Ovde možete da čestitate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još tačnije: Nije zadovoljno 4% VIŠE nego na prethodnim, a na sledećim još 4% i SRS dolazi na Vlast!
Pretpostavljam da sada sledi daljnje pljačkanje Srbije i priprema današnjih bogataša za bežanije na egzotična ostrva!?:D
A Nikoliću će ostati da poziva na odgovornost one strukture koje su to omogućile:
Ko je trebao otkriti i procesuirati malverzacije, mito, korupciju, lopovluk itd?

Upravo tako. DS se sada sablaznjava nad time sto su Radikali delili vlast sa Milosevicem, ali zato Borku Vucic drze kao malo vode na dlanu, kao iz postovanja prema njenim godinama itd...

Baba-Borka jos uvek raspolaze onom kiparskom lovom, za koju je se Dinkic licno obavezao da je pronadje.

Kad se uzme u obzir cinjenica da je vlasnik advokatske kancelarije koja je deponovala Slobinu lovu na kiparske racune u medjuvremenu postao predsednik Kipra, onda nije ni cudo sto imam svesrdnu kiparsku podrsku u vezi Kosova (a ja mislio da je u pitanju rizik od presedana :roll:) Skupo nas kosta ta bratska podrska.

Ниси ми одговорила из неког од претходних постова на питање шта је за тебе "победа", шта "пораз" и у ком све смислу, али добро.

Него, опет, и ти, понављаш то, о "гласовима мањина".

А ја опет морам да питам: како то гласови имају националност?

Уосталом, и Тадић је добио преко 2 милиона.

Да ли су то СВЕ гласови мањина?

nisu svi koji su glasali za Tadica nacionalne manjine, ima medju njima i Srba, mada ni ti Srbi koji su glasali za Tadica nisu oni svi nenormalni, jwe ipak vecina tih koji su glasali za Tadica su protiv NATO, a to je najbitnije.
a i ukupno gledano jedno 60% onih koji se izjasnjavaju kao SRBI glasalo je za Tomu. am ozda i vise./

e ja moram da objavim pp koji sam upravo dobila pa makar me banovali,mislim supermoderator moze slobodno da mi pogleda u sanduce ako sumnja u autenticnost iste i sve to ali ne pada mi na pamet da cutim kad su idioti u pitanju.
samo da pokazem kojih jadnika od ljudi ima na forumu - pa ne mogu da kazu javno nego na pp.

radni naslov poruke: kurvooooooooooooo

svedok-saradnik:
je.bo ti jadnik mrtvu sestru posred pi.cke ku.rvo narkomanska, razje.bana

i dzeri idiote ako si mislio da cu da cutim ili sta god prevario si se.
samo dokazujes sve vise koja si pacercina od coveka nedostojna da ti se covek i obrati a ne nesto vise.
idi salji adminu pretece poruke ovog sadrzaja mizerni covece u pokusaju.

samo dokazujes sve vise koja si pacercina od coveka nedostojna da ti se covek i obrati a ne nesto vise.

Ne obracaj paznju na retarde!!!
Posao nije zavrsen, jer su sad na redu Voja K. i Velja Selja!!!

Iskrene cestitke Borisu na hrabrosti. Dokazao je da moze sam sa Mladjom, Rasimom ....

Srećo, pusti idiota. Nije ti ni do članaka ni po čemu.

Samo ozbiljno poremećena i maksimalno isfrustrirana osoba može napisati ovakve bljuvotine.

Luzer Nikolić, nakon objavljenih izbornih rezultata ponovo nakačio bedž.
ONI SE NISU PROMENILI!8-)

Mislim da su se ipak malo promenili :lol:

Nikolić: SRS se odrekla Velike Srbije

Tomislav Nikolić je za ponoćni dnevnik Hrvatske televizije u nedjelju izjavio da se Srpska radikalna stranka odrekla "starih srpskih granica" – Karlovac, Karlobag, Ogulin, Virovitica.
Nikolić je rekao da se zalaže za očuvanje granica Hrvatske koje su priznate od strane Ujedinjenih nacija, te da na isti način želi i očuvanje granica Srbije.
"Ali nemojte da mislite da ću prestati da se zalažem za autonomiju Srba u Hrvatskoj", poručio je Nikolić.

http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=19491&meni=2

:lol: :lol: :lol:

Čestitam Tomi na sportskom ponašanju i što nije pozvao narod na ulice da lupa u šerpe i duva u pištaljke(zvuči poznato).Ovaj put nemate razlog za slavlje.Mnogo ste obećavali u predizbornoj kampanji,pretili i plašili građane,šta možete da ispunite od datih obećanja?Ama baš ništa!.Drago mi je što će Tadić(ne Nikolić) biti taj koji će izgubiti Kosovo.U maju nam opet slede izbori(po meni važniji za građane od predsedničkih),E,tu vam ne prolaze pretnje sankcijama,ratom i izolacijom.Tadić je pobedio i treba da vadi "vruće kestenje" iz vatre.Ko je u tom slučaju pobednik,a ko gubitnik?
P.S.Hvala DellBoy što si me spomenuo zajedno sa ljudima čije mišljenje izuzetno cenim.:grin:

Meni otvara, probaj ponovo.

