OTVORENO PITANJE ADMINISTRATORU....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 4554

Buduća legenda
Poruka
39.135
Dosada je ovaj forum imao izrazito ANTIPRAVOSLAVNI karakter, no ipak smo ulazili, u diskusiju sa muslimanima,pripadnicima različitih sekti,ali sve je to bilo u okviru EKUMENIZMA....
Neprijatno sam iznenađen,kada sam posjećujući danas ovaj FORUM KRSTARICE vidio masu TOPIKA,koji su plasirani od strane Satanista,u kojima se OTVORENO
govori o obredima inicijacije,prodaju duša đavolu,pljuje po svemu što je Hrišćansko,prije svega,a tek onda pravoslavno....
Obratio sam se Sizifu za objašnjenje.....Poruka mu je dostavljena (i primio ju je),on bi kao moderator moderator MORAO ADEKVATNO da reaguje.....Ali odgovora nema....
Znači li to da njegovo odbijanje da izbriše ove topike,predstavlja i njegovo slaganje sa svim tim... :shock:
Ukoliko je to tačno,mislim da biste morali ispitati njegov dalji moderatorski rad jer bi posledice za Krstaricu bile katastrofalne.... :shock:

еј бре, немој ти сатанисте да вређаш! :evil:
то што си муслиман, католик, православац или шта год већ, свађај се са људима који су друге вере, а не ту да одмах пребацујеш као да су сатанисти криви!

I Satanizam je vera/religija kao i svaka druga, zasto je diskriminisati?

Ma svi ste vi vernici isti u mojim ocima... Ako je osoba normalna, kakve veze ima koje je vere i da li uposte veruje... A ako nije, pa ni jedna religija, nauka itd. na svetu istoj ne moze pomoci... Dobro, mozda mogu da pomognu pojedini lekovi i elektro sokovi... Ali takve osobe tesko priznaju da su bolesne ;)

Incognito:
I Satanizam je vera/religija kao i svaka druga, zasto je diskriminisati?

Ma svi ste vi vernici isti u mojim ocima... Ako je osoba normalna, kakve veze ima koje je vere i da li uposte veruje... A ako nije, pa ni jedna religija, nauka itd. na svetu istoj ne moze pomoci... Dobro, mozda mogu da pomognu pojedini lekovi i elektro sokovi... Ali takve osobe tesko priznaju da su bolesne ;)

U pravu si tebi ni elektrošokovi nebi pomogli čim u isti koš stavljaš HRIŠĆANINA,MUSLIMANA,JEVREJA sa jedne i SATANISTU sa druge strane... :shock:

Farmaceut je potpuno u pravu
a vi treba da vidite razlike izmedju
religija i satanista .
Satanisti su društvo koje čini kriminalne radnje
bez obzira na njihova verovanja oni čine nedela opasna po život i zdravlje ljudi.
Ne bih se čudio da sutra dodje neki pedofil i vi da ga ladno primite jer on ima svoju veru i ubedjenja .

Christadelphian:
Farmaceut je potpuno u pravu
a vi treba da vidite razlike izmedju
religija i satanista .
Satanisti su društvo koje čini kriminalne radnje
bez obzira na njihova verovanja oni čine nedela opasna po život i zdravlje ljudi.
Ne bih se čudio da sutra dodje neki pedofil i vi da ga ladno primite jer on ima svoju veru i ubedjenja .
Podrzavam farmaceuta
Izbaciti sataniste sa ovog foruma!
Ne vredjamo mi njh,jel ste vi normalni,pa pogledajte sta je sve ona napisala za nas i nasu veru

:roll:

"...ovo što se sada dešava na FORUMU policijski je i sociološki problem....Znate i sami da su Satanisti na udaru,ne samo nas vjernika već i zemaljskih zakona, od strane policije zbog huliganstva na Grobljima i Crkvama"

To nisu Satanisti, to su anti-hrishcjani. Drazh spiritualnog Satanizma je u tome shto se vishe fokusira na paganske panteone (sumerija, egipat), nego na ovu judeo/hrishcjansku bljuvotinu.

"a vi treba da vidite razlike izmedju
religija i satanista."

Hehehe, ignoramusu, znash li ti uopshte shta znachi rech "religija"? Po dictionary.com religija znachi "Belief in and reverence for a supernatural power or powers regarded as creator and governor of the universe.". Dakle, nauchi se sopstvenom jeziku.

"Satanisti su društvo koje čini kriminalne radnje
bez obzira na njihova verovanja oni čine nedela opasna po život i zdravlje ljudi."

Ahaa, sada smo "drushtvo", zanimljivo :) Chekaj, pa ti se ovde opasno kontradiktujesh, prvo kazhesh "Satanisti su ovo", a onda kazhesh "bez obzira na njihova verovanja"? Od kog oblika konfuzije ti patish? Koja su to nedela? Koliko ja znam, hrishcjanska crkva je upravo TA koja je odgovorna za sve religijske ratove (a sada i islam)

"Ne bih se čudio da sutra dodje neki pedofil i vi da ga ladno primite jer on ima svoju veru i ubedjenja ."

Zashto bi? Pa pedofili nalaze utochishte obavijeni sveshtenichkim mantijama, to su hrishcjanska posla. Satanisti nemaju seksualne frustracije kao vi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back