daXer
Poznat
- Poruka
- 7.277
pocrkalo to sve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta rade i gde su forumaši? Čime se trenutno bave? Nema nigde nikog, pustoš nas sve obavila... samo poneko ostavi koju poruku onako usput, kao maleni trag u pesku, a onda sve to opet razveje vetar neaktivnostiDa li je ovaj pdf stvarno umro? Posle toliko godina i postova, krvi znoja i suza... da čujemo šta se zbiva sa forumašima, neki su se i zaposlili pa možda nemaju vremena... jbg
Izgubili mladalački duh, pozapošljavali se i završavaju faksove. Jad i beda, jednom rečju.Šta rade i gde su forumaši? Čime se trenutno bave? Nema nigde nikog, pustoš nas sve obavila... samo poneko ostavi koju poruku onako usput, kao maleni trag u pesku, a onda sve to opet razveje vetar neaktivnostiDa li je ovaj pdf stvarno umro? Posle toliko godina i postova, krvi znoja i suza... da čujemo šta se zbiva sa forumašima, neki su se i zaposlili pa možda nemaju vremena... jbg
Samo Fani ostaje.All good things (must) come to an end.![]()
A sad obojica tužno plavi (blue blue).Inače ko ne zna, moj zeleni brat 1dal i ja radimo danas u istoj firmi, pa vi pričajte da forumska poznanstva nemaju smisla
Ovakva tema na svako malo, još od kad sam se ja prvi put učlanila.
Izgubili mladalački duh, pozapošljavali se i završavaju faksove. Jad i beda, jednom rečju.
Samo Fani ostaje.
A sad obojica tužno plavi (blue blue).I korporativne *****, čime se ja lično ne bih kurčila da sam student književnosti, ali svakako bih da sam svršeni student prava.
![]()
Kad su se već pozapošljavali, onda nek prepuste nekom drugom, malo prisutnijem i aktivnijem mesto moderatora. Ja iskreno i ne znam ko su ovi moderatori, mislim da ih nikad nisam video u raspravama ovde. Ovaj 1Dal je moguće i napisao nešto nekad, ali ovaj drugi mod ne postoji na ovom pdfu u smislu poruka i prisustva, ne kapiram ni kako ima funkciju moderatora.
Lanu imam na fejsu, al ne čujemo se, samo mi je dodata, a i ne pratim šta radi onuda.
Što ti je žao Suzane, taman našla devojka način da privređuje, bolje nego da umre od gladi.
- - - - - - - - - -
Aj me poveži s Evanesco nekako, sećam se da smo ona i ja nešto četovali na msnu pa je samo nestala
Kad su se već pozapošljavali, onda nek prepuste nekom drugom, malo prisutnijem i aktivnijem mesto moderatora. Ja iskreno i ne znam ko su ovi moderatori, mislim da ih nikad nisam video u raspravama ovde. Ovaj 1Dal je moguće i napisao nešto nekad, ali ovaj drugi mod ne postoji na ovom pdfu u smislu poruka i prisustva, ne kapiram ni kako ima funkciju moderatora.
Vratio se Muffy, ili ko voli formalnosti - Muffuckafromthehood.U svoju odbranu, bio sam pijan poslednjih pet godina...
Gde je Sibil Vejn..? I Carol, i wind of change?![]()
Koji crni Fani, nisam uopšte aktivan ođe...jedino sad mi nešto dođe da skrenem neke crne misli i tugu i ne znam šta ću pa reko' aj' da vidim ima li šta na forumu. Kad ono...gomila forumaša na koje sam i zaboravio ili sam mislio da su oni zaboravili nas.Samo Fani ostaje.![]()
Ja došao da vidim jel umro najzad ili kako
Ima li ovaj pedefe neku temu o zabranjenim zonama u koje tinejdzeri zalaze
to je ono sto roditelji ne daju, ne znaju, a ipak se desava
tipa> cigarete, pice, voznje ...kafici neki
p.s.pitam kao roditelj, cilj opravdava sredstvo
p.s. pisem kao roditelj koji zeli biti DOBAR svome detetu a cesto vidim da tom detetu idem na zivce...