Ako ne može, probaj ovaj link, ovo je početna stranica, a Tadićeva pobeda je glavna vest :D. Nikolićev komentar je na kraju članka.

http://www.nezavisne.com/

uspeo sam da otvorim.
ja NE VERUJEM da se toma odrekao šešeljevih granica,možda je neka greška
icon10.gif

Cestitke i od mene, doduse vec sam to rekao u onoj drugoj temi, ali evo sada i u 'oficielnoj' temi za cestitke.

@ SRS glasači

Ko gubi ima prava da se ljuti.....................i da izmišlja razloge poraza.........

Samo da prokomentarisem nesto, i ko pobedjuje ima pravo da izmislja razloge pobede. Koliko sam razumeo naseg novog predsednika, razlog je nekakva proevropska orjentacija, a meni se cini da je ipak razlog strah. Strah (koji je uliven bombardovanjem) upravljao je voljom naroda 2000te i jos uvek upravlja i sada. A kazu da nas narod slabo pamti. Na secanje iz proslosti je pobeda i ostvarena.

Pozdrav svima od građanina drugog reda.
Nadam se da ćete mi kao takvom dopustiti, vi koji ste prvog reda, da napišem koju reč.
Gledajući brojke Boris je pobedio, tesno, ali ipak pobedio. Ako sve to sagledamo sa druge strane Boris je izgubio, ne izbore za predsednika, već političku borbu u Srbiji u širem obimu tog značenja. Da obrazložim.
Odziv birača ogroman. Podjednak broj glasova. Prevagnulo svega 2%.
Ko su bili Tomini glasači? Ljudi nezadovoljni postojećim stanjem željni promene vlasti. Znači ne samo simpatizeri SRS-a. To je raspoloženje koje ih neće tako lako napustiti.
Ko su bili Borisovi glasači? Prvenstveno ogroman broj simpatizera DS-a, ali i ostali. Ostali su juče prevagnuli tas na Borisovu stranu.
Ko su ti ostali? Ljudi koji podržavaju druge političke partije, mrze radikale, a u nedostatku po njima bolje opcije dali su glas Tadiću. Dalje, oni možda najvažniji. Ljudi večiti apstinenti koje je iz glasačke letargije trgnula kampanja zastrašivanja od strane DS-a. Taj profil glasača je već sinoć, čim je čuo prve rezultate, otišao nazad u "zimski san". Ovo je za njih bilo i previše i niko ih neće moći probuditi narednih 7-8 godina. A, kao što reče sinoć Nenad Čanak, čije ideje prezirem, ali čiji intelekt nimalo nije za podcenjivanje, ovo je poslednji put da je neko odneo pobedu baziranu na strahu od radikala. To više nikad neće biti izvodljivo. Reče dalje: "Ako mislimo sledeći put da pobedimo radikale, na bilo kakvim izborima, moraćemo da im suprotstavimo jak politički program".
Pitam ja vas euforične pobednike: "Šta ćete to da ponudite biračima?" Duboko u sebi i vi ste svesni da se ni u ovom mandatu ništa promeniti na bolje neće. Šta su uopšte "demokratske snage" uradile za ovih 7 i kusur godina? Srušili su uz pomoć nas Miloševića i to je sve. Nema boljeg života, nema debljih novčanika, nema besplatnog školstva, nema bolje zdravstvene zaštite, i na kraju, nema ni "bele liste" ni članstva u EU ni na pomolu. Ući ćemo jednog dana, ali tek nakon što tamo ispratimo Tursku, Albaniju, Moldaviju, Crnu Goru, a možda čak i Kosovo, a za to vreme sve podređujemo i žrtvujemo tom ulasku. Dozvolite da budem malo sarkastčan. I onda jednog dana kad se iza nekih vrata u Briselu čuje kako neko proziva: "Sledeći! Srbija je naredu. Niko ne prolazi kroz ta vrata. Onaj što je prozivao iziđe u čekaonicu da vidi šta se dešava, kad tamo zatekne poluraspadnuti leš smežurane starice koja nije, jadna, dočekala da je prozovu, iako je to silno želela, toliko da čak nije napuštala čekaonicu ni da bi nešto prezalogajila".
Ipak sam ja uveren da neće tako biti. Ipak mislim da će osećaj gladi i instinkta za samoodržanje prevagnuti i da će starica reći: "Ne mogu više. Odoh ja da jedem pa šta god ovde bilo."
Taj osećaj je za sada na nivou 50%. Što se glad bude više pojačavala rasti će i taj osećaj.
Elem, da rezimiram. Kao što su juče mnogi glasali za Tadića, jer su se uplašili rata, 90-ih itd., tako su mnogi glasali za Tomu, ne što ga vole, nego što je on jedina ozbiljna strana suprotstavljena onoj prvoj opciji.
Broj nezadovoljnih će, iz dana u dan da raste, a one spavače žuti više neće moći da probude. Vrlo je verovatno čak da će neke od njih iz zimskog sna da probudi osećaj gladi, a onda pogodite za koga će da glasaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back