Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.780
...'el si bijo sinotj na bir festu?
nisam al sam pio pivo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...u je, ja sam zato dobijo shamar sinotj, a bijo sam ubedjen da si tinisam al sam pio pivo

...u je, ja sam zato dobijo shamar sinotj, a bijo sam ubedjen da si ti![]()

...pa zbog prstenca...![]()
...ej , ja vidim lika pljunuti ti, i roknem mu , da se tako narodski izrazim, prstenac uz rechenicu " 'de si gagi kurotresino stara" i lik se okrene i pichne mi shamar i ondak ne znam shta se dalje deshavalo , u svakom sjuchaju sad mi je drago da nisi bijo ti...pa jel si prstenovao flase ili ribice ?....fokusiraj se jednom covece

odi na facebook,tamo ce sigurno da te muvaju ribe![]()

Mene na FB-u još nisu startovale ribe, ali moram da se pohvalim da se dopisujem sa Bruce Willisom.
E sad, da li to piše on ili ko već, pojma nemam....i to me kopka.
Danas je primetio da sam u profilu dodala da sam udata, a ja mu napisala "eto, sad ti ne možeš da me ženiš".
Ako on stvarno piše, onda je veliki zaebant. I veliki doctor flirt...![]()

nisam al sam pio pivo
...u je, ja sam zato dobijo shamar sinotj, a bijo sam ubedjen da si ti![]()
ej..pa nisam ja grub...
...pa zbog prstenca...![]()
pa jel si prstenovao flase ili ribice ?....fokusiraj se jednom covece
...ej , ja vidim lika pljunuti ti, i roknem mu , da se tako narodski izrazim, prstenac uz rechenicu " 'de si gagi kurotresino stara" i lik se okrene i pichne mi shamar i ondak ne znam shta se dalje deshavalo , u svakom sjuchaju sad mi je drago da nisi bijo ti...![]()

...'el si bila sinotj na bir festu?
Osvežili ste mi dan!![]()
ahahahahaha![]()

Svako zaluta ovde sa tinejdzera![]()

...'el si bila sinotj na bir festu?
Odkud znam!!!???:???:

Baš me briga ko piše umesto njega! Ko je da je, dobar je!![]()

ne rise
prva bi zapjevala samo da ti neko pusti cecu![]()
Nema šanse, nikad nisam slušala narodnjake ni turbo folk niti ću. Ja sam dete sa mora, iz Dalmacije, odrasla sam na drugoj vrsti muzike.
))Nema šanse, nikad nisam slušala narodnjake ni turbo folk niti ću. Ja sam dete sa mora, iz Dalmacije, odrasla sam na drugoj vrsti muzike.

Mene na FB-u još nisu startovale ribe, ali moram da se pohvalim da se dopisujem sa Bruce Willisom.
E sad, da li to piše on ili ko već, pojma nemam....i to me kopka.
Danas je primetio da sam u profilu dodala da sam udata, a ja mu napisala "eto, sad ti ne možeš da me ženiš".
Ako on stvarno piše, onda je veliki zaebant. I veliki doctor flirt...![]()
..da vis kakve ribice su meni pisale,eeeeeeeeeeee,onda nista..da vis kakve ribice su meni pisale,eeeeeeeeeee
![]()

..rekla mi jedna da bi me bas gricnula al nije precizirala gde