Vlad88
Iskusan
- Poruka
- 5.691
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači poljska ekonomija sustiže Nemačku. Tako piše. Prisetimo se samo kolika su bili beda u odnosu na nas dok su bili pod Rusima.
I otvorenom tržištu, pre svega.Odlično, znači Poljska se razvija zahvajujući podsticajima iz EU.
Verujem da bi naši tajkuni i onda našli način da se kartelizuju. Do karaktera je. Zato ćemo zauvek i ostati van EU. Još ako nam Rusi izgrade nuklearnu elektranu to je kraj.I otvorenom tržištu, pre svega.
Zamisli da Srbija ima otvoreno trziste sa EU, dakle bez uvozno-izvozne (SNS) mafije...
Pod Sovjetima, ne pod rusima... nije isto.Znači poljska ekonomija sustiže Nemačku. Tako piše. Prisetimo se samo kolika su bili beda u odnosu na nas dok su bili pod Rusima.
Verujem da bi naši tajkuni i onda našli način da se kartelizuju. Do karaktera je. Zato ćemo zauvek i ostati van EU. Još ako nam Rusi izgrade nuklearnu elektranu to je kraj.
Da, samo što nisam onda siguran kako bi prošli domaći proizvođači (posebno poljoprivredni).Pa ne bi mogli u tolikoj meri kao sad, jer sam sistem otvorenog trzista podrazumeva da ne moze vise uvoz i izvoz da ide preko batinih drugara, vec je slobodan (za ogromnu vecinu proizvoda), tako da bi milijarde koje oni ubiraju na svemu i svacemu, sada se slile onima koji se stvarno cimaju i rade/proizvode, a vise ne bismo imali ogromnu razliku u cenama u EU i u Srb.
Pa mi i jesmo uz Eu.Da su sledili put druga Staljina, danas bi bili beda kao Belorusija.
Ali pametno su odabrali EU, i sad kidaju, mogu i kući da se vrate.
Zato ja kažem da je bolje biti uz EU.
Iz tvojih usta u božje uši.Pa mi i jesmo uz Eu.
Iz tvojih usta u božje uši.
Nisam baš razumeo šta si hteo da kažeš.I ja kazem.Nilada u samo uz Eu.
Odlicno. Mogli bi sami da direktno izvoze.Da, samo što nisam onda siguran kako bi prošli domaći proizvođači (posebno poljoprivredni).