Ovde možete da čestitate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo sa 100 000 razlike (nacionalne manjine), i ako je preko 2 miliona glasova poraz, ja ne znam sta je pobeda.
RAdikali NIKAD dosad nisu toliko dobili, a vi se radujte, ovo je vase vece, jutro dan...nama ce pripasti naredne godine:lol:
Ниси ми одговорила из неког од претходних постова на питање шта је за тебе "победа", шта "пораз" и у ком све смислу, али добро.

Него, опет, и ти, понављаш то, о "гласовима мањина".

А ја опет морам да питам: како то гласови имају националност?

Уосталом, и Тадић је добио преко 2 милиона.

Да ли су то СВЕ гласови мањина?

Или, по твоме, и других радикала, они који су гласали за Тадића - нису Срби?

Ето зашто сам ја могла рећи да Тома неће никад победити.

Јер, таквим резоном дисквалификујете, вређате и одбијате од себе управо - многе Србе.

1. 120.000 je razlika.

2. Kakve bre nacionalne manjine? Šta daješ nacionalni predznak glasovima_

3. Super ni demokrate NIKAD nisu toliko dobili, znači bolji uspeh od radikala (a i više su osvojili) u svakom slučaju. :lol::lol::lol:

Glupo je tražiti izgovore...

1. ok

2. to sam i ja pitao/zakljucio

3. tacno

Ne slazem se jedino oko izgovora. Mislim da u svakoj stvari treba videti i nesto pozitivno.

Значи, и Борис и Тома, бестидници неки. :roll:

А чему, онда, опет исто питање - толика фрка око обојице?

Kamo te lepe srece da je ta frka bila u vezi Kosova. Ja smatram da je demokratija ove drzave u ozbiljnoj krizi ukoliko uskoro ne dodje do smene vlasti. A svi znamo kako se ljudi tesko odvikavaju od fotelje. Vazno je smeniti vlast. Treba promeniti situaciju u zemlji u kojoj su radikali jedina opoziciona stranka. Nije drugi krug nikakva razlika u odnosu na prvi. I u prvom krugu smo imali samo dva kandidata na spisku, sve ostalo je fasada.
DS ili DSS ili G17+ ili LDP?! SPS ili JUL? Kao Mira u Sloba.
Po meni vlast treba menjati na svakih pet godina, a to je ono sto su demokrate obecavale 5. oktobra.

Vidim da je tvoja logika ona na koju se cesto poziva Olja Beckovic, ,,A vi mislite da ce vam Toma resiti probleme?"

Pa ne, nije nam ih resio ni Boris, nece ni Toma, pa daj da ostavimo Borisa, on se bar najeo koliko-toliko, a ovi radikali zeljni vlasti, pa ce opustositi Srbiju.

Svi znamo da se DS odrzava zahvaljujuci licnim interesima. Drustvene firme koje zaposljavaju i po 30-ak nekvalifikovanih radnika samo na osnovu stranacke pripadnosti, izborn kradje na samim glasackim mestima, raslojavanje drustva na dve politicke kaste, korupcija na svim nivoima...

Ne mogu ni izbliza da ti opisem koliko me vredja i boli situacija u kojoj vlast mase sa nekih 1000 evra i ucenjuje narod da glasa za njenog kandidata.
To je ono zbog cega me zaista boli pobeda DS-a. To otvoreno i primitivno ponizenje svih gradjana Srbije, koje je jos i nagradjeno, umesto da bude pokopano na izborima i posluzi za primer svakom hostapleru koji ikada vise pomisli da na tako smrdljiv nacin ucenjuje birace.
To sto se neko izivljava nad bedom ovog naroda i likuje nad onom drugom primitivnom, retrogradnom, zaostalom, neobrzovanom Srbijom.

Cestitam demokratama pobedu! Iako sam glasala za SRS iskreno se nadam da ce Tadic ovaj put ispuniti svoja obecanja i isto se nadam da nece zanemariti cinjenicu da polovina stanovnika ove drzave nije zadovoljna svojim predsednikom. Valjda ce se potruditi da bude mnogo bolji predsednik tokom ovog mandata (mada, budimo realni, ne verujem da ce stvari biti uopste drugacije...vec sve po starom). Mali procenat je odlucio o pobedi (cini mi se 2%)...nije bitno, u svakom slucaju...Bolje i Tadic nego Ceda (kao sto je neko vec prokomentarisao i u pravu je).
Ljubi vas sve vasa Shljokica do Tokija ;)

...tacnije 4% nije zadovoljno predsednikovanjem, posto se toliko smanjla podrska Tadicu u odnosu na 2004god...

Još tačnije: Nije zadovoljno 4% VIŠE nego na prethodnim, a na sledećim još 4% i SRS dolazi na Vlast!
Pretpostavljam da sada sledi daljnje pljačkanje Srbije i priprema današnjih bogataša za bežanije na egzotična ostrva!?:D
A Nikoliću će ostati da poziva na odgovornost one strukture koje su to omogućile:
Ko je trebao otkriti i procesuirati malverzacije, mito, korupciju, lopovluk itd?

