Ovako se prodaju polovne gume u zemlji Srbiji

Stronghold

Aktivan član
Poruka
1.572
OVAKO STOJE STVARI:

I pored toga sto vam je ovde detaljno objasnjeno da mi UVEK imamo polovne gume svih dimenzija od 12-ica do 18-ica i sto vam je napisano da gume trazite sami i da nema potrebe da nas zovete i pitate da li imamo te i te gume, veliki broj ljudi zove i pocinje sa "Dobar dan, zovem da vas pitam u vezi guma....). Znaci jos jednom vam ponavljam, ne dajemo nikakva dodatna objasnjenja putem telefona, vec cim cujemo rec guma, prekidamo vezu!!!

Razumem ja vas, da ste upali u rupu i iscepali gumu te i te dimenzije i tog proizvodjaca i da vas zanima da li ja imam takvu, ali mozete li vi da zamislite koliko bi ja radnika trebao da imam koji bi isli i preturali po gumama i trazili bas tu, a onda bi trebalo da vam kazemo u kakvom je stanju, da vam izmerimo debljinu sare, vidimo koliko je stara, slikamo i posaljemo slike na viber iz vise uglova blablabla. Pa da li ste vi normalni, hocete mozda i muzicku zelju za 10€.

Znaci, ako hoces gumu, idi na stranicu LOKACIJA, tu ti je detaljno objasnjeno gde se nalazimo, pa ako hoces dodji, ako neces VOZDRA!

Ne zanima nas sto niste iz Beograda i sto ne biste da prevalite veliki put, a ne nadjete gume koje vam trebaju.

Ne zanima nas sto niste iz Beograda i sto biste da vam gume saljemo autobusom ili brzim postama, to ne radimo.

Ne zanima nas sto ste zensko i sto se ne razumete u gume, mi vam necemo pomoci da nadjete to sto vam treba, pa makar dosle i gole kod nas.

Ne zanima nas sto ste dosli sa malom bebom u kolima i sto zurite da sto pre nadjete gume i za vas vazi TRAZITE SAMI!

Gume na nasem placu nisu uparene, vec su samo slozene po precniku, i sirini. To znaci da su recimo sve gume 165 R14 u jednom redu, 175 R14 u drugom redu i tako dalje. Gume nisu slozene po visini i po tome da li su letnje ili zimske, tako da ne mozete doci i reci "dajte mi dve zimske gume te i te", vec gde vam stoje 185 R14 i mi vas onda odvedemo do tog reda, pa vi trazite.

I JOS JEDNOM DA PONOVIM, CIM CUJEM REC GUMA, PREKIDAM VEZU!

https://www.polovnegumebeograd.rs/

:lol:

kome odgovara nek kupuje

mogu se tu naci solidne gume

a kad vidim neka kola sa celavim gumama jos mi jegore

bas juce gledam , vozi letnje gume sa milimetrom sare

koji bese auto , corola verso , cini mi se

kupovao sam nekada polovne , dok jednom nisam uzeo pireli sa lepom sarom, ali truo , pocepao mi se nakon 20 km

od tad nove,makar i tigar

bilo je to davno , trziste guma nije bilo razvijeno a plate bedne ima bar 15 god

sada su gume suvise jeftine da bi se kupovale polovne

kome odgovara nek kupuje

kupovao sam nekada polovne , dok jednom nisam uzeo pireli sa lepom sarom, ali truo , pocepao mi se nakon 20 km

bilo je to davno , trziste guma nije bilo razvijeno a plate bedne ima bar 15 god

da se podsetim..to je oko 2003.god
tesko da su tada plate bile bedne, a da je sada blagostanje pa svi kao od sale kupuju nove gume

