Oda Nobunaga
Primećen član
- Poruka
- 948
Nećeš ga očuvati uvozom onih koji s njim nemaju nikakve veze. Naprotiv.Dobro 12 miliona je too much za ovaj prostor ali bar da ga očuvamo kolko toliko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nećeš ga očuvati uvozom onih koji s njim nemaju nikakve veze. Naprotiv.Dobro 12 miliona je too much za ovaj prostor ali bar da ga očuvamo kolko toliko
Ne, smrt Srbije je "za našu decu" al ne i za našusmrt srbije je ideologija "dvoje dece je dovoljno"
Uopšte nisam mislio na migranteNećeš ga očuvati uvozom onih koji s njim nemaju nikakve veze. Naprotiv.
Nije posebna, nego je baš to agenda i cilj ovog bombardovanja o smanjivanju populacije - migranti.Uopšte nisam mislio na migrante
To je posebna tema
Neće.Проблем је што ће од тих 3 милиона, 1.5 милион бити старији од 65 година.
Ne verujem ja u te agende tako jednostavnoNije posebna, nego je baš to agenda i cilj ovog bombardovanja o smanjivanju populacije - migranti.
Razumljivo je da oni koji su diplomirali 70-tih brzo dobiju zaposlenje jer je u to vreme bilo malo imalaca fakultetskih diploma.Već osamdesetih stvari stoje bitno drukčije.Kada je moja majka diplomirala i pocela da radi krajem 70ih godina proslog veka za vreme trulog samoupravnog socijalizma, odmah je dobila stancic na koriscenje. Kada sam ja bio na putu, a ona i otac se vencali, taj stan su mogli da zamene za veci, pa sam se rodio ja i moj brat.
Pola veka kasnije u zlatnom dobu, ja ni u 45. godini zivota nemam ni stalan radni odnos iako sam uredno diplomirao drzavni fakultet i pohadjao postdiplomske studije i radim vec 17 i kusur godina, ni reseno stambeno pitanje, jer ne mogu da podignem kredit. E pa posto to sto se smatra elementarnim uslovima za zasnivanje porodice nemam, onda necu ni da pravim decu, vrlo prosto.
А ако питаш за Србију, за почетак бих сменио ову лоповску власт, чиме би се код људи пробудила нада у боље сутра.
Ne ulazim u to, niti je to poenta. Hoće li Srbi ili neće praviti decu, to je na njima. Toliko će biti brojna populacija i to je to.Ne verujem ja u te agende tako jednostavno
Nije jednostavno
Stvari su ipak složenije
Lično znam puno ljudi koji imaju po dvoje pa i više dece
Apropo pitanja o broju dece, to je u ovakvom kontekstu vrlo nepristojno pitanje, manje je intimno da nekome staviš ruku u gaće maltene
Detetu se roditelji raduju, nadaju se, pa kad se rodi, i greše i popravljaju se
To je život, niko ne sme da dira u to
Ne, smrt Srbije je "za našu decu" al ne i za našu![]()
Један од великих доприноса паду наталитета дају и просветни радници.Из наших школа не излазе људи који су окренути родитељству, већ неким другим вредностима.
Један од великих доприноса паду наталитета дају и просветни радници.Из наших школа не излазе људи који су окренути родитељству, већ неким другим вредностима.
Ma samo daj nepismene nek štancuju decuТреба смањити број факултетски образованих као и средњошколаца.1/4 треба да има основну школу, 1/4 средњу школу 3 степен, 1/4 средњу школу 4 степен, око 15 % да има стручну спрему између средње школе и факултета(раније више школе, висококвалификовани и слично) и највише 10% завршен факултет.
Што ми Бог није дао учитељску памет, па да се науживам у животу.mora da te je učiteljica baš mrzela, nema teme gde ne opljuješ.prosvetu, čak i na temama koje niđe veze
![]()
Odlican plan za povecanje broja Roma u Srbiji Tihikoliko imas dece drugar
ja cetvoro
problem je sto je vecini srba i cacijima i blokaderima bitnije blejanje od rokanja i pravljenja dece
Ja imam resenje
Resenje je oporezovati svakog ko nije u braku i nema dece preko 25 godina starosti sa odbijanjem 30% od plate
Novac uplacivati u fond za decu iz kojeg ce se davati novac majkama sa cetvoro ili vise dece
Svaka majka cetvoro ili vise dece tako bi primala preko 2000 evra mesecno
I tako bi nagradili sve koji radjaju decu a kaznili one koji ih nece
Ovo je svojevremeno primenio Milos Obrenovic uvodjenjem poreza na becare
Srbija je 1810 imala tek nesto vise od 100.000 stanovnika
1910 zahvaljujuci ovakvoj politici preko 3 miliona
Uvecanje od 30x za samo 100 godina
Izgleda da nisu bio u tom redu kad je Bog davao pamet, možda si bio na mitingu SNS-a tadaШто ми Бог није дао учитељску памет, па да се науживам у животу.
Управо тако.Сувише смо се образовали, сувише размишљамо, и тако смо изгубили један од основних нагона-нагон за продужењем врсте.Ma samo daj nepismene nek štancuju decu![]()
Роме треба асимиловати у Србе, они су још витални и размножавају се.Треба довести младе Филипинке, Нигеријке и муслиманке и поженити наше сеоске домаћине који имају 40 и више година.Odlican plan za povecanje broja Roma u Srbiji Tihi
Ako Srbija postane Ciganska Drzava, mozda i napravimo nesto od nje; ovako sa Srbima, pisi propalo.
Bolje da svi Srbi stanu pod jednu šljivu nego ovo.Роме треба асимиловати у Србе, они су још витални и размножавају се.Треба довести младе Филипинке, Нигеријке и муслиманке и поженити наше сеоске домаћине који имају 40 и више година.
To nisu tačni podaci. Kad se uzmu u obzir i Kosovo i Metohija, nije tako loše stanje....
Od Ćacija slaba vajda...
Ono kad Milica Ministrica sredi natalitet:
Ове године школе ће уписати око 9.000 ђака мање него прошле. У 2023. години је рођено најмање деце од Другог светског рата
http://www.nspm.rs/hronika/tatjana-...no-najmanje-dece-od-drugog-svetskog-rata.html
...
Ништа необично....
Od Ćacija slaba vajda...
Ono kad Milica Ministrica sredi natalitet:
Ове године школе ће уписати око 9.000 ђака мање него прошле. У 2023. години је рођено најмање деце од Другог светског рата
http://www.nspm.rs/hronika/tatjana-...no-najmanje-dece-od-drugog-svetskog-rata.html
...