sinmbad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.425
...neke stvari se čitaju između redova....
...valjda...
...valjda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad budem razumela shta si napisala , odgovoricu![]()
........-2

kad budem razumela shta si napisala , odgovoricu![]()
Jel bi ti bilo leeeeeeepo da provedes ceo zivot sa mojim dedom? To je jednostavno pitanje, mozes da odgovoris.

Modelsice ti si pritajeni nekrofil znash![]()
Aman , mani se dede koji ti djavo vecheras .........odakle dedu uvuche u ovu prichu ?
...pa kaži da ili ne....
... pa da nastavimo divan...[/Q
Jel i ti za dedu ?
Pa ti si bila u dilemi sa kim bi ti bilo leeeeepo da provedes zivot. Samo hocu da te pitam sa kim bi ti bilo bolje nego sa tim deckom? Kad nemas nekog drugog i treceg, pitam za mog dedu, jel bi sa njim? Kasnije cu te pitati za jos nekoga. Prvo da vidim jel bi ti sa mojim dedom.

...ma bože sačuvaj......pa kaži da ili ne....
... pa da nastavimo divan...[/Q
Jel i ti za dedu ?
...aj da si rekla neku mladu mamu...
...pa ajde de...
ja lepo napisah da bih sa tim dechkom , shto ne chitash malo bolje![]()
...Modelsice nemoj da nam kvariš karmu....Tacno sam tako i procitala, da ti bi sa tim deckom. I napisah ti, glupo bi bilo kad bi ti pomislila da bi ti bilo leeeeepo da provedes zivot sa mojim dedom. Ti citaj malo bolje.![]()

siiiiinmbaaad![]()
...Modelsice nemoj da nam kvariš karmu....
...shvatili smo poentu....
...drago mi je zbog tebe...Volim sto sam natprosecno inteligentna. Meni ne treba niko da objasnjava da je jedino logicno da devojka misli da je leeeeeepo da provede ceo zivot sa deckom koji joj se svidja i da je glupo kad bi pomislila da je leeeeeepo da ne provede zivot sa njim.
...Lusyyyyyyyyy....
....cmok cmok cmok...
...pa di si ti...:razz:
Buljookaaaaaaaa.....sigde srculenceeee......:-)8-)