Овде сам,......ЗАТО што

...понекад сам овде,
да видим (прочитам) како и колико неки лажу.....
.................. да су оно, што никако нису:zcepanje:
Увек је интересантно да се сазна докле иду болесне сујете када
постављају тако...свашта - нешто:zcepanje::zcepanje:

Чему фолирања,...:roll: зар није боље бити опуштен и
искрен:aha::cao: .......

.

ovde sam zato sto mi je tu zemlja.. kad imas zemlju, imas obavezu da je odrzavas.. zemlja iziskuje svakodnevni rad.. ne trpi opustanje..
gledao sam juce neku emisiju o nekom salasu.. krenuli ljudi sa nekim ugostiteljstvom, ali ebi ga, gostima dosadi posle par dana, jer ne znaju sta da rade.. onda su oni resili da obogate sadrzaj i izmedju ostalog su napravili zooloski vrt.. u stvari, jedan fanatik medju njima.. i on je sad jedini zaposleni i jedini gazda.. i za 25 godina nema ni dana bolovanja, ni dana godisnjeg.. jer zivotinje hoce da jedu svaki dan.. a on radi kao crnac od jutra do sutra.. samo beli medvedi pojedu 50 kg hrane dnevno, a on ih kljuka zalogaj po zalogaj.. ali voli covek.. mada verujem da mu ponekad prekipi i dodje mu da ode negde u tri piiip materine.. tako i meni nekad sa ovom mojom zemljom.. valjda je to tako normalno

Negde sam vec pisao (mozda cak i ovde:rumenko:) ali me mrzi da trazim:neutral:
Ukratko, dosao sam sav ozbiljan, sa nekim, da kazemo, strucnim ciljem i...videh da nema lepseg mesta za...segu :hahaha:
Danas mi je samo izvor dobrog osmeha. Prosetam do religije i politike, dobro se nasmejem i onda "zalutam" do zeMskih da i tu dobijem...nezni osmeh:rumenko:
Sve u svemu, nervira me po nekada sujeta pojedinaca ali srecom, to je samo virtuelni svet...svako treba svoju hranu;) meni je dovoljan i zdrav osmeh:D

ovde sam zato sto mi je tu zemlja.. kad imas zemlju, imas obavezu da je odrzavas.. zemlja iziskuje svakodnevni rad.. ne trpi opustanje..
gledao sam juce neku emisiju o nekom salasu.. krenuli ljudi sa nekim ugostiteljstvom, ali ebi ga, gostima dosadi posle par dana, jer ne znaju sta da rade.. onda su oni resili da obogate sadrzaj i izmedju ostalog su napravili zooloski vrt.. u stvari, jedan fanatik medju njima.. i on je sad jedini zaposleni i jedini gazda.. i za 25 godina nema ni dana bolovanja, ni dana godisnjeg.. jer zivotinje hoce da jedu svaki dan.. a on radi kao crnac od jutra do sutra.. samo beli medvedi pojedu 50 kg hrane dnevno, a on ih kljuka zalogaj po zalogaj.. ali voli covek.. mada verujem da mu ponekad prekipi i dodje mu da ode negde u tri piiip materine.. tako i meni nekad sa ovom mojom zemljom.. valjda je to tako normalno

:zcepanje: ти к`о она баба када је доца питао
- Где вас боли?
, она одговара
- Овде и код куће:zcepanje::zcepanje:

"Овде сам...............".......односи се на форум,..
додуше, :roll:
можда си и потрефио http://forum.krstarica.com/showthread.php/385945-Moja-Zemlja:lol:

.

....ми је досадно,......... зато што немам шта друго да радим,

5257909694b70095cd93c9573797298_orig.jpg

.........овде долазим и пишем зато што ме у мојој околини нико не
разуме

GetImage.aspx

..........зато што ми је доста свега, па желим да побегнем....

dosada-260.jpg

и.......................... немам други избор него да овде
тражим "утеху" ...............................................:aha:

ИЛИ....

.............................је нешто сасвим десето:zper: у питању!!!

.

Овде сам зато што ми је досадно и зато што сам радознала.

Back