Original postavio Shljokica TS!!!
Cestitam demokratama pobedu! Iako sam glasala za SRS iskreno se nadam da ce Tadic ovaj put ispuniti svoja obecanja i isto se nadam da nece zanemariti cinjenicu da polovina stanovnika ove drzave nije zadovoljna svojim predsednikom.
...stvarno ne vidim kako neko ko je glasao za Nikolica 2004 moze da bude zadovoljan predsednikovanjem...covek ima obavezu da ispuni obecanja koje je dao glasacima koji su ga podrzali, a ne onim Nikolicevim...dakle, 4% ljudi je ne zadovoljno Tadicevim predsednikovanjem...

...stvarno ne vidim kako neko ko je glasao za Nikolica 2004 moze da bude zadovoljan predsednikovanjem...covek ima obavezu da ispuni obecanja koje je dao glasacima koji su ga podrzali, a ne onim Nikolicevim...dakle, 4% ljudi je ne zadovoljno Tadicevim predsednikovanjem...

Jel tebi dobro? Upravo sam napisala da se nadam da ce ispuniti to obecanje dato svojim glasacima!!! On je predsednik Srbije, a ne samo glasaca DS-a, prema tome ne moze da ignorise cinjenicu da nije bila bas ubedljiva pobeda!

Jel tebi dobro? Upravo sam napisala da se nadam da ce ispuniti to obecanje dato svojim glasacima!!! On je predsednik Srbije, a ne samo glasaca DS-a, prema tome ne moze da ignorise cinjenicu da nije bila bas ubedljiva pobeda!
Upravo tako, on je predsednik Srbije, i Tomi Nikolicu je predsednik, ali njegova obaveza je da ispuni program za koji je dobio podrsku...sto znaci on odgovara samo svojim glasacima...
I kad bi ispunio program 100%, ne verujem da bi time pridobio Nikoliceve glasace...posto oni imaju potpuno drugacije ideje...razumes?...
...i tako dodjemo do onih 4% koji su promenili stranu...

Upravo tako, on je predsednik Srbije, i Tomi Nikolicu je predsednik, ali njegova obaveza je da ispuni program za koji je dobio podrsku...sto znaci on odgovara samo svojim glasacima...
I kad bi ispunio program 100%, ne verujem da bi time pridobio Nikoliceve glasace...posto oni imaju potpuno drugacije ideje...razumes?...
...i tako dodjemo do onih 4% koji su promenili stranu...

Nikolic nije predsednik, niti je ikada bio, i njegov posao, zahvaljujuci ishodu glasanja nije da ispunjava obecanja, vac TADICEV! Tadic ima obavezu prema glasacima i DS-a i SRS-a jer je ON predsednik ove nase drzave!
Kada bi ispunio svoj program 100% ja bi prva glasala na sledecim izborima za njega!

Nikolic nije predsednik, niti je ikada bio, i njegov posao, zahvaljujuci ishodu glasanja nije da ispunjava obecanja, vac TADICEV! Tadic ima obavezu prema glasacima i DS-a i SRS-a jer je ON predsednik ove nase drzave!
Kada bi ispunio svoj program 100% ja bi prva glasala na sledecim izborima za njega!

Potpuno suprotno si dešifrirao Montezumu!
Nije rekao da Nikolić ima tu obavezu, već da je Tadić i Tomin predsednik.

On je predsednik svima, ali za ispunjavanje svog programa odgovara SAMO svojim glasacima...
zar je to tako tesko....
da ti prevedem na srpski:
ne moze od njega neki radikal da trazi da postanemo Ruska gubernija, i nakon sto Tadic to ne ispuni, da ga ovaj smatra losim predsednikom...

I ne samo to: Predsednik je dužan da radi za dobrobit SVIH građana, a ne samo onih koji su glasali za njega! On je predsednik SVIH građana!

Pitanje: Šta može u demokratiji napraviti grupa građana ako uoči da predsednik radi PROTIV njihovih interesa, a nije standardno kršenje ljudskih prava i blabla?:D

On je predsednik svima, ali za ispunjavanje svog programa odgovara SAMO svojim glasacima...
zar je to tako tesko....
ne moze od njega neki radikal da trazi da postanemo Ruska gubernija, i nakon sto Tadic to ne ispuni, da ga ovaj smatra losim predsednikom...

Dobro, ovo je presipanje iz supljeg u prazno. Iskreno se nadam da ce VAS glasace DS-a da ispostuje, ali kao predsednik i nas ostale u ovoj raspadnutoj drzavi! Jer on nije predsednik samo polovine Srba.
Ako su Rusi toliko losi sta se sad Tadic slizava sa njima...mada, nije ni bitno...licno smatram da je los predsednik i to je moje misljenje na koje imam pravo, valjda ce se popraviti. Nada poslednja umire...
Aj laku noc!

zar je to tako tesko....

Neće trebati za to, ali će ga moći i Radikali prozivati za ono što je obećao, a nije ispunio!:D:D

Ne moze on da odgovara glasacima, nego odgovara gradjanima Srbije. Kada bi se odjebavali na taj nacin, to bi znacilo da u slucaju da Boris proglasi ratno stanje, samo njegovi glasaci treba da ratuju. Ne ide to tako.

Ne bih rekao da se ideje glasaca jedne i druge strane narocito razlikuju, narocito ako govorimo o sustinskim svakodnevnim pitanjima, a ne nekim apstraktnim ideologijama.

Jedina razlika izmedju pristalica DS i RS je u tome sto su prvi u sedlu, a drugi bi da sad malo oni uzjasu. Ne govorim o gradjanima koji samo koriste svoje biracko pravo, vec o onima kojima je politicki aktivizam prerastao u zanimanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back