OVAN

• Začetnik teme Začetnik teme radde
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Душо, очајно тролујеш.
Анђа је у томе три копља изнад тебе.
Поновићу оно што сам раније написао - да ли си ти вредна да ја анализирам твоје постове и да се озбиљно, студиозно бавим тобом?
Ниси. Да вредиш макар трунку, овде би севале муње. Постови би били километарски дуги, прецизни, недвосмислени, конкретни, вредни, разговетни.

Poslednja izmena:
A meni je mnogo stalo.
Ček, stvarno misliš da tako mislim? Opet landaraš bespotrebno.
Pištaljka? Vrlo kreativno zaista...
Uvek pokušavaš da budeš duhovit...samo nastavi.

:zcepanje:

Umobolne ne shvatam za ozbiljno. Ko ima problem, treba ga pustiti da se leči. Ja to razumem i zato sam tolerantna. :D
Internet je svačije igralište, a ponajviše isfrustriranih. Ako bih se cimnula na svaku budalu, pa ne bi me više bilo.
Nismo u vrtiću da me neko "zavadi". :lol:

Kako si ti, rođače, dospeo na ovaj sajt da to spamuješ....:D

Nadia za personalnu savetnicu u oblasti reproduktivnog konsaltinga zbog jake IX i IV kuće u natalu, Džasmin za nutricionistu na raspolaganju 24h zbog dobrog aspekta koje pravi duga kuća i umetnute Device u istoj, Džesiku za intezivnu bilateralnu saradnju zbog pojačane desete kuće i dominantnog vazduha kroz Blizance, a Aubrey za namensko angažovanje sa tog sajta....najjeftinija i dovoljno Venerasta.:)

Agi, uvijao sam u oblandu koliko sam mogao. Oprostićeš mi ovaj nezrelo eufimistični lascivni izliv rudimentarnih osećanja.;)

Kako si ti, rođače, dospeo na ovaj sajt da to spamuješ....:D

Nadia za personalnu savetnicu u oblasti reproduktivnog konsaltinga zbog jake IX i IV kuće u natalu, Džasmin za nutricionistu na raspolaganju 24h zbog dobrog aspekta koje pravi duga kuća i umetnute Device u istoj, Džesiku za intezivnu bilateralnu saradnju zbog pojačane desete kuće i dominantnog vazduha kroz Blizance, a Aubrey za namensko angažovanje sa tog sajta....najjeftinija i dovoljno Venerasta.:)

Agi, uvijao sam u oblandu koliko sam mogao. Oprostićeš mi ovaj nezrelo eufimistični lascivni izliv rudimentarnih osećanja.;)

Spam je eliminisan po kratkom postupku-te reklametine baš smaraju
Juče sam gledala film gde liku ugrade čip i stalno mu se priviđaju reklame kao hologrami
A što se tiče tvog teksta-nije lascivan no bravurozan

Može li mi neko reći nešto detaljnije o ovoj karti? Bio bih zahvalan :)

astro_w2gw_01_mirnes.75683.48292.jpg

Izgleda da niko osim ovog perverznog Škorpiona nije zainteresovan za moju natalnu kartu :mrgreen:

Dobro došao na Krstaricu - kad god te neka nedaća u životu snađe, kad izgubiš svaku nadu, želju za životom, kada misliš da su ti svi okrenuli leđa i da je čovečanstvo zaboravilo na tebe : pervezni forumaši će uvek biti tu kraj tebe. Najčešće obitavaju na pdf-u politika, doduše ja sam otpadnik od njih, pa sam zaglavio odve, na Astrologiji.

Nemoj mi zameriti, ali moj pravdoljubiv Merkur u Vagi mi nalaže da učinim malu prepravku, isključivo u cilju istine - ja nisam komentarisao tvoj natal, samo sam komentarisao to što si pisac i tvoj nick. Ja sam laik, ne znam ja da tumačim. Kobi je pokazala interesovanje za tvoj natal, ona ti je rekla da imaš neki talenat za umetnost.

Dobro došao na Krstaricu - kad god te neka nedaća u životu snađe, kad izgubiš svaku nadu, želju za životom, kada misliš da su ti svi okrenuli leđa i da je čovečanstvo zaboravilo na tebe : pervezni forumaši će uvek biti tu kraj tebe. Najčešće obitavaju na pdf-u politika, doduše ja sam otpadnik od njih, pa sam zaglavio odve, na Astrologiji.

Nemoj mi zameriti, ali moj pravdoljubiv Merkur u Vagi mi nalaže da učinim malu prepravku, isključivo u cilju istine - ja nisam komentarisao tvoj natal, samo sam komentarisao to što si pisac i tvoj nick. Ja sam laik, ne znam ja da tumačim. Kobi je pokazala interesovanje za tvoj natal, ona ti je rekla da imaš neki talenat za umetnost.

i Kobi je Škorpija;)
Ništa bez perverzija:zper:

Hvala na dobrodošlici. Na pravom sam mjestu, sudeći prema ovome. S čovječanstvom sam na Vi, s perverzijama uvijek na ti :per: Na tom pdf-u me nikada nećeš pronaći, tako da smo se našli. Ne znam za tvoj Merkur u Vagi, samo nemoj da šta ulazi u moj Uranus :mrgreen: Ne znamjeram ništa, moj dobri čovječe :)

i Kobi je Škorpija;)

Još nam samo fali jedna Vodolija i igre mogu da počnu :per:

i Kobi je Škorpija;)

Da, perverzije čine život mnogo zanimljivijim.
Kad pogledaš, ovaj pdf opstaje na strasti, erotici, perverzijama - kad god malo ljudi prestanu da pišu, pojavite se ti, Truman i Blajbi sa erotskim slikama u kafani. :lol:
Ili kad krenu x1x1 i Tanatos sa svojim dopisivanjima, ili on sa svojim slikama, ili N3W o Mars-Pluton aspektu - ima neke neobjašnjive atmosfere ovde. :mrgreen:

Samo nešto malo u poslednje vreme se sve smirilo. Čekam da uhvatim novi talas. :)

Da, perverzije čine život mnogo zanimljivijim.
Kad pogledaš, ovaj pdf opstaje na strasti, erotici, perverzijama - kad god malo ljudi prestanu da pišu, pojavite se ti, Truman i Blajbi sa erotskim slikama u kafani. :lol:
Ili kad krenu x1x1 i Tanatos sa svojim dopisivanjima, ili on sa svojim slikama, ili N3W o Mars-Pluton aspektu - ima neke neobjašnjive atmosfere ovde. :mrgreen:

Samo nešto malo u poslednje vreme se sve smirilo. Čekam da uhvatim novi talas. :)

I naravno ja uvijek zakasnim. A taman sam podmazao dasku :mrgreen:

Back