Ова ТУГА нема логике!

Ajde bre deriste razmazeno na spavanje! Ko ti dade kompjuter u ruke, ko li te opismeni da znas da pises, bolje da si ostala bez skole!
Kakva popularnost, kakvi bakraci, kad bi deca znala sta je popularnost?!
Mora biti da si njen "fan".:bljak::rtfm:
jbga vidis da sam pismena i potkojena za boj sveti :D.
Ja ti lepo kazem da bzv bacas hejt, ja sam je mrzela npr pre 2 godine, tako da si ti sada na mom stupnju, ti si devojcica od 17 godina. To je tvoj uzrast. A ja vec imam 19 i vreme je da se neke stvari skapiraju.
Nisam fan inace, ne slusam grand.

хаха да завидим том транвеститу?:eek: не дај боже да имам посла са таквим монструмом,само је штета што даје лош пример тинејџеркама:thumbdown:

to je vec druga prica, kakav primer im daje, jedno mogu da tvrdim da 90 posto stanovnistva jednostavno niej briga za buduce narastaje, pa tu spada i Karleusa. Mada mislim da bi se trebala uvestii cenzura, sto sam vec na par (svojih tema) i rekla. Ko hoce neka pogleda moju temu Trenutak Istine.

jbga vidis da sam pismena i potkojena za boj sveti :D.
Ja ti lepo kazem da bzv bacas hejt, ja sam je mrzela npr pre 2 godine, tako da si ti sada na mom stupnju, ti si devojcica od 17 godina. To je tvoj uzrast. A ja vec imam 19 i vreme je da se neke stvari skapiraju.
Nisam fan inace, ne slusam grand.

to je vec druga prica, kakav primer im daje, jedno mogu da tvrdim da 90 posto stanovnistva jednostavno niej briga za buduce narastaje, pa tu spada i Karleusa. Mada mislim da bi se trebala uvestii cenzura, sto sam vec na par (svojih tema) i rekla. Ko hoce neka pogleda moju temu Trenutak Istine.

ма каквих 90% у каквим се круговима ти крећеш човече?? у интелектуалним круговима,карлеуша је обично ретардирано штрокаво говече,њој се једино диве цигани испод газеле:mrgreen:

ма каквих 90% у каквим се круговима ти крећеш човече?? у интелектуалним круговима,карлеуша је обично ретардирано штрокаво говече,њој се једино диве цигани испод газеле:mrgreen:

Poenta je u novcu ne u intelektualnim krugovima :lol:
A vecina intelektualaca ako nema sta da jede, ne moze ni da stvara intelektualne stvari :D. Ti mozes da ej mrzis do sutra, i opet ostaje cinjenica da je ona uspela da se probije.
A ti ne gledas to sa prave strane., Jer je intelekt produkt evolucije, a karleusa i tekako ima evolucioni i bioloski primat, Ona je svakako bioloski uspesna jedinka po svim merilima. Intelekt je sluga iskonskih nagona, ne cilj sam od sebe. Intelekt je sredstvo.

A vecina intelektualaca ako nema sta da jede, ne moze ni da stvara intelektualne stvari :D. Ti mozes da ej mrzis do sutra, i opet ostaje cinjenica da je ona uspela da se probije.
A ti ne gledas to sa prave strane., Jer je intelekt produkt evolucije, a karleusa i tekako ima evolucioni i bioloski primat, Ona je svakako bioloski uspesna jedinka po svim merilima. Intelekt je sluga iskonskih nagona, ne cilj sam od sebe. Intelekt je sredstvo.

A reci mi, zasto ona ne ode na plasticnu operaciju da poveca recimo, celo. Toliko je ruzno da joj mozebiti smeta...ne rAZLIKUJE SE NOS OD KOSE, OBRVE OD OCIJU, USTA OD NOSA, SVE JE DISPROPORCIONALNO I KAO IZ HORORA TRECERAZREDNOG!

значи пошто је та кур ва спавала са њих 20,дизала ноге кад год јој се намигне,вероватно има тону абортуса иза себе,она може да се пореди са електронским инжењером????:eek: мало сутра:rtfm: она је инцест друштва,неуспели абортус,и што је најгоре- квари омладину:ok:

значи пошто је та кур ва спавала са њих 20,дизала ноге кад год јој се намигне,вероватно има тону абортуса иза себе,она може да се пореди са електронским инжењером????:eek: мало сутра:rtfm: она је инцест друштва,неуспели абортус,и што је најгоре- квари омладину:ok:

Ti opet nemas dokaza sta je ona radila. A da ima tonu abortusa ne bi mogla da radja decu. Ne da moze da se poredi sa elektronskim inzinjerom vec ga svakako prevazilazi.
Trziste se formira na osnovu zakona ponude i potraznje.

Ti opet nemas dokaza sta je ona radila. A da ima tonu abortusa ne bi mogla da radja decu. Ne da moze da se poredi sa elektronskim inzinjerom vec ga svakako prevazilazi.
Trziste se formira na osnovu zakona ponude i potraznje.

