Ovaj muškarac je širio lažne vesti da je policija ubila maloletnika u Valjevu: Uhapšen je - preti mu i do 3 godine robije

Kad vidim neartikulisanu masu na ulici,ne moram da pogađam ko su.To su "spontano"okupljeni,mirni,revoltirani građani koji su izašli malo da se biju sa žandarima i da pale i uništavaju tuđu imovinu.Sasvim demokratski,zar ne?
I onda nam pristalice takvih karikatura ovde pišu neke bajke i ubeđuju nas da tako treba i da je ona druga strana kriva što su ovi gorenavedeni opskurni likovi izašli iz svojih jazbina da uništavaju grad i remete javni red i mir.
Где си био 13 година да коментаришеш све баналнисти овог режима? 13 година је државни апарат слао батинаше на протесте, против свакога ко се дрзнуо да искаже своје законско право негодовања на лаж, крађу и корупцију система. 13 година су слали жандармерију и остале керове да туку народ на улици. Долазили са палицама, пајсерима, чекићима и багером кренули на људе.
Где си био тада?
Ово је још и добро што се дешава.

Kad vidim neartikulisanu masu na ulici,ne moram da pogađam ko su.To su "spontano"okupljeni,mirni,revoltirani građani koji su izašli malo da se biju sa žandarima i da pale i uništavaju tuđu imovinu.Sasvim demokratski,zar ne?
I onda nam pristalice takvih karikatura ovde pišu neke bajke i ubeđuju nas da tako treba i da je ona druga strana kriva što su ovi gorenavedeni opskurni likovi izašli iz svojih jazbina da uništavaju grad i remete javni red i mir.
uglavnom kad vidiš maskirane to su ćaci.
normalni ljudi ne kriju lica

Ма јок, не мора, него тако жели
ne znam čoveka, al mi ga nekako žao
zamisli da treba da braniš neke pandurčine koje šutiraju srpskog dečaka u mošnice

pa to su u Jasenovcu čuvari radili

ne znam čoveka, al mi ga nekako žao
zamisli da treba da braniš neke pandurčine koje šutiraju srpskog dečaka u mošnice

pa to su u Jasenovcu čuvari radili
Мени није жао. Да је памети после пада режима, све такве окупити и протерати из Србије.

uglavnom kad vidiš maskirane to su ćaci.
normalni ljudi ne kriju lica
Nisam mislio na maskirane nego na ove što mesecima pokušavaju da budu jači od države.Što blokiraju saobraćaj i smetaju narodu,a vidim da su sve to digli i na viši nivo.Dobro je što država reaguje,treba da budu još revnosniji i da koriste sva raspoloživa i zakonom dozvoljena sredstva,kao na zapadu.Da se zna ko je vlast,a ko je narod,ko je miran građanin,a ko je huligan.Pa lepo ove što krše zakon svojim svakodnevnim bahaćenjem poslati na robiju da tucaju kamen,kao u vreme komunista.

Nisam mislio na maskirane nego na ove što mesecima pokušavaju da budu jači od države.Što blokiraju saobraćaj i smetaju narodu,a vidim da su sve to digli i na viši nivo.Dobro je što država reaguje,treba da budu još revnosniji i da koriste sva raspoloživa i zakonom dozvoljena sredstva,kao na zapadu.Da se zna ko je vlast,a ko je narod,ko je miran građanin,a ko je huligan.Pa lepo ove što krše zakon svojim svakodnevnim bahaćenjem poslati na robiju da tucaju kamen,kao u vreme komunista.
treba ih mlatiti ko volove i kupusu

te maskirane ćacije

Ne branim ja režim,mene nervira bahato ponašanje dela naroda koji je umislio da je iznad države i da može šta god mu padne na pamet.
13 година јахања и мафијашења од стране саме државе.
Јок, треба да се ћути.
Питам се да си био жив за време Турака, јел би и тад причао исто

da, samo kad ti izađe milion ljudi na ulicu onda moraš da se zapitaš
Nešto se dešava i ja ne sporim greške ove vlasti,ali ovako ne.Ovo je u najmanju ruku sumnjivo ponašanje.Nešto debelo smrdi,neko se umešao sa strane,vreme će pokazati ko.

Јок, треба да се ћути.
Nisam ja baš siguran da je tako kako ti tvrdiš.Pokazaće vreme.

Kakvi proterati! Robija brale
da, samo kad ti izađe milion ljudi na ulicu onda moraš da se zapitaš
Јок, треба да се ћути.
To što je AV histerični narcisoid a SNS puna lopova i preletača ne umanjuje činjenicu da bi izvesni da se ovako vrate da još malo jašu.

Sećam se šta je sve bilo po Beogradu povodom incidenata oko Prajda 2010. - režim je znao šta će biti, pa mirno pustio da počne što veći lom, da bi imali izgovor za opšta hapšenja. Sećam se posebno kako je to tada patetično prenosio CNN (nekakvi “desničari”, a kad je desničar sve je OK) , a ljudi su tada zbog mnogo manjih stvari zatvarani na po šest meseci, neki su prilikom hapšenja prebijani na mrtvo pa robijali zbog nepodobnih objava na Fejsbuku, a neki su i prosto nestajali na neko vreme. A tadašnji režim nije jedva čekao da se pojave onakvi grafiti, dabome.

