igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.871
.. vlast ce uvek da prilagodi svoju ponudu vasoj potražnji.. Njijov je interes da vladaju ..zato se i kaze da narod ima vlast tacno onakvu kakvu zasluzujeKako da ih trazim?
Traze se na izborima,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. vlast ce uvek da prilagodi svoju ponudu vasoj potražnji.. Njijov je interes da vladaju ..zato se i kaze da narod ima vlast tacno onakvu kakvu zasluzujeKako da ih trazim?
Traze se na izborima,
.. vlast ce uvek da prilagodi svoju ponudu vasoj potražnji.. Njijov je interes da vladaju ..zato se i kaze da narod ima vlast tacno onakvu kakvu zasluzuje
Naravno uvek ce se nuditi ono sto prolazi tj sto se trazi .. Svi oni analiziraju svojj ciljnu grupuA opozicija? Hoce li ona da prilagodi svoju ponudu datoj potraznji?
I prestani da mi govoris u mnozini, ja sam jedna i nisam simpatizer nijedne stranke posebno, ne danas, vec dobrih i odgovornih, tradicionalnih ljudi iz raznih stranaka.
Pa onda...reci sebi prvo sve ono sto govoris meni i primeni to na sebe.Naravno uvek ce se nuditi ono sto prolazi tj sto se trazi ..
Dzaba ti je to kad je sve naopako ...ima tu dosta problema koje bi prvo trebalo resiti .. To pre bilo kakvog izbora ...Od uslova ,izbornog sistema do same raspodele nadležnosti.. Biranje bi trebalo da bude za svaku stolicu u parlamentu imenom i prezimenom a ne da se predsednik kandiduje na svim listama pa kasnije da on to deli kako njemu odgocara .. ja nzn jesi li ti svesna da u Srbiji ne postoji parlament , ostala dva stuba izvrsne vlasti da ne spominje. . Nzn o cemu mi to pričamoPa onda...reci sebi prvo sve ono sto govoris meni i primeni to na sebe.
Mnoge umne glave su jednostavno zacutale prezrevsi kako se cini ovaj ceo narod, kukavicki u udobnosti svojih fotelja i uglavnom, visokih penzija.
Pa izvini, ali onda cu da gledam makar na onog ko se bori (nevezano da li je vlast ili opozicija, ako vredi), jer taj jos uvek nesto radi, batrga se ili zeli da nesto ostvari, a onaj koji cuti je licemerna kukavica koja se krije iza lazne razocaranosti.
Jel proso sistematski pregled....
Niti sam libetal a još manje šovinista ali verujem da i sam uočavaš da u prethodnoj ali i ovoj koja se najavljuje skoro pa da nema ni jednog Srbina poreklom iz Srbije.Какав црни Дрниш? Њега је споменуо Здравко Пролић у једној пјесми. Клина је Србија. Немој да испадне да си либерал-шовиниста из круга двојке.![]()
Može o Dačketu svašta da se kaže ali on mu je bio jedini školovani ministar u resoru koji je vodioPa Dacic ima dovoljno znanja, nije od juce, pa i za inostrane poslove kao sto je bio, a Stefanovic, iako relativno mlad, pokazao se odgovornim.
Sad, naravno, uvek moze bolje i ima boljih, ali u datim okolnostima je ovako.
Niti sam libetal a još manje šovinista ali verujem da i sam uočavaš da u prethodnoj ali i ovoj koja se najavljuje skoro pa da nema ni jednog Srbina poreklom iz Srbije.
Kao što rekoh, upravo su prekodrinski Srbi koji danas žive u Srbiji trebali prvi da se pobune protiv takve kadrovske politike Dotičnog a ne da ja na to ukazujem.
I da, dogodi se da napišem Klina umesto Glina.
Poenta je u tome što su izgubili svaku meru.Ja mislim da postoji i neko mesto što se zove Klina, sad da l' ubosni , kroaciji ili negde tamo , pojma nemam.
Poenta je u tome što su izgubili svaku meru.
Али нису ни ПАРТИЈСКЕ кафе куварице никада биле госпоЏе министарке.Nikad je nije ni imao al' se bar pravio, sad je bahat do besvesti, više ne skriva ništa ,
sve mu je u fazonu jer mi se može i ko vas *ebe.
Pričaju neke sede, mudre glave da ovoga što se sad dešava
nikad nije bilo , ni za čijeg vakta u istoriji.
Није више ни "нешто гадно", РАЗБОЈНИЧКА дружина је за повраћање, изазива код пристојног света дијареју!Ja na ovo više nisam ni ljuta,
mnogo mi sve nešto gadno.
Покушај да се сетиш дате обавезе из ПРЕДИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ којуŠta bilo, obećao da će ukine državne zelenaše iliti izvršitelje ?
Oh, ne, nije to.
Samo će im ukine uličnu konkurenciju , sitne dilerčiće, male zelenašiće i sličnu boraniju a ove svoje, državne da ojača i učvrsti.
Nikad je nije ni imao al' se bar pravio, sad je bahat do besvesti, više ne skriva ništa ,
sve mu je u fazonu jer mi se može i ko vas *ebe.
Pričaju neke sede, mudre glave da ovoga što se sad dešava
nikad nije bilo , ni za čijeg vakta u istoriji.
Смири се, 'ај полако....Ако може бивши власник печењаре да постане директор Епс-а,
може и кафе-куФарица да постане госпоја Министарка,
нема разлога за ишчуђавање![]()
A sada pošto su radikali isterali na silu svoju u bunilu izmaštanu verziju kulturne revolucije sledi otrežnjenje.Ако може бивши власник печењаре да постане директор Епс-а,
може и кафе-куФарица да постане госпоја Министарка,
нема разлога за ишчуђавање![]()
Сендвичару, 'ај не прди! 'Оћеш рећи да ти и твоји балави жути квислинзиA sada pošto su radikali isterali na silu svoju u bunilu izmaštanu verziju kulturne revolucije sledi otrežnjenje.