OVO SU NOVI MINISTRI! Stefanoviću odbrana, Zorani energetika, Vulinu policija... EVO ko preuzima resore!

Delimicno tacno....
Za sve se pita jedan covek.....

Istine radi, da se on pitao ovaj spisak bi bio objavljen pre par meseci ...

Ako je ova bratija sklepana od raznih interesa koje koga i bitno je da bude jedna osoba nadležna , jer ako bi svako počeo da vuče za svoje ne znam dokle bi stigli

Zanima me kako će Stefanović da vodi odbranu i Selaković inostrane poslove .. ostalo je već poznato .

Zena,majka,carica,ministarka....
Odoh da priupitam komsiju naprednjaka da li je glasao za Comicku u vladi....

Capture.PNG

Istine radi, da se on pitao ovaj spisak bi bio objavljen pre par meseci ...

Ako je ova bratija sklepana od raznih interesa koje koga i nije bitno da bude jedna osoba nadležna , jer ako bi svako počeo da vuče za svoje ne znam dokle bi stigli

Zanima me kako će Stefanović da vodi odbranu i Selaković inostrane poslove .. ostalo je već poznato .
Sigurno je baba Kurana iz Odvracenice kriva sto je Comicka postala ministarka...

Zena,majka,carica,ministarka....
Odoh da priupitam komsiju naprednjaka da li je glasao za Comicku u vladi....

Pogledajte prilog 786660

Ala radi Wiki , već su joj napisali funkciju

• This page was last edited on 25 October 2020, at 11:31 (UTC).
U koliko je ovaj spisak objavljen ?

Duša da te zaboli.
Dream team

Ministarstvo za rad – Darija Kisić Tepavčević
Ministarstvo kulture i informisanja – Maja Gojković
Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog – Gordana Čomić
Ministarstvo za brigu o selu – Milan Krkobabić

Нема ни Министарства за Дијаспору.
А преко борави идентичан број Срба(ако не и више)..него у Матици.

То се ради само зато јер би једини,превасходни задатак тог Министарства било Право на Глас.

Чак и Русија под "тиранином Путином" има преко 15 година солуцију Онлајн гласања за њихове држављане
али битно је да нам Јадранка прима плату од пар сома евра за неку ЕУ коју никад нећемо видимо :lol:

Mora se priznati da AV drži reč i dosledno sprovodi Vašingtonski sporazum , iz energetike i odbrane su po prvi put uklonjeni rusokolonaši iz SPS i Vulin ,a dovedeni dokazani USA kadrovi Zoka i Stefanović,na mesto ministarke Telekomunikacija takodje US stipendista da se Huawai ne razmaše mnogo .
Sve u svemu ovo je verovatno najprozapadnija vlada koju je Srbija imala do sada ,još odi 2004. ,što znači da će AV i dalje moći da vlada kao koprumpirani diktator i da piša po demokratiji ,pravosudju i institucijama države zato što mu niko sa Zapada to neće zamerati , sad kad je marginalizovao rusko-kinesku petu kolonu .
Rusofilima i nacionalistima u SNS ostaje kao otužna uteha jedino mučeni Ratko Dmitrović na nebitnom mestu ,al sa koga će povremeno moći kao Vulin da opljune po Hrvatima , šiptarima , muslimanima ,Zapadu i sl. tek da se stoka malo umiri .

Back