Da dižem revolucije da bi umesto jednih lopova došli drugi, isto takvi lopovi, koji još umeju da biju, za razliku od ovih uplakanih, nemam namere: sastaviti listu, program i tražiti izbore,

Da traže izbore, i to od povezanih lica AV i Đilasa istovremeno, inače od toga nema ništa.

Kažeš da su i anarhisti pod fantomkama “ćaci”? Ko onda nije “ćaci”?
Оне што туче полиција који хоће изборе.
Доведени са Косова, преко Дрине, из затвора и трибина, обучени ко мурија.

То те не интересује.

To što je AV histerični narcisoid a SNS puna lopova i preletača ne umanjuje činjenicu da bi izvesni da se ovako vrate da još malo jašu.

Sećam se šta je sve bilo po Beogradu povodom incidenata oko Prajda 2010. - režim je znao šta će biti, pa mirno pustio da počne što veći lom, da bi imali izgovor za opšta hapšenja. Sećam se posebno kako je to tada patetično prenosio CNN (nekakvi “desničari”, a kad je desničar sve je OK) , a ljudi su tada zbog mnogo manjih stvari zatvarani na po šest meseci, neki su prilikom hapšenja prebijani na mrtvo pa robijali zbog nepodobnih objava na Fejsbuku, a neki su i prosto nestajali na neko vreme. A tadašnji režim nije jedva čekao da se pojave onakvi grafiti, dabome.

Da dižem revolucije da bi umesto jednih lopova došli drugi, isto takvi lopovi, koji još umeju da biju, za razliku od ovih uplakanih, nemam namere: sastaviti listu, program i tražiti izbore,

Da traže izbore, i to od povezanih lica AV i Đilasa istovremeno, inače od toga nema ništa.
Ах те приче. Много је боље да се Вучић паразит још више угради у државу, најбоље је не радити ишта, док се све руши око тебе. Генијално

Šta znači još?

Upravo si uhvaćen u laži, krvavih ruku. Koji je tvoj odgovor povodom sopstvene laži?

Je li ti to smatraš nadmenim da neko traži neko opravdanje sa tvoje strane, kada budeš uhvaćen kao lažov?

Pazi, ja tebi pružam priliku da se opravdaš, ali ne meni. Laž si napisao javno, ovde, na forumu. Treba da se opravdaš pred celim forumom. Da sam hteo da se pravdaš striktno meni, lično, ne bih napisao na temi objavu, već bih ti je uputio kao prvatnu poruku.

I ovo nije jedina laž u kojo si uhvaćen; zato mislim da je i bitno da se razreši zbog čega očigledno izmišljaš neke stvari i namerno ih pišeš na Krstarici. Jer imamo shemu, doslovno. I to je problem, za koji ti ne možeš ni na koji način poricati da je tvoja odgovornost, jer ga ti stvaraš i unosiš ovde (ne samo problem koji stvaraš meni, striktno, nego priređuješ čitavoj zajednici ovde).

Pazi, ovde doslovno govorimo o nekim fantazijama u kojima ti živiš. Evo, da te podsetim šta si doslovno malopre napisao:

Jesi li zaboravio da je ovo tvoja objava?

Ne vidiš neku ironiju u tome što si napisao, doslovno, fantaziju...i onda napišeš ovako nešto?
:mrgreen:
Pominjao si, doduše “u istorijskom kontekstu” i ražnjeve, i jahanja krajem XIX veka u aleksinačkom okrugu.

Tvrdiš da “nisi”?
Oni su mahom premlaćivani kocem; po nekim mestima, njihov leš natican je na ražanj [..] U aleksinačkom okrugu uobičajen je nov način zlostavljanja naprednjaka; on se sastojao u tome što su naprednjaci jahani i bičevani kao konji. To ponižavanje naprednjaka do skota činilo je neko naročito zadovoljstvo njihovim goniocima, i brzo je postalo jedna od najomiljenijih zabava prilikom hajke na naprednjake.

Оне што туче полиција који хоће изборе.
Доведени са Косова, преко Дрине, из затвора и трибина, обучени ко мурија.

То те не интересује.

Ах те приче. Много је боље да се Вучић паразит још више угради у државу, најбоље је не радити ишта, док се све руши око тебе. Генијално
Nisam siguran da ima ijednog u policijskoj uniformi a da nije pripadnik policije, bez obzira na narative.

Što se tiče lopova na vlasti, sve što ih ovako kradljive i uplakane bude snašlo je njihov problem, međutim ne mogu da podržim nekog kog podržavaju navijači Novog Pazara, zagrebački RTL, Kurti i Sarajevo, pa makar se dešavalo ne znam šta

1000010705.png
1000010706.png
1000010707.png
1000010708.png
1000010709.png
1000010710.png
1000010711.png
1000010712.png

Back