didy_yu
Aktivan član
- Poruka
- 1.792
Dechko se ne javlja nedeljama , a onda posalje poruku ( slobodni prevod)Ovaj svet je pun ljudi, ali za nekoga ti si ceo svet.Shta misliti o njemu ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dechko se ne javlja nedeljama , a onda posalje poruku ( slobodni prevod)Ovaj svet je pun ljudi, ali za nekoga ti si ceo svet.Shta misliti o njemu ?
Nije mali ......a ni naivan ....samo je bre chudan....
Cim ti neko deluje cudno, znaci da je mutan. Nema greske.
znam ja jednog takvog...
mozda je isti muskarac u pitanju!!!
Cim ti neko deluje cudno, znaci da je mutan. Nema greske.
On je...kreten. Ne zasluzuje te.Dechko se ne javlja nedeljama , a onda posalje poruku ( slobodni prevod)Ovaj svet je pun ljudi, ali za nekoga ti si ceo svet.Shta misliti o njemu ?
Al' zato ti jesiNije mali ......a ni naivan ....samo je bre chudan....
Malo me povredjujete , dobila sam pa sam posebno osetljiva ........a i nista konkretno nisam ni rekla da bi se sklopila neka slika o svemu tome ......Ajde malchice neznosti za moju napacenu dushu
Malo me povredjujete , dobila sam pa sam posebno osetljiva ........a i nista konkretno nisam ni rekla da bi se sklopila neka slika o svemu tome ......Ajde malchice neznosti za moju napacenu dushu