Kupci tih jeftinih polovnih stvari su teski retardi i voditi posao koji se zasniva na poslovanju sa istima je muka nevdijena.Zato ko zeli svoje nerve sacuvati treba i mora da napravi otklon od svakojakih lupeza i budalasa.Prva i osnovna pouka za oglase se ne daje svoj telefon koji je redovan dakle uzimas namenski karticu samo za oglas i posle prodaje je sutnes.Ja sam fasovao dosta budala koje su me zvale zbog nekih oglasa u kojima sam prodavao svoje polovne stvari.Lepo napisem da je cena fiksna postavim fotografije iz vise uglova opisem detaljno uslove prodaje ne odgovaram na sms nema zamene ......ali avaj budale salju poruke i traze zadnju cenu nude u zamenu i tome slicno.Prodam to sto sam oglasio i oglas obrisem ali kroz mesec dva ili cak godinu budale i dalje zovu daju deseti deo cene:eek: i tome slicno aha tako dakle:think: .
I sad sta reci a ne zaplakati. kad ne mozes da im objasnis ma uopste ne slusaju sta im pricas nista pod milim bogom ne pomaze usla im voda u usi to su vam sajber pametnjakovici ....E onda kad ubedjivanje da sam to sto traze prodao kad ikad tada ih navucem da dodju i kupe po toj ceni koju oni odrede i naravno zahebem ih ne pojavim se oni cimaju prete urlaju.....a ja se cerekam.:hahaha:Kanda su popusili kanda su izvisili za povoljnu kupovinu.:rotf:

- - - - - - - - - -

Ovo je prodavac ???? Umjesto da su popisali sve gume u jedan exel fajl, i kad prodaju samo stikliraju stavke, oni ovako odjebavaju kupce. Profesionalno, nema sta

Ako zelis da poslujes i kupujes po fajlu lepo odes i kupis novo sve sa racunom i garancijom.

Poslednja izmena:
Taj lik je budala, pre ce da te napusi nego sto ce nesto da ti proda :D. Kucaj na google auto otpad Kidi i vidi recenzije :D

Sto se tice prodavaca polovnih stvari, tek ti su ludi, cast izuzecima. Pre neki dan gledam oglase za usisivace, Karcher WD3, prodaje covek za 80 evra, polovan, nema filter, nema crevo, a nov je 75e.

Мени је ово поштеније од "видећемо", "позовите сутра после 12", "феноменалне су гуме, послаћемо вам после уплате" и сличне преваре.
Да ли је добро за његов посао? Ко зна, можда и јесте. Али је поента вица да је то његов посао и ако жели, може да држи гуме и да виче "нећу да продам" свакоме ко дође.
Да ли би купио гуме на овакву понуду? Не. Има довољно продаваца гума, како нових тако и половних који су много љубазнији, за оне којима значи љубазност.

kome odgovara nek kupuje

Solidne gume na oko,a datum proizvodnje pre 6-7-8 godina,i vec pocela da se raspada.
Tako da,bolje i celava koja nece da ti pukne pri voznji nego takva,to je ruski rulet.
Makar i tigar?Ja koliko znam tigar proizvodi po miselinovoj tehnologiji,i daleko su od losih guma,ako ne verujes probaj ruske KAMA :-) (govorim o budzetnim varijantama),
I da,potpuno si u pravu,nisu vise gume toliko skupe da ne moze da se u sezoni kupi bar dve,i tako obnove na autu.Nije preporucljivo ali i to je bolje nego nikako.

Polovna guma moze imati odlicnu šaru, ali kad ce dobiti jaje ili postati kriva to nikad ne mozete znati. To moze da vam se desi i za dve i za pedeset dve hiljade kilometara.
Novih guma za prosecan auto ima vec i za manje od 4 hiljade i to je uvek bolje uzeti, makar i ne bila zvucna marka.

Naravno,ako pogledas da je registracija 12000 pa navise,da za gorivo ode minimum 5-6000 ( i to u manjim gradovima),trosak od 15-20000 za gume koje cuvaju zivot je mali.

Ja sam kupovao polovnjace samo kad su mi postojece bile jako lose, a nameravao sam da prodam auto. A da ga ostavim za sebe nema sanse, sve i da je prodavac polovnih guma najljubazniji na svetu.
Знаш ону причу о риболовцу који је бацао све рибе које улови дуже од 20 цм?
Кад су га питали зашто то ради, одговорио је да кући има тигањ у који могу да стану само рибе мање од 20 цм.
Свако има свој тигањ.

