Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579

Malopre sam zavrsila cetovanje s bivism deckom. On zivi u Izraelu. Bili smo pre nekih desetak godina zajedno, ali, iskreno, iako je bio sladak, mene on nije nesto preterano zanimao. Njegovi roditleji su bili veoma zatucani i stalno su komentarisali moju i njegovu vezu. Posebno, zato sto sam bila maloletna. Pa nije neka razlika desetak godina izmedju decka i devojke. Ja u toj vezi nisam videla vecnu ljubav, a to je ono sto trazim u svakoj vezi, jer je cela njegova porodica skocila na mene, jer sam hriscanka. To sada nije bitno napravila sam mali uvod, cisto da budete u toku, ako ste nesto propustili, posto ste primetili da se ni ja ne obracam redovno. Sada sam u vezi s jednim deckom. Vec dva meseca smo u vezi i veza je ozbiljna, ali kao i u svemu postoje neke male stvari, koje nam smetaju. O tom- potom, sada je pitanje ovaj moj bivsi decko. Posto je tamo divno vreme putovali su u Jerusalim. On ima neku dosadnu zenu, koja se stalno kezi i ima dosadnu decu. Sve im je u nekim kratkim nadimcima i macka i deca i ona i ona njega smara. Ona je poreklom iz Italije. Cudno mi je kako neki od tih krvozednih papa nije tu njenu porodicu sutnuo negde drugde da ne moram da slusam taj njen odvratni sicilijanski. I dete uci taj jezik.
Problem je moj odnos s njim. Kada cetujemo, on se ponasa, kao da sve znam o njemu, a ja sam prilicno zaboravila i tada me nije interesovalo, a sada me zanima, ali ne mogu da pitam, jer ce ispasti da mi nije stalo do njega i da mi nista ne znaci i da ga ne slusam, a ponekad ga samo gledam, jer je sladak, a te price o decijim bolestima i provala me me ne zanimaju bas preterano. Sta da radim? Kako da saznam jos neke stvari, koje me zanimaju, a da ne ispadne da ... pa to sto je.![]()
- - - - - - - - - -

Htela sam da idem da spavam, ali ne mogu da spavam, jer zelim da cetujemo jos, a on je morao da ide. Sva sam uzbudjena.![]()