она је на нивоу цигана испод газеле,а то што ти имаш катастрофалан систем вредности је тужно и трагично.тај силиконски скот је одвратан, намазан бездушан,уосталом као и већина спонзоруша тог ранга,почну са неким кримосима,а заврше са сумњивим бизнисменима или тупавим фудбалерима, пример за девојке како не треба да се ради:ok:

она је на нивоу цигана испод газеле,а то што ти имаш катастрофалан систем вредности је тужно и трагично.тај силиконски скот је одвратан, намазан бездушан,уосталом као и већина спонзоруша тог ранга,почну са неким кримосима,а заврше са сумњивим бизнисменима или тупавим фудбалерима, пример за девојке како не треба да се ради:ok:

Pa ako je to njoj Ok. ako je ona srecna, onda nemas ti pravo da joj se mesas u zivot alo??
Kakav je to primer malogradjanstva? Sta tig ledas sta ona radi? Njoj super ovako,
Ona ne gleda vas, vi gledate nju. Nju zable za vas, a vi pricate o njoj. Niko o vama ne prica, pricaju o njoj

a sta je tu cudno sve jedno ce ti ljudi da rade ono sto rade, mi cemo sedeti ispred kompijutera i plakati!

...ти не можеш ни да заплачеш,
шта се онда бринеш!

Tema je idiotska. Karleusa je suvi genije za svoj posao, to sto vama smeta sta ona servira narodu, to je druga prica. A neki komentari da to moze svako, ma daj brate, sta jedete gomna.
Lepo zena videla sta moze da prodje, skupila pare i eto. Pametna je za nesto, za drugo nije.
Mislim ONA JE PAMETNA, a narod koji radja po 20 toro dete JE GLUP, to je cinjenica.
ONA PEVA KUPUJE SEBI SKUPE STVARI, GLUPI NAROD PLACA.
Divim se karleusi. Na njenom lukavstvu i intelektu.

Јок, само ти се чини,
хајде из почетка, полако читај, па ако укапираш,
која је овде тема,...
напиши нам да знамо!

.п.с.
мало да ти помогнем,..тема није Карлеуша!

.

Pa ako je to njoj Ok. ako je ona srecna, onda nemas ti pravo da joj se mesas u zivot alo??
Kakav je to primer malogradjanstva? Sta tig ledas sta ona radi? Njoj super ovako,
Ona ne gleda vas, vi gledate nju. Nju zable za vas, a vi pricate o njoj. Niko o vama ne prica, pricaju o njoj

Uopste joj nije super, vidis da je ovamo dosla, nasutirali je iz Nemacke, dosadila i tamo!

најјаче да нормални људи гледају то. причају и о хашиму тачију па не значи да треба да је он идол српкињама

...ти не можеш ни да заплачеш,
шта се онда бринеш!

Јок, само ти се чини,
хајде из почетка, полако читај, па ако укапираш,
која је овде тема,...
напиши нам да знамо!

.п.с.
мало да ти помогнем,..тема није Карлеуша!

.

Ma skapirala sam, nego je bitno da objasnimo to oko karleuse. Jer je ona primer tog sloja. Al ja sam vec rekla da je 90 posto stanovnistva takvo, i da se ne lazemo bzv. Prodaje se ono sto se trazi. A ne kapiram parove koji na ivici bede radjaju 100 tine dece?? To je tako neodgovorno i odvratno od njihove strane. roditelje treba pobiti. ali deca nisu kriva.

Ma skapirala sam, nego je bitno da objasnimo to oko karleuse. Jer je ona primer tog sloja. Al ja sam vec rekla da je 90 posto stanovnistva takvo, i da se ne lazemo bzv. Prodaje se ono sto se trazi. A ne kapiram parove koji na ivici bede radjaju 100 tine dece?? To je tako neodgovorno i odvratno od njihove strane. roditelje treba pobiti. ali deca nisu kriva.

...то су ретки случајеви код Срба, да имају толико деце,
..али
зато је чест случај код Шиптара, Муслимана и Цигана

Међутим, да ли ти знаш да има породица које имају мање деце,
а да данас гладују и никога брига за то.
Нарочито тамо где један, па чак и оба родитеља остају без посла,...
а, кога је брига за то,...али
зато је некога брига, колики је хонорар за новогодишњу ноћ
или провизија од тендера..или дневница у Скупштини....

.

Tema je idiotska. Karleusa je suvi genije za svoj posao, to sto vama smeta sta ona servira narodu, to je druga prica. A neki komentari da to moze svako, ma daj brate, sta jedete gomna.
Lepo zena videla sta moze da prodje, skupila pare i eto. Pametna je za nesto, za drugo nije.
Mislim ONA JE PAMETNA, a narod koji radja po 20 toro dete JE GLUP, to je cinjenica.
ONA PEVA KUPUJE SEBI SKUPE STVARI, GLUPI NAROD PLACA.
Divim se karleusi. Na njenom lukavstvu i intelektu.

Bravo, pa ja im ovo govorim danima. :worth:

S tim da bih se izuzeo iz toga da joj se divim, ne divim se ali postujem sto se znala snaci.

Snašla se četvoronoške i to nije za divljenje. Koliko će ovaj brak potrajati, naravno saznaćemo jer biće to "važnija " vest od poskupljenja hleba , od otpuštanja radnika ili od neke teme nalik ovoj. Ima toliko važnijih i pametnijih stvari ali se u medijima namerno skreće pažnja na gluposti i forsiraju moralne i društvene nakaze ovog vremena. Dogadja nam se namerno ubijanje svega lepog, normalnog, svega što nas čini inteligentnim bićima koji trebaju ići uspravno kroz život.

Prenela sam ovaj tekst (apel) na jedan drugi sajt, i izuzetno sam zadovoljna, otislo je mnogo SMS-ova)

Medjutim, postoji veliko interesovanje i gradjana Crne Gore, ali ne znaju da li i oni mogu ucestvovati u akciji.

Ja mislim da mogu, verovatno ce im samo odbiti vise nego sto kosta SMS iz Srbije, ali, nisam sigurna.

Zna li neko nesto vise?!

Back