van halen 1995
Aktivan član
- Poruka
- 1.910
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini se, tvoj Uranus je u mom prisustvu bezbedan.
Ja sam više za neke Lavice, a Vodolija - duga i komplikovana priča.
Drži dasku u pripravnosti, kad nagrne talas, biće riba.![]()

Та дописивања ће достићи кулминацију, та дописивања ће довести до ситуације коју је она од самог почетка желела, до ситуације савршено представљене у овом одломкуDa, perverzije čine život mnogo zanimljivijim.
Kad pogledaš, ovaj pdf opstaje na strasti, erotici, perverzijama - kad god malo ljudi prestanu da pišu, pojavite se ti, Truman i Blajbi sa erotskim slikama u kafani.
Ili kad krenu x1x1 i Tanatos sa svojim dopisivanjima, ili on sa svojim slikama, ili N3W o Mars-Pluton aspektu - ima neke neobjašnjive atmosfere ovde.
Samo nešto malo u poslednje vreme se sve smirilo. Čekam da uhvatim novi talas.![]()
@ Tanatos : Evo brate, bio si u pravu, polako dolazi u stanje iz snimka.
@x1 : Samo se nadam da si bolja riba od ove sa klipa.![]()
ili N3W o Mars-Pluton aspektu -
To se samo iskusi.
O tome se ne priča.To se samo iskusi.
Tabelu ne gledam uopšte, ona koristi samo laicima, iako ne bi trebalo iko da je gleda.Pa sto gledate kartu ako ne priznajete aspekte![]()

Стивен Сигал - Ован/Лав, Марс у Шкорпиону, Месец у Ваги, Меркур и Венера у Овну
Али зато непријатеље слаже ко дрва.![]()
Тада је наступала и Лепа Брена.Баш су сврстали складно два опозитна знака: Овна и Вагу да наступају.
Слушао сам Стивенов перформанс на Тргу. Добар је музичар, давно је скапирао да умеће које има са прстима може да пренесе и на музику.

Da, Mars u Škorpiji je apsolutno mirna osoba spolja. Sva borba je unutrašnja. Sve je mirno dok ne eksplodira. Pu, pu, daleko bilo.
Brus Li takođe ima Mars u Škorpiji. Saturn mu nije imao niti jedan pozitivan aspek(a)t.
Ali kod Sigala se vidi kolebanje veliko, kako na filmskom platnu, tako i uživo. Kod njega ipak više preovlađuje podznak, ima tipičnu lavovsku facu, kockastu.
Borilačke veštine kod njega su definitivno Mars u Škorpiji, kao i silni filmovi u kojim je on top agent inflitrira se u sve i svja i demoliše sve i svja.
Oči, s druge strane, su mu tipično Škorpionske i vrlo usmerene upravo zbog Marsa u Škorpiji.
Edit : Doduše, tu je i Pluton bitan faktor.
Ja to ne mogu da dobro protumačim da li je preovladao Pluton ili Mars kao Škorpionska energija (kod mene su spojeni u jedno), ali je definitivno ASC bitniji kod Sigala.