OVAN

• Začetnik teme Začetnik teme radde
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne zaebavam se ich... jedino se budim pored skorpije...a donekle i one ako mi sednu kako treba ... figurativno naravno
Нисам ни написао да се зајебаваш, него да си одлично изразио своју наклоност ка Шкорпијама.
Rising Sign = Ascendant. Твој знак који те уздиже, који те стимулише, мотивише је Шкорпија.

:hahaha:

- - - - -

Marlon ti je odličan spoj Marsa i Merkura.

- - - - -

Realno, Asc Blizanci ume da piše poprilično. A i kada trolujemo to niko ne može da provali, možda jedino drugi Asc Blizanci. Poneka Škorpija možda. :mrgreen:

realno :lol:

zanimljiva stvar u vezu skorpija koju nikad nece skontati mozda jedino kad omatore...sto u zivotu dobijes na jednoj stranu tako isto izgubis na drugoj... dobiju na nekoj fatalnosti :))) ochima :ok:, zaebanom karakteru :evil:, dubokoj podsvesti :think: umeju da cuvaju poverene tajne :tajna:al zato skoro nijedna nema :brus:... opet kad omatore sve su :besna: :pms:

:malav:

Чело ти је наборано, што је резултат два фактора:

1) Емоционалног стања - често се мрстиш, Мршћење је последица осећаја туге, забринутости, депресије, беса. Често си била разочаравана, што је довело до тога да је твој организам развио као константни образац понашања и одбрамбени механизам - агресивно понашање које је рефлексија осећања немоћи, летаргије, страха, гнева.
2) Психолошког стања - твоја размишљања су дубока, мождане активности (којима се изводе високоинтелектуалне делатности) су веома напорне и захтевају велики рад можданих ћелија. Када мождане ћелије су у максималном радном и активном стању оне утичу на изглед главе. Глава постаје већа, коса постаје бујнија, очи постају оштрије и продорније, чело постаје изгужваније (набораније), што је код тебе више него очигледно. ;)

Чело ти је наборано, што је резултат два фактора:

1) Емоционалног стања - често се мрстиш, Мршћење је последица осећаја туге, забринутости, депресије, беса. Често си била разочаравана, што је довело до тога да је твој организам развио као константни образац понашања и одбрамбени механизам - агресивно понашање које је рефлексија осећања немоћи, летаргије, страха, гнева.
2) Психолошког стања - твоја размишљања су дубока, мождане активности (којима се изводе високоинтелектуалне делатности) су веома напорне и захтевају велики рад можданих ћелија. Када мождане ћелије су у максималном радном и активном стању оне утичу на изглед главе. Глава постаје већа, коса постаје бујнија, очи постају оштрије и продорније, чело постаје изгужваније (набораније), што је код тебе више него очигледно. ;)

E,takav mi je i pas. Samo sto ja samo lajem a on hoce i da ujede

E,takav mi je i pas. Samo sto ja samo lajem a on hoce i da ujede
Е, видиш, ја сам Танатос, бог смрти. Мој посао је да донесем смрт. Кад врховни бого, Зевс, одлучи да је некој особи куцнуо час да јој се угаси свећа (другим речима - думре), ја долазим са својом косом (прати ме инструментал: ''Marcia Religiosa'' из другог дела филма: ''Кум''), црним плаштом и капуљачом, замахнем косом, та особа рикне, и поведем душу са собом. Ја сам само извршилац, џелат, док налогодавац, онај који доноси одлуку ко ће думре је Зевс.

- - - - - - - - - -

О, какво пријатно изненађење!
Деси бре Коби, ти рече да нећеш ми се више обраћати.
Него, реци ми једну ствар, пошто смо поново ступили у комуникацију - јел и даље дуваш у пиштаљку?

Е, видиш, ја сам Танатос, бог смрти. Мој посао је да донесем смрт. Кад врховни бого, Зевс, одлучи да је некој особи куцнуо час да јој се угаси свећа (другим речима - думре), ја долазим са својом косом (прати ме инструментал: ''Marcia Religiosa'' из другог дела филма: ''Кум''), црним плаштом и капуљачом, замахнем косом, та особа рикне, и поведем душу са собом. Ја сам само извршилац, џелат, док налогодавац, онај који доноси одлуку ко ће думре је Зевс.

Evo, uspešno prijavih ispit, pa sam pustio Marciu i ozbiljnim i odlučnim pogledom gledao u zid ispred mene, i moram da priznam da je filing fakin' kul.

Jel' bi mogao da mi ispuniš želju? Kad mi dođe vreme, da dođeš na harli dejvidsonu i da me uz pesmu I was made for loving you baby odvedeš u raj? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Него, реци ми једну ствар, пошто смо поново ступили у комуникацију - јел и даље дуваш у пиштаљку?

:lol:

Kad sam to rekla?
Pištaljku?

Ова изјава:

и то што си ме после те изјаве избрисала са списка пријатеља и то што одређено време ниси директно се позивала на моје постове
су ми јасно ставили до знања да нећеш да ми се обратиш.
Da, "odjebi" i to sa "ako", a ne "odjebaću".

Dakle, nigde nisam napisala tako nešto, a i bilo bi smešno.
Ako nisam jasno, razgovetno i nedvosmisleno to napisala, ne znam otkud ti takve ideje.
A i da sam jasno, razgovetno i nedvosmisleno napisala da ti se neću obratiti, opet ne znam kako možeš biti i najmanje siguran. Jer, znaš, ja sebi uskačem u usta. :p

- - - - - - - - - -

Демонстрације, душо.
То је фигуративни израз за особу која учествује или је учествовала у демонстрацијама.
Да ли и даље демонстрираш?
Ne zovi me dušo.
Pretpostavih tako nešto. Ali otkud ti ideja da ja demonstriram?
Možda sam zaboravila nešto. Možda ti znaš bolje od mene, a?

Back