Otvorenost u vezi/ Poverenje???

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Malopre sam zavrsila cetovanje s bivism deckom. On zivi u Izraelu. Bili smo pre nekih desetak godina zajedno, ali, iskreno, iako je bio sladak, mene on nije nesto preterano zanimao. Njegovi roditleji su bili veoma zatucani i stalno su komentarisali moju i njegovu vezu. Posebno, zato sto sam bila maloletna. Pa nije neka razlika desetak godina izmedju decka i devojke. Ja u toj vezi nisam videla vecnu ljubav, a to je ono sto trazim u svakoj vezi, jer je cela njegova porodica skocila na mene, jer sam hriscanka. To sada nije bitno napravila sam mali uvod, cisto da budete u toku, ako ste nesto propustili, posto ste primetili da se ni ja ne obracam redovno. Sada sam u vezi s jednim deckom. Vec dva meseca smo u vezi i veza je ozbiljna, ali kao i u svemu postoje neke male stvari, koje nam smetaju. O tom- potom, sada je pitanje ovaj moj bivsi decko. Posto je tamo divno vreme putovali su u Jerusalim. On ima neku dosadnu zenu, koja se stalno kezi i ima dosadnu decu. Sve im je u nekim kratkim nadimcima i macka i deca i ona i ona njega smara. Ona je poreklom iz Italije. Cudno mi je kako neki od tih krvozednih papa nije tu njenu porodicu sutnuo negde drugde da ne moram da slusam taj njen odvratni sicilijanski. I dete uci taj jezik.
Problem je moj odnos s njim. Kada cetujemo, on se ponasa, kao da sve znam o njemu, a ja sam prilicno zaboravila i tada me nije interesovalo, a sada me zanima, ali ne mogu da pitam, jer ce ispasti da mi nije stalo do njega i da mi nista ne znaci i da ga ne slusam, a ponekad ga samo gledam, jer je sladak, a te price o decijim bolestima i provala me me ne zanimaju bas preterano. Sta da radim? Kako da saznam jos neke stvari, koje me zanimaju, a da ne ispadne da ... pa to sto je. :heart:

- - - - - - - - - -

Htela sam da idem da spavam, ali ne mogu da spavam, jer zelim da cetujemo jos, a on je morao da ide. Sva sam uzbudjena.:heart:

Pa zavisi sta bi ti htela da znas o njemu.:per:

Ranije nisam htela da znam nista, a sada bih da znam sve. On je meni sve to ranije pricao, ali, iskreno, uopste nisam slusala i osecala sam da me davi sa svojim glupostima. Verujte mi, on je meni do pre par meseci bio "zadnja rupa na svirali", ali sada se dogadja nesto cudno i neobicno. Sve me zanima o njemu. Samo me ne zanima ona njegova dosadna zena, ona deca i dosadni troslovni nadimci. Ja bih njega htela da pitam sve zivo, ali ce ispasti da ga nisam slusala ranije. Uglavnom, prica mi o tome kako mu nedostajem, kako imam razumevanja, kako bi voleo da se vidimo. Prica o nasoj bivsoj vezi, kako je uzivao. Ja se nase bivse veza veoma slabo secam, jer sam imala mnogo momaka posle njega. Ipak, proslo je oko deset godina. Ja sam, kao i uvek imala mnogo razumevanja za njega, a to mu je ostalo u secanju, posto je sada sa zenom tiraninom, koja ga samo ispravlja i ceo njihov svet opisuje sa troslovnim nadimcima, sto me uzasno nervira.:heart:

Ma pitaj ga slobodno direktno samo nemoj da mu natapas sve, nego kroz pricu neku pitas ga direktno jedno, pa posle nesto drugo i tako, nista mu nece smetati da ti isprica sve opet.

Pitala bih ga ja, ali mi je malo glupo. Otkrice da mne tada nije zanimao. Jednom sam ga pitala, da li ima brata ili sestru (posto sam zaboravila :( ). On mi je rekao: "Daj, nemoj da me zezas!" i nastavio da prica o temepraturi nekog deteta ili njihove macke ili nekog iz komsilka, nisam bas shvatila. Posto je izgledao tako slatko na skajpu. Jao, on me toliko zacara kada ga vidim. A i ove price njegove su dosadne, ali mi se svidja pa tako, dok ga gledam nekako ne znam gde se nalazim, a sigurno me ne interesuje, kako su isli na neki izlet i kako se njegovoj zeni nisu dopali neki kolaci, koje je on pravio. Ja sam pomislila da bih ja jela te njegove bljutave kolace, iako sam veganka,a u njih idu jaja. :heart:

A sta ti zelis konkretno od njega? Da opet imate neku romansu ili?

Jel ti frka da te ne provali da se jos lozis na njega ??

Trenutno imam decka. Najverovatnije cu se udati za njega, ali ne znam, sta se to dogadja sa mnom i sta je zaista zelim od njega. Htela bih da budemo zajedno, ali me taj njegov brak koci. Ja ne znam sta on hoce od mene. I da. Velika mi je frka. Ja se drzim prilicno cooool u nasim odnosima. Smaram se dok mi prica te neke gluposti, ali zelim da dodje i da se ljubimo i mazimo i grlimo. Ne zelim da vidi da sam mnogo zaljubljena u njega, jer ga to mozda odbije. :heart:

Ako ne mozes, i zelis da pokrenes neku inicijativu... mozes da mu kazes indirektno- kao, kako mi je bilo lepo sa tobom ranije.... bas mi je zao sto si se ozenio.. itd. Pa vidi da li ce seon nadovezati na tu pricu...
ili direktno: Zelim da budem s tobom.... Ako kazes direto- dobices jasan odgovor- Ako bude NE, osetices se mozda kao dro*a, ali ces ga nakon toga izbiti iz glave...hahahha

Mada ti je moj savet da se okanes tog lika.... sta ces sa njim kad ma zenu i decu??? sta ce ti te komplikacije? Imas svog decka sada....

Ako ne mozes, i zelis da pokrenes neku inicijativu... mozes da mu kazes indirektno- kao, kako mi je bilo lepo sa tobom ranije.... bas mi je zao sto si se ozenio.. itd. Pa vidi da li ce seon nadovezati na tu pricu...
ili direktno: Zelim da budem s tobom.... Ako kazes direto- dobices jasan odgovor- Ako bude NE, osetices se mozda kao dro*a, ali ces ga nakon toga izbiti iz glave...hahahha

Mada ti je moj savet da se okanes tog lika.... sta ces sa njim kad ma zenu i decu??? sta ce ti te komplikacije? Imas svog decka sada....

Veruj mi da hocu da ga izbijem iz glave, ali ne znam kako.:heart:

Back