, morala čiste svesti vidiš da je nešto očigledno zlo. A ako je tebi to nebitno i ok, u redu. Ali ne očekuj od mene da te pomazim po glavi zbog toga.zbog svega toga ja na izbore ne idem od skidanja slobe.
brate, postali smo drustvo gde je dovoljhno da kazes da si za sapicevu odluku da se trole zamene sa elektrobusevima i odmah ti prisivaju da si sendvicar, botina i slicno... ljudi vise ne mogu da iskazu svoje misljenje na slobodan nacin a da se eektremistima to ne svidi i ne napadnu..
realno gledano..cela ova prica je dozivela svoj vrhunac oko velikog protesta 15 marta.
kad se nista nije desilo odredjen broj ljudi je krenuo sa ekstremnim i agresivnim ponasanjem prema neistomisljenicima i to je bila prelomna tacka od kad su protesti poceli da gube snagu..
ljudi se povlace jer ne zele da ucestvuju u agresivnim ponasanjima jer to nije ono sta je u svom izvornom smislu imala studentska blokada...
imali smo demonstracije protiv nasilja a sad demonstracije prouzrokuju nasilje..potpuno se izmenila prica i ako vucic stoj iza toga onda je zaista to maestralno odigrao...izvrnuta je prica..nasilje sad ne vrsi policija ili sns..nasilje vrse oni koji napadaju sns i cacije.
nestala je prica o studentskim zahtevima..sve ono sta je bila pogonska snaga studentskih demonstracija je baceno u drugi plan a nasilje je sad skocilo u prvi.
alternativa je da stave prst na celo i vrate se pocetku..polet nije nastao u nasilju, nastao je zbog nasilja..Ni sps nije za sns, ali nije ni protiv njega. I go*na su. Tako da me mani toga "nisam za sns, ali...".
Blokaderi nisu savršeni, ni ja se ne slažem sa dosta stvari što i kako rade. Imam gomilu primedbi. Ali su trenutno jedino što je najzad pokrenulo ovo društvo i što ima ogroman potencijal da sruši go*no. I DOS je bio jedna sklepana brljotina, ali to je jedino što smo u tom momentu imali. Šta je alternativa? Da se komplet razjedinimo i da Vucic vlada do kraja života?![]()
i evo esencija onog o cemu pisem na temi..zbog ovakvog primitivnog razmislajnja vucic opstaje....Hahahahahahahaa
Mislim, znao sam da si Vucicev trojanac, ali sad, posle ovoga, i najvecem retardu je jasno![]()
![]()
LOL![]()
zbog svega toga ja na izbore ne idem od skidanja slobe.
brate, postali smo drustvo gde je dovoljhno da kazes da si za sapicevu odluku da se trole zamene sa elektrobusevima i odmah ti prisivaju da si sendvicar, botina i slicno... ljudi vise ne mogu da iskazu svoje misljenje na slobodan nacin a da se eektremistima to ne svidi i ne napadnu..
bas to... agresivci teraju one koji nesto zele da kazu i idu na ruku vlasti.. to ti je kao kad upadnes u zivi pesak..sto se vise batrgas brze tones.Ne vidim razlog da sebe stavljam u poziciju da me neko vređa, etiketira i poznaje bolje nego ja sam sebe. Tako da, eto im igralište.
Šta bre pričaš? Ja ih vredjam već 13 godina jer nizašta drugi i nisu. Osim još za zatvor. A to tvoje forsiranje gandijevskih metoda ne pali kod hulja tipa Hitler i Vučić. Ti bi i protiv takvih likova mirno demonstrirao i tražio svoja prava. Da, da, dobio bi...alternativa je da stave prst na celo i vrate se pocetku..polet nije nastao u nasilju, nastao je zbog nasilja..
kako na pocetku kad su demonstracije bujale nije bilo napada na cacije, nije bilo gadjanja jajima , nije bilo vredjanja, svega onog sta smo vidjali poslednja dva meseca od isterivanja sa fakulteta do blokiranja dekanu da udje na fakultet..niceg nije bilo a snaga je rasla.
onda se prelomilo, krenulo je agresivno i snaga pada.
Da li smo kao drustvo postali nesposbni za ozbiljne politicke debate?
Gledam po drustvenim mrezama, vise nema ozbiljnog politickog sukoba argumentima, sve se svodi na pljuvacinu i etiketiranje.
Vise ne postoji ona masa u sredini, koja prihvata dobre strane jednih i drugih a osudjuje lose strane jednih i drugih.
Polarizovani smo na jednu ili drugu stranu...
ili oni postoje ali ne zele da se izjasnjavaju jer znaju da ce ih glasna manjina nepotrebno poklopiti, vredjati i etikatirati i u fazonu su.."sta mi to treba u zivotu" i odlucuju se da se iskljuce iz javnog politickog komentarisanja.
Kazes nesto sta se ne svidja jednoj strani odmah si bot ili sendvicar, kazes nesto sta se ne svidi drugoj strani odmah si blokader.