Ти си на свој ауто који продајеш стављао половне гуме да би смањио цену купцу?

Solidne gume na oko,a datum proizvodnje pre 6-7-8 godina,i vec pocela da se raspada.
Tako da,bolje i celava koja nece da ti pukne pri voznji nego takva,to je ruski rulet.
Makar i tigar?Ja koliko znam tigar proizvodi po miselinovoj tehnologiji,i daleko su od losih guma,ako ne verujes probaj ruske KAMA :-) (govorim o budzetnim varijantama),
I da,potpuno si u pravu,nisu vise gume toliko skupe da ne moze da se u sezoni kupi bar dve,i tako obnove na autu.Nije preporucljivo ali i to je bolje nego nikako.

Naravno,ako pogledas da je registracija 12000 pa navise,da za gorivo ode minimum 5-6000 ( i to u manjim gradovima),trosak od 15-20000 za gume koje cuvaju zivot je mali.

mislis da su kama bolje ili losije od tigra

Polovna guma moze imati odlicnu šaru, ali kad ce dobiti jaje ili postati kriva to nikad ne mozete znati. To moze da vam se desi i za dve i za pedeset dve hiljade kilometara.
Novih guma za prosecan auto ima vec i za manje od 4 hiljade i to je uvek bolje uzeti, makar i ne bila zvucna marka.

Po svemu sudeci ti prakticno i nisi ni vozio na polovnjacama jer si ih nabacivao pred prodaju.
Ja sam neko ko se namenjao i guma i kola i tvrdim da su to najobicnije gluposti da je polovna guma losa guma.
Kakva jaja i i krivine???
Premium guma ce stara i 10 godina da pojede za dorucak ove pomenute niskobudzetne za 4000 dinara.
Svojevremeno sam vozio Astru Bertone sa 200+ ks i trebale su mi 215/40r17 gume i nova takva guma je tad bila izuzetno skupa tipa 15000 dinara i ja odem i kupim dve polovne Continental koje sam peglao dve godine i auto je vozen mnogo puta na granici i nikad me te gume nisu izdale.
Prethodni auto je imao letnji i zimski set iz 2009 godine i ja sam se slatko vozao i sa jedni i drugim setom i pritom nisam osetio nikakve nepravilnosti u voznji ali su gume bile Continental i Dunlop.
Vi kupite najjeftiniju gumu i ocekujete da traje?
A sta mislite zasto je najjetinija?
Da ne mislite da je istog ili slicnog kvaliteta?:)
NAravno da guma gubi svojstva sa godinama ali to vazi i od uslova voznje i po kakvom se terenu vozi. Vecina kupi M+S gume pa ih vozi leti i onda prica o kvalitetu gume.
Zna se da se letnja vozi leti a zimska zimi i ti materijali su predvidjeni za te uslove.
Uzmite Continental ili slican brend pa cete promeniti pricu samo tako ali onda treba da se istrese novcanik.:per:

Vozio sam nekad polovnjače,ali sam digao ruke od toga pre bar 10 godina i to sad nikom ne bih preporučio. Ako baš nemate novca trenutno, pa da razumem, ali inače ne. Imao sam i ta zvučna imena, Continental, Michelin itd, ali sreca je bila promenljiva.
Sutiacija s polovnim gumama jednostavno nije ista kao sa polovnim automobilima. Može se mirne duše reći da je recimo i prosečan BMW star 10 godina mnogo lepši za vožnju od nove Dačije. Ako mu nešto i zapne to se popravi ili promeni i vozi dalje. Guma kad postane kriva ili dobije jaje tu popravke nema. Svi testovi su pokazali da i je najbolja guma sa potrošenom šarom mnogo lošija nego nova i to ne može da se sredi. Nije to motor, pa da ti kad loše vuče središ turbinu , ubrizgavanje ili šta već, pa posle opet ide skoro kao nov.

Back