Stronghold
Aktivan član
- Poruka
- 1.572
OVAKO STOJE STVARI:
I pored toga sto vam je ovde detaljno objasnjeno da mi UVEK imamo polovne gume svih dimenzija od 12-ica do 18-ica i sto vam je napisano da gume trazite sami i da nema potrebe da nas zovete i pitate da li imamo te i te gume, veliki broj ljudi zove i pocinje sa "Dobar dan, zovem da vas pitam u vezi guma....). Znaci jos jednom vam ponavljam, ne dajemo nikakva dodatna objasnjenja putem telefona, vec cim cujemo rec guma, prekidamo vezu!!!
Razumem ja vas, da ste upali u rupu i iscepali gumu te i te dimenzije i tog proizvodjaca i da vas zanima da li ja imam takvu, ali mozete li vi da zamislite koliko bi ja radnika trebao da imam koji bi isli i preturali po gumama i trazili bas tu, a onda bi trebalo da vam kazemo u kakvom je stanju, da vam izmerimo debljinu sare, vidimo koliko je stara, slikamo i posaljemo slike na viber iz vise uglova blablabla. Pa da li ste vi normalni, hocete mozda i muzicku zelju za 10€.
Znaci, ako hoces gumu, idi na stranicu LOKACIJA, tu ti je detaljno objasnjeno gde se nalazimo, pa ako hoces dodji, ako neces VOZDRA!
Ne zanima nas sto niste iz Beograda i sto ne biste da prevalite veliki put, a ne nadjete gume koje vam trebaju.
Ne zanima nas sto niste iz Beograda i sto biste da vam gume saljemo autobusom ili brzim postama, to ne radimo.
Ne zanima nas sto ste zensko i sto se ne razumete u gume, mi vam necemo pomoci da nadjete to sto vam treba, pa makar dosle i gole kod nas.
Ne zanima nas sto ste dosli sa malom bebom u kolima i sto zurite da sto pre nadjete gume i za vas vazi TRAZITE SAMI!
Gume na nasem placu nisu uparene, vec su samo slozene po precniku, i sirini. To znaci da su recimo sve gume 165 R14 u jednom redu, 175 R14 u drugom redu i tako dalje. Gume nisu slozene po visini i po tome da li su letnje ili zimske, tako da ne mozete doci i reci "dajte mi dve zimske gume te i te", vec gde vam stoje 185 R14 i mi vas onda odvedemo do tog reda, pa vi trazite.
I JOS JEDNOM DA PONOVIM, CIM CUJEM REC GUMA, PREKIDAM VEZU!
https://www.polovnegumebeograd.rs/