јанпи
Elita
- Poruka
- 21.391
Још ће на крају да испадне да ћемо навијамо за Дукија и коферче..
Боже ме сачувај
Боже ме сачувај
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne odlučuje sam naravno , al je sudeći po sastavu vlade jedna strana debelo prevagnula posle svog tog silnog natezanja .Nema to veze .. Istok se uzdigao i svet ide u tom smeru , već odavno
Jednostavno tvoja objašnjenja su besmislena ... pola godine se nateže oko postavljanja ministara a onda mi dođeš i brabonjaš kako onaj ko je dobio apsolutnu većinu sam odlučuje sam i niko više
To ne može da prođe ni kod onih koji uključe mozak i dobace do 2+2=4, e sad ako se ne uključi mozak može svašta
a AV sada može sa ovom vladom ,mirno da dočeka Moćnu Kamalu sveže očišćen i okupan od malignog rusko-kineskog uticaja .
Ne odlučuje sam naravno , al je sudeći po sastavu vlade jedna strana debelo prevagnula posle svog tog silnog natezanja .
Moguće da AV posle one ispale sa Klintonima pre 4 godine , sada dalekovido računa na ono što je vrlo verovatno da će se desiti za desetak dana ,pa želi da dočeka spreman eventualnu promenu u US. Pošto se sa Bajdenom vraća prema ovim prostorima politika iz devedesetih ,odnosno nulta tolerancija za neposlušnost Srbije i sedenje na više stolica ,a AV sada može sa ovom vladom ,mirno da dočeka Moćnu Kamalu sveže očišćen i okupan od malignog rusko-kineskog uticaja .
Ako Bajden nekim čudom pukne i pobedi opet Tramp još bolje , to će mu opet biti plus jer se na to i njemu zakleo kad je tamo sedeo na hoklici u Beloj Kući .
Pa nije dobio ništa od Kine tj. Srbija nije , možda on i obitelj jeste .А паре Брате?
Шта ћемо са оних 23 милијарде које је АВ повукао већином од Брата Си Ђинга?![]()
Pa nije dobio ništa od Kine tj. Srbija nije , možda on i obitelj jeste .
Da ,meni je zamiljiva izjava ambasadora Lazanskog baš tim povodom, odnosno kako se "vadi" ,kao to nikako , nije ni blizu isto kao kancelarija NATO ,predstavio je to kao neki nebitni maltene servis za remontovanje ruske tehnike .Ni reči o kancelariji kao potvrdi prijateljstva,bliskih odnosa i produbljivanja strateške saradnje sa Rusijom,što bi inače slušali tom prilikom u redovnim okolnostima ,već je sve kao neko pravdanje izgledalo ,kao eto mi imamo mnogo ruske i sovjetske vojne tehnike pa neko to mora i da održava/servisira .Politika je najmanje ono vidljivo , i av kad je dolazio na vlast 2012 sigurno je pričao tako da smo već odavno trebali biti ruska gubernija , a evo ubacujemo Čomićku za neku ideološku skalameriju od ministarstva zasnovano na nekoj najogavnijoj zapadnjačkoj ideologiji (zbog koje gubi duhovni uticaj)
Ako dođe Bajden i poruši kule od peska koje je počeo da gradi Trump ( sa namerom da budu čvršće) tada ne da neće biti dobro za nas , već i za svet
Dakle Bajden će verovatno voziti istu priču kao Trump, malo drugačije upakovana, jer je to jedina priča koju može da opstane a da ne ode mnogo toga u ..
Sa otvaranjem kancelarije Rusije za odbranu drugačije će se pričati ..
Da li si zadovoljan ?Spisak predloženih ministarstava i mnistri koji će ih voditi:
Ministarstvo finansija - Siniša Mali
Ministarstvo privrede - Anđelka Atanacković
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Branislav Nedimović
Ministarstvo zaštite životne sredine - Irena Vujović
Ministarstvi građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture - Tomislav Momirović
Ministarstvo rudarstva i energetike - Zorana Mihajlović
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija - Tatjana Matić
Ministarstvo pravde - Maja Popović
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave - Marija Obradović
Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog - Gordana Čomić
Ministarstvo unutrašnjih poslova - Aleksandar Vulin
Ministarstvo odbrane - Nebojša Stefanović
Ministarstvo spoljnih poslova - Nikola Selaković
Ministarstvo za evropske integracije - Jadranka Joksimović
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja - još nije određeno
Ministarstvo zdravlja - Zlatibor Lončar
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja - Darija Kisić Tepavčević
Ministarstvo za brigu o porodici i demografiji - Ratko Dmitrović
Ministarstvo omladine i sporta - Vanja Udovičić
Ministarstvo kulture i informisanja - Maja Gojković
Ministarstvo za brigu o selu - Milan Krkobabić
https://www.blic.rs/vesti/politika/...nabic-upravo-iznela-imena-po-resorima/w8e0gym
Botovanje se isplatilo ... auuu ala je hvalio Vucici.

Понављање политике из деведесетих је једноставно немогуће.Ne odlučuje sam naravno , al je sudeći po sastavu vlade jedna strana debelo prevagnula posle svog tog silnog natezanja .
Moguće da AV posle one ispale sa Klintonima pre 4 godine , sada dalekovido računa na ono što je vrlo verovatno da će se desiti za desetak dana ,pa želi da dočeka spreman eventualnu promenu u US. Pošto se sa Bajdenom vraća prema ovim prostorima politika iz devedesetih ,odnosno nulta tolerancija za neposlušnost Srbije i sedenje na više stolica ,a AV sada može sa ovom vladom ,mirno da dočeka Moćnu Kamalu sveže očišćen i okupan od malignog rusko-kineskog uticaja .
Ako Bajden nekim čudom pukne i pobedi opet Tramp još bolje , to će mu opet biti plus jer se na to i njemu zakleo kad je tamo sedeo na hoklici u Beloj Kući .
bojkotovali ili ne sns uzima 2 miliona glasova, to je problem. djilas i njegovi mogu samo da se uhvate za usi i pleze u ekraneMoja pretpostavka da je ovo zadnja vlada sns a , pod uslovom da opozicija kompletno bojkotuje 22. sledece izbore.
To je vrlo interesantan fenomen .
Nisam clan nijedne stranke, samo kazem da je to kraj vladajuce koalicije ako opozicija bojkotuje.bojkotovali ili ne sns uzima 2 miliona glasova, to je problem. djilas i njegovi mogu samo da se uhvate za usi i pleze u ekrane
Sta mislis da li ce da padne kao Milosevic ili nekako jos goreNisam clan nijedne stranke, samo kazem da je to kraj vladajuce koalicije ako opozicija bojkotuje.
Najveci problem sad za vladajucu koaliciju ce biti da pronadju opozicione stranke koje izlaze na te najavljene izbore
da bi dale legalizaciju pobede pozicije.