Da li je nekad neki proizvođač automobila doživeo ovako nešto?

il_fullxfull.6564804330_pfk8.jpg

vidjao sam Tesle sa ovakvim nalepnicama i uzivo :)

Zeleni liberali prelaze na kineske BYD elektro a druga polovina USA koja podržava Trumpa i Elona prelazi na Tesle ......

:hahaha:
S obzirom koliko je pala prodaja Tesle izgleda da slabo ko prelazi na njih.

Što se tiče BYD - a, ove godine će postati najveći svetski proizvođač EV, a moja je procena da će za najviše 5 godina biti najveći proizvođač automobila uopšte. Ko sad bude kupio njihove akcije neće pogrešiti. A doći će i njihova kola ovde u Srbiju već sledeće godine, ako ne i pre.

Što se tiče BYD - a, ove godine će postati najveći svetski proizvođač EV, a moja je procena da će za najviše 5 godina biti najveći proizvođač automobila uopšte. Ko sad bude kupio njihove akcije neće pogrešiti. A doći će i njihova kola ovde u Srbiju već sledeće godine, ako ne i pre.
samo ako srusite vucica, inace vam sleduju francuske kante kao i rafali

amerika, eu, ceo zapad ce da stavi 100% carine na byd, i nema sanse da ih puste, na svoja trzista, mozda ih puste meksiko i tako neke zemlje za taksi vozila i te seme

Poslednja izmena:

Mislim da nije moguce kupiti akcije u Kineskoj drzavnoj firmi.
EU je vec postavila sankcije zbog kojih se buni Seat jer svoj elektricni auto prave u Kini pa to pogadja i njih, prete otkazima 1500 ljudi.

BMW je vec nekoliko puta menjao svoje planove poslednjih par meseci i vec planiraju manje vozila da naprave.
Tojota je ispala najpametnija sa svojom idejom hibrida.

Back