Овде сам,......ЗАТО што

...cekam da se nesto desi

Vid`m ja da ti cekas 2012.-u, nije ni...daleko:mrgreen:

zato sto sam se navukla, a vezana sam za komp. :(
uskoro bih mogla da proslavim svoj stoti demonstrativni odlazak odavde. :lol:

;) Bre zdrebe, da nije tebe, ja bi...otiso, i ko ti...nikad da se dovoljno ritnem pa da me...nema (mis`im, na Krsti), a ima i divnih osoba koje bi mi jako falile:(

Poslednja izmena:
Sada iz razonode i radi druzenja
Da upoznam ljude koji mi po nacinu i stilu pisanja odgovaraju, tj. po onome sto jesu
Krsta mi je posle mnogo vremena koje sam provela kao protivnik foruma i svog boravka na istom postala mesto za nalazenje novih drugara ili prijatelja, za cavrljanje sa ljudima koji me opustaju, i za nalazenje ponekad zanimljivih informacija
Odavno sam prosla faze i 'ovo je shit' i 'navucena sam' i ' vise nikad necu krociti na forum' i shvatila da mi je ovo najlaksi nacina da nakonadim druzenje koje mi zapravo nedostaje
Sve forumasice koje sam privatno upoznala preko foruma su me odusevile

A ko se seca, pljuvala sam postojanje foruma i zavisnost od neta najstrasnije :mrgreen:

JA rasturio tolke brakove?:eek::hahaha:

2.gif

.

Ovde sam jer
mogu da kažem baš sve što u trenutku poželim...
mogu da dođem i odem kad god hoću...
ne moram da slušam dosadne priče kao u RL...
ovde ima mnogo dobrih ljudi... i par njih sa fantastičnim smislom za humor...
se ovde odmaram... od posla... stresa... ljudi...
:D

+ poslom sam često vezana za računar, tako da kratki preleti preko foruma odmore više no ispijanje kafe

Poslednja izmena:
Ovde sam zato sto:
1. zato sto zaspim u normalno vreme, a onda me nazove decko u nenormalno vreme da mi pozeli laku noc :heart: i to, a onda se ja sasvim rasanim i ne mogu vise da zaspim i nakacim se na forum
2. zato sto imam rok za predaju teksta pa moram da radim nocu dok mi dete spava jer se u toku dana bavim detetom...pa tako nocu malo kuckam ozbiljne tekstove, a malo forumasim
3. volim da razradim neku temu sa puno nepoznatih ljudi jer se tako stekne bolji uvid u razlicitost misljenja
4. zato sto cekam da se vec jednom napuni video u drugom prozoru
5. zato sto imam dva prazna casa u toku nedelje ili cekam dva sata u skoli da bih pokupila dete iz vrtica jer pre toga ne moze
6. zato sto su na forumu cesto najfrishkije vesti
7. i jos da pismeno zabelezim sta imam da kazem na neku temu u kontekstu diskusije i da argumentujem svoj stav jer to razvija komunikacione sposobnosti vise nego diskusija uzivo.

Back