Zasto smo postali toliko iskljucivi da nam smeta misljenje sa kojim se ne slazemo i odmah skacemo veoma ostro na to misljenje a pisca tih redova vredjamo, osudjujemo i etiketiramo?
Ko ne vidi da ce ovaj mafjasko-teroristicki rezim da lomi glave i ubija samo da bi opstao na vlasti; sa takvom osobom nema sta ozbiljno da se prica, o bilo cemu.Zbog takvih ovo đubre i vlada 13 godina. Politika je kompromis. Nikada neće biti 100% po tvome. Ali sa minimumom zdravog razuma, morala čiste svesti vidiš da je nešto očigledno zlo. A ako je tebi to nebitno i ok, u redu. Ali ne očekuj od mene da te pomazim po glavi zbog toga.
jedno je misljenej i vredjanje a drugo gadjanje, fizicki blokirati ili tuci..nije isto.Šta bre pričaš? Ja ih vredjam već 13 godina jer nizašta drugi i nisu. Osim još za zatvor. A to tvoje forsiranje gandijevskih metoda ne pali kod hulja tipa Hitler i Vučić. Ti bi i protiv takvih likova mirno demonstrirao i tražio svoja prava. Da, da, dobio bi...![]()
Ne, Vučić opstaje zbog takvih kao sto si ti. A kolega forumas je u pravu. Vec odavno delujes kao trojanac. "nisam za vucka, ali...".i evo esencija onog o cemu pisem na temi..zbog ovakvog primitivnog razmislajnja vucic opstaje....
Da li smo kao drustvo postali nesposbni za ozbiljne politicke debate?
Gledam po drustvenim mrezama, vise nema ozbiljnog politickog sukoba argumentima, sve se svodi na pljuvacinu i etiketiranje.
Vise ne postoji ona masa u sredini, koja prihvata dobre strane jednih i drugih a osudjuje lose strane jednih i drugih.
Polarizovani smo na jednu ili drugu stranu...
ili oni postoje ali ne zele da se izjasnjavaju jer znaju da ce ih glasna manjina nepotrebno poklopiti, vredjati i etikatirati i u fazonu su.."sta mi to treba u zivotu" i odlucuju se da se iskljuce iz javnog politickog komentarisanja.
Kazes nesto sta se ne svidja jednoj strani odmah si bot ili sendvicar, kazes nesto sta se ne svidi drugoj strani odmah si blokader.
Zasto smo postali toliko iskljucivi da nam smeta misljenje sa kojim se ne slazemo i odmah skacemo veoma ostro na to misljenje a pisca tih redova vredjamo, osudjujemo i etiketiramo?
Зато што се таква атмосфера гради интезивно последњих 13 година.
Шта мислиш, ко је гради, и зашто?
Ma da, neka nas oni lome, ubijaju, prete, a mi ćemo da mirno šetamo i budemo "umereni"...jedno je misljenej i vredjanje a drugo gadjanje, fizicki blokirati ili tuci..nije isto.
ponavljam..bez svega toga demosntracije su rasle..kad je ovo uslo u pricu demonstracije slabe.
okj ajde kazi konkretan citat iz kog vidis to?Ne, Vučić opstaje zbog takvih kao sto si ti. A kolega forumas je u pravu. Vec odavno delujes kao trojanac. "nisam za vucka, ali...".
Da.
To je zato što je od strane vlasti sve činjeno na obesmišljavanju normalne razmene činjenica i argumenata. Namerno se išlo na umrtvljivanje širokih narodnih masa kako bi ljudi izgubili interes da se tim stvarima uopšte i bave.
Последњих 38 година да будемо сасвим тачни.![]()
okj ajde kazi konkretan citat iz kog vidis to?
citiraj ovde pa da prodiskutujemo.
ali neces moci..jer je moje pisanje neutralno i tebi smta upravo ta neutralna obojenost..ja sam izneo samo cinejnice.
jel su se desvaala sva ta desavanja koja spominjem?
jesu?
da li je snaga demonstracija opala?
jeste
citiraj gde pisem ono sta tvrdis.
Ne nego zbog prodanih poput tebe koji ce za neku sitnu licnu korist da žmure i prave se ludi na činjenice da je Vučić ubica i da je cela SNS banda jedna banda ubica i lopova.i evo esencija onog o cemu pisem na temi..zbog ovakvog primitivnog razmislajnja vucic opstaje....
Била је где је била. У званичном ауторитарном (па чак и диктаторском) систему до 1990-тих.
Што се мене тиче, од 1990-те није било горе, него што је данас.
Овај ниво зла и раздора међу народом, који СНС мафија гради и храни 13 година је нешто што ни Милошевић није себи дозвољавао.
Иоак је он имао неки ниво.
ako zelis da dobijes glasove umerenih, moras da pokazes da si iznad nasilja i onog protiv koga si..ako koristis njegove metode onda si u njihovim glavama isti kao i on i zato ne izlaze na izbore.Ma da, neka nas oni lome, ubijaju, prete, a mi ćemo da mirno šetamo i budemo "umereni"...![]()