ozbiljna licna tema

to je bas velika jedna dilema... nego, mene zanima nesto drugo... sta ako je nasa savrsena osoba, druga polovina nas, negde daleko? sta ako, na primer, zivi negde u kanadi, il' u nekom busmanskom plemenu, il' je neka poznata glumica totalno vama nedostupna, il' nesto slicno? i zasto bas taj neko mora da bude iz naseg blizeg okruzenja? mislim... neko sa kim bi vam zivot bas bio lep... i sa kim biste bili srecni...

Samo nam je kretanje rile ograniceno..vidike nam rezu svi redom..sa kojom god osobom da popricas van ovih prostora vidis koliko je svet svet..normalna zdrava komunikacija bez mrznje i zavisti:ok:

to je bas velika jedna dilema... nego, mene zanima nesto drugo... sta ako je nasa savrsena osoba, druga polovina nas, negde daleko? sta ako, na primer, zivi negde u kanadi, il' u nekom busmanskom plemenu, il' je neka poznata glumica totalno vama nedostupna, il' nesto slicno? i zasto bas taj neko mora da bude iz naseg blizeg okruzenja? mislim... neko sa kim bi vam zivot bas bio lep... i sa kim biste bili srecni...

ja na to ne gledam bas tako.....nekako to zamisljam da nam Bog salje nekog ko ce nam odgovarati, mi samo treba da ga prepoznamo......
verovatno su me zato najvise privlacile osobe koje upoznam slucajno na cudnim mestima....

Ti si car.
P.S. ako se pitash zashto nema nekog smajlija da ukaze na zajebanciju... to je zato shto se ne zajebavam...
P.P.S. Vama je lakshe da smuvate ribu, nego meni da smuvam lika... ***, momci su svi isparanoisani maksimalno... :sad2:

Back