- Poruka
- 33.139
Ja i decu i unučicu tako da sam veoma kvalifikovana za temu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i decu i unučicu tako da sam veoma kvalifikovana za temu
...
Od Ćacija slaba vajda...
Ono kad Milica Ministrica sredi natalitet:
Ове године школе ће уписати око 9.000 ђака мање него прошле. У 2023. години је рођено најмање деце од Другог светског рата
http://www.nspm.rs/hronika/tatjana-...no-najmanje-dece-od-drugog-svetskog-rata.html
...
koliko dece i koliko unucica?Ja i decu i unučicu tako da sam veoma kvalifikovana za temu![]()
Програми за повећање наталитета немају неког ефекта, јер није пад наталитета није узрокован финансијским и економским статусом.Ne može, ali može ponuditi program koji će podstaći natalitet a ne uništiti ga. Mladi bračni parovi nemaju uslova za odgajanne dece, što znači ili nemaju dece ili beže iz Srbije.
Pogledajte prilog 1756990
Илон Макс нас је утешио, читава Европа је гора од нас, а бољи су само Бугари и шипци са КиМ.
Па неки наталитет имају само земље са великим уделом муслимана у популацији, Француска, Немачка, Белгија.Ван Балкана, ниједан европски народ нема стопу плодности преко 1.50.za mene ovo nije uteha sto svi evropski narodi nestaju brze od nas
uteha ce biti kad se bude radjalo preko 2 dece po zeni
The EU saw a 5.4% decrease in births in 2023, with 3.67 million babies born compared to 3.88 million in 2022, marking the largest annual drop since 1961, according to the European Commission.Molim te, link, hvala.
- 2022: 3.88 million live births.
- 2023: 3.67 million live births.
- 2024: Preliminary data suggests a continued decline, but specific numbers for the full year are not yet available.
Dakle imali smo cak i povecanje 2022. (briljantan rezultat usred korone, jedinstven u svetu i ocigledna zasluga vlasti) i zatim padove od 2 i <1%U Srbiji je 2022. godine rođeno 62.250 beba, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku. Ovo je neznatno povećanje u odnosu na 2021. godinu, kada je rođeno 62.062 dece. U Srbiji je 2023. godine rođeno 60.813 beba, a 2024. godine taj broj je bio 60.311, što je za 502 bebe manje u odnosu na prethodnu godinu.
Један од великих доприноса паду наталитета дају и просветни радници.Из наших школа не излазе људи који су окренути родитељству, већ неким другим вредностима.
Sin, ćerka, bebana će uskoro godinu danakoliko dece i koliko unucica?
A ta "civilizovana" kultura promoviše abortus, LGBTQ+-+-++-, razbijanje porodice kao osnove zajedništva - svega što dovodi do pada nataliteta.Програми за повећање наталитета немају неког ефекта, јер није пад наталитета није узрокован финансијским и економским статусом.
Реч је о културолошком проблему, који је везан за вестернизацију Срба и њиховог начина живота.Дакле, Србија постаје "пристојна" и "нормална" земља, за чим ви толико жудите, па стопе наталитета иду доле.По свој прилици, стопе плодности ће падати и даље, како напредује позападњачење Србије.
Pogledajte prilog 1756991
Ako ja umem dobro da čitam, ovde piše manje u odnosu na 2023. ?The EU saw a 5.4% decrease in births in 2023, with 3.67 million babies born compared to 3.88 million in 2022, marking the largest annual drop since 1961, according to the European Commission.
Dakle imali smo cak i povecanje 2022. (briljantan rezultat usred korone, jedinstven u svetu i ocigledna zasluga vlasti) i zatim padove od 2 i <1%
Pa polakoOno kad Milica Ministrica sredi natalitet:
Pa polako
Tek je počela
Sad će ljudi da se iebu i biće djece kolko voliš
Krenula prozivka, a?
Програми за повећање наталитета немају неког ефекта, јер није пад наталитета није узрокован финансијским и економским статусом.
Реч је о културолошком проблему, који је везан за вестернизацију Срба и њиховог начина живота.Дакле, Србија постаје "пристојна" и "нормална" земља, за чим ви толико жудите, па стопе наталитета иду доле.По свој прилици, стопе плодности ће падати и даље, како напредује позападњачење Србије.
Pogledajte prilog 1756991
Pa šteta, zašto da zemlja propadne?Nek neko pokuša da mi objasni šta je tačno problem ako 2060 godine bude 3 miliona ljudi u Srbiji.
Sin, ćerka, bebana će uskoro godinu danahteli mi još, al gde ćemo ih
mislim da mnogi znaju šta znači imati prvo dva đaka pa dva studenta pa onda stvaranje njihovog zajedničkog života sa svojim partnerima.. samo kod nas se čeka da "umre baba" da brat dobije sobu
ostalo neću ni da pominjem...
Krenula prozivka, a?
Jel decu praviš/rađaš zbog Države ili zato što želiš da oformiš porodicu?
Manja naseljenost, mirnije, možda se Srbi kultivišu pa i priroda bude očuvanija. Idila.Pa šteta, zašto da zemlja propadne?
Naravno ništa se ne mora, ali greota
Sme svako da kaženiko ne sme da kaze znaci skkro niko nista
MogućeManja naseljenost, mirnije, možda se Srbi kultivišu pa i priroda bude očuvanija. Idila.
Dobro 12 miliona je too much za ovaj prostor ali bar da ga očuvamo kolko tolikoA sad zamisli Srbiju sa 12 miliona stanovnika, sa brojnom indijskom dijasporom.... a svi znamo šta je i kakva je Indija
Проблем је што ће од тих 3 милиона, 1.5 милион бити старији од 65 година.Nek neko pokuša da mi objasni šta je tačno problem ako 2060 godine bude 3 miliona ljudi u Srbiji.