rz brzotrz 1972
Poznat
- Poruka
 - 8.562

Prvo frustuk ondaK nAPUT.Opa, njemačka KAPUT!
![]()
DJ.B.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo frustuk ondaK nAPUT.Opa, njemačka KAPUT!
![]()
Zato im dolaze Pakistanci, Avganistanci, Indijci, Nepalci, Omanci... i ostali ku*ci i palci. Tek ima da bude uzbudljivo u republici DojčalađanskojPromena u trendu migracije vidljiva je i u brojkama: prvi put posle više od 30 godina, više Poljaka se vraća u domovinu nego što dolazi u Nemačku. Nemački zavod za statistiku zabeležio je bilans od -11.239 ljudi. Nils Vite iz Nemačkog instituta za istraživanje stanovništva navodi da ovo nije izuzetak, već logičan sled događaja: poljska ekonomija sustiže Nemačku, a Nemačka gubi svoju atraktivnost za radnike iz Poljske.
https://www.blic.rs/biznis/vesti/po...u-nemacku-razlog-je-izuzetno-neobican/0zc7ep6
A otkud tebi da je Belorusija beda?Da su sledili put druga Staljina, danas bi bili beda kao Belorusija.
Ali pametno su odabrali EU, i sad kidaju, mogu i kući da se vrate.
Zato ja kažem da je bolje biti uz EU.
Srbija ima otvoreno trziste sa Rusijom.Cik pogodi ko to koristi u svoje svrhe umesto u Drzavne!?I otvorenom tržištu, pre svega.
Zamisli da Srbija ima otvoreno trziste sa EU, dakle bez uvozno-izvozne (SNS) mafije...
Bio sam...A otkud tebi da je Belorusija beda?
Bio si i sta??Bio sam...
Srbija ima otvoreno trziste sa Rusijom.Cik pogodi ko to koristi u svoje svrhe umesto u Drzavne!?
Pa mi i jesmo uz Eu.
Bio sam i video jad i bedu.Bio si i sta??
Indonezija ce za koju godinu imati vise stanovnika od cele EU, oni mogu da glume geopoliticku moc samo na Balkanu. Dobro Rusija ima jos manje ali sa teritorijom i globalnim zagrevanjem perspektiva je da se i to preokrene u buducnosti.Da, zato Vučić ne razgovara ni sa kim iz EU i redovno posećuje sve skupove diktatora sa istoka.
Nisi razumeo.Srbija kao drzava ne koristi otvoreno trziste sa Rusijom koje moze da otkupi kompletnu,ajde da napisem,godisnju proizvodnju Srbije.To koristePogledajte prilog 1780745
Da, ekstremno je velika spoljnotrgovinska razmena sa Rusijom u odnosu na EU![]()
Pa opisi tu jad i bedu.Sta si video?Bio sam i video jad i bedu.
A i Rusi traže kvalitetnije proizvode. Neće oni sve iz Srbije. Znam da su bile neke vesti o uvaljivanju loše robe pa su vraćali sa granice.Nisi razumeo.Srbija kao drzava ne koristi otvoreno trziste sa Rusijom koje moze da otkupi kompletnu,ajde da napisem,godisnju proizvodnju Srbije.To koriste
samo pojedini jaki igraci,koje realno zabole za Srbiju i narod.
poljska je u top 3 vojne sile evrope. a i ekonomski su eksplodiraliZnači poljska ekonomija sustiže Nemačku. Tako piše. Prisetimo se samo kolika su bili beda u odnosu na nas dok su bili pod Rusima.
Znam i ja budale koje su to radile sa vocem,pa su ih Rusi dva puta upozoravali,treci put vratili sve i raskrstili sa njima.Ono sto je interesantno je da su na pitanje,nakon prvog puta,zasto rade tako,odgovor je bio citiram"Sta me bole k....c,to su budale,ko im j...Mater" i nakon svega toga rasturise i rasprodase vocnjake.A i Rusi traže kvalitetnije proizvode. Neće oni sve iz Srbije. Znam da su bile neke vesti o uvaljivanju loše robe pa su vraćali sa granice.
Ali stranu na to, bez EU nema 'leba.
Videli smo,barem vecina cuveni"Kensington street"pa jel treba po tome da sudimo o celoj zemlji??Vidio na TV DW dokumentarac o Bjelorusiji. Saznas sve sto trebas.![]()
Potpuni jad i beda.Bio si i sta??
Po cemu?Potpuni jad i beda.
Samo potpuni bolid radi sa Rusima dok im je na vlasti FSB diktatura.Znam i ja budale koje su to radile sa vocem,pa su ih Rusi dva puta upozoravali,treci put vratili sve i raskrstili sa njima.Ono sto je interesantno je da su na pitanje,nakon prvog puta,zasto rade tako,odgovor je bio citiram"Sta me bole k....c,to su budale,ko im j...Mater" i nakon svega toga rasturise i rasprodase vocnjake.
Indonezija ce za koju godinu imati vise stanovnika od cele EU, oni mogu da glume geopoliticku moc samo na Balkanu. Dobro Rusija ima jos manje ali sa teritorijom i globalnim zagrevanjem perspektiva je da se i to preokrene u buducnosti.