dnevnik
04.07. išao sam na posao posle 4 dana odmora. čudan osećaj čas kompleks više čas niže vrednosti. ******** me nije zarezala ni 2% kad sam kao nešto hteo da se pitam sa njom. čas niže čas više vrednosti. pri kraju radnog vremena me uhvati u prepisku onaj sa foruma**********************************************************************. Uspeo je da mi iznudi gde se nalazi *************** ali nisam hteo da mu dam sliku da ne bih napravio štetu ljudima koji su mi to dozvolili da slikam a i malo iz pakosti jer ni meni drugi nisu hteli da pomognu. počeo sam da se sekiram da će drugi neki to da objavi i da uzme svu slavu. u povratku mnogo loš trip sam imao. razmišljao sam kako su onog dečka silovali u zatvoru i kako je na kraju morao da zakolje onog muslinmana da bi se rešio tog pakla iako će produžiti svoj boravak u zatvoru do kraja života. razmišljam koliko ljudi tako siluju a oni ceo život ćute i trpe. i ja sam bio silovan ne fizički ali do krajne granice ponižavan i degradiran, nisam imao status ljudskog bića čak je i klinac ******* brisao spod sa mnom, ponižavao me i mučio. razmišljao sam kako je iluzorno da ću ikada imati devojku jer sam tada izgubio svaki ponos i status ljudskog bića, svi oni znaju koliko su me maltretirali i ponižavali a ja sam ćutao i nisam smeo da se usprotivim. stvarno mislim da sam izgubio status ljudskog bića i da kad bi znala devojka bilo koja koliko su me mučili i ponižavali, nijedna devojka na svetu ne bi bila sa mnom. setio sam koliko puta nisam stao u nečiju odbranu... i još mnogo toga. skroz crne misli. ubedjen sam da niko ne bi hteo ni da mi kaže zdravo na ulici kad bi znali koliko su me maltretirali svi živi. svi su me mučili, svaka šuša. uveče sam došo kući, otišao sam do prodavnice da kupim čaše pošto nisam naručio kad sam trebao. kad sam večerao legao sam a spavam i opet su počele vatre da gore po meni jer idem sutra u firmu. znam zašto je to vrlo dobro. dugo mi se to nije dešavalo. opet isto isto sr.... opet kiselina u stomaku, vatre gore, nema spavanja. morao sam da ustanem prvo sam malo šetao po kući pa moram da izadjem napolje da šetam. napravio sam djir oko ponoći. ima dosta klinaca i omladine na sve strane, nisam to očekivao, valjda ih je toliko jer je letnji raspust u toku. nosim onu neku kariranu košulju. vruće je morao sam da je skinem. opet razmišljam o onoj koleginici ******* . kad bi znala koliko su me klinci mučili kao poslednjeg debila prezirala bi me i gledala bi me kao ***** poslednje. sad se sećam i onog crtanog gustav. epizoda gde onog maltretiraju svi živi. to je to. vraćam se kući opet ne mogu da spavam. sad je 1 ujutro, probaću opet da legnem ali mrka kapa čini mi se da će biti. ostaviću upaljen kompjuter za svaki slučaj ako ne budem mogao da spavam da gledam neke gluposti na internetu.