Po cemu cete pamtiti ovu godinu?Sta vam se lepo desilo a sta lose?Nova ljubav,vencanje..Meni samo lose,prosle nedelje najbolji prijatelj umro os infarkta,taman izasao iz depresij posle smrti svoje zene.Nadam se da cete vi barem pamtiti ovu godinu po lepim stvarima.
Po brizi za sestru. Hvala Bogu, sve je dobro proteklo.
Po tome, što sam končno počela bolje da spavam.
Dobila sam kg telesne mase, tek sada, nakon dve godine.
Što mi se čini, da ozdravljam, a ono ako ništa ne ide ništa na gore. Što sam se lavovski borila , gde sma shvatila, da šta god me strefi u Životu, do zadnjeg Momenta i Udisaja, da ću se uvek boriti. Da jednostavno sma ja Čovek gde Neuspeh nikada neće biti ocija..Dokle god me ima.
Po tome, što mi baka kuburi sa zdravljem, što je silno volim i što bih da je još dugo, dugo sa nama.
Po shvatanju prioriteta i presecanju nekih stvari. Po "spremanju" u svom Umu. Neke stvari mi više dušu ne jedu, i ne dotiču. Apsolutna ravnodušnost. Moja Savest je sada apsolutno mirna i pomirena, učinila sam sve šta sam mogla, nije više do mene.
Savladala sam svoje greške. Poraze. Shvatila u čemu sam sve ove godine grešila. U čemu su bili moji Porazi. Propusti.
Izliferovala sve lažne prijatelje i svakome zviznula šta mislim, bez Pardona. Nisam ništa "šminkala". Žao mi je, što sam nekima (za) zvučala grubo. To samo znači, da su Neki prešli granice pravila.
Naučila da volim Sebe.
Kada sam to sve naučila...Nebo mi je dalo privilegiju, da me zavoli Čovek, koji mi je pokazao šta znači biti voljena i sretna.
Sve u svemu, dve veoma teške godine su iza mene. Pune previranja na svim poljima. Sve mi je to na neki način (od )pomoglo. Svima koji u u tome svesrno učestvovali, hvala Vam. Na ovaj ili onaj način. Meni su samo dobro učinili. I boljim Čovekom me napravili.