OTVORENI DIJALOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
borac zasto ti meni brises stalno postove a nista nisam gori od drugih sa(ucesnika) u prepucavanju?

konstatovao sam nakon tvog upozorenja da caskam na temi vatikan da imam samo jedan+jedan (izbrisan) post i taj post si mi obrisala.

sto mi bre to radis?

borac zasto ti meni brises stalno postove a nista nisam gori od drugih sa(ucesnika) u prepucavanju?

konstatovao sam nakon tvog upozorenja da caskam na temi vatikan da imam samo jedan+jedan (izbrisan) post i taj post si mi obrisala.

sto mi bre to radis?

Pa verovatno ti brišem postove iz sledećih razloga:
1. kao spam
2, kao off topic
3. kao uvredu/provokaciju

Nije pitanje ko je "gori" od učesnika (u prepucavanju), već je reč o tome da prepucavanja ne treba ni da bude.

Pa verovatno ti brišem postove iz sledećih razloga:
1. kao spam
2, kao off topic
3. kao uvredu/provokaciju

Nije pitanje ko je "gori" od učesnika (u prepucavanju), već je reč o tome da prepucavanja ne treba ni da bude.

ja bih voleo da je tako, ali to je nemoguca misija.

ne bi da se raspravljam sa tobom, samo me interesuje zasto si obrisala post gde sam te demantovao da u pomenutoj temi uopste nisam ucestvovao u caskanju (nit je bio spam, nit off topic, nit uvreda) samo odgovor na upozorenje moderatora.
sad jedino ako ne smem ni to, reci, i necu vise da trazim svoja prava na krstarici, i onako niko nije prinudjen da bude korisnik iste.

ne bi da se raspravljam sa tobom, samo me interesuje zasto si obrisala post gde sam te demantovao da u pomenutoj temi uopste nisam ucestvovao u caskanju (nit je bio spam, nit off topic, nit uvreda) samo odgovor na upozorenje moderatora.
sad jedino ako ne smem ni to, reci, i necu vise da trazim svoja prava na krstarici, i onako niko nije prinudjen da bude korisnik iste.

To sam ja obrisala zato što je off topic i nema veze sa temom..složićeš se..:)

mislis il te neko ubedio?

Порекло славе и историјат

Постоје углавном два правца у испитивању њених корена: по једном, она је паганског порекла - словенског или грчког, а по другоме, она има Црквено утемељење и формира се, углавном у данашњем облику, у време духовних реформи у младој Жичкој, односно Пећкој Архиепископији, које је предузео и извео њен први Архиепископ - Свети Сава (XII век). По првом схватању, она је митолошког порекла и представља хришћанску адаптацију култа митског претка или кућног бога, а по другом, она је потпуно црквеног и библијског порекла, и типично црквеног значења и намене. Да је она митска по своме значењу и намени, она би била у потпуности окренута димензији прошлости и подземљу, подсвести и сл. - а она није таква, него представља типично верски узлет и молитвени разговор са одређеним светитељима, Анђелима и Богом. Када се у молитвама спомињу преци, њихов помен је типично молитвено присећање (саспомен, заједнички помен). То молитвено присећање предака је дужност Хришћана из најранијих времена, а не неко митско обраћање. Извесни елементи крсне славе, само су одраз свеукупности коју она има у виду и укључује у себе, и јасан показатељ који адекватно илуструје основну догму хришћанског натприродног откривења: да је Хришћанство вера искупљења. Зато све акте Крсне славе треба схватити као дело искупљења и као изображени и осмишљени природни основ који у вери натприродног Божијег откривења има своје право значење и праве перспективе - према натприроди и есхатону.
itd itd itd

Evo odgovora:
na poslednjoj stranici teme o Vatikanu napisao si sledeće:

"i ti si nasao da se raspravljas sa gatarom, ajd bre ne trosi uzalud energiju.
bogami ako ga uvati ona vucica medju svoje zube tesko njemu, mora da ispuni kvotu mrznje."

Obrisano je kao spam - što i jeste bio spam. Mada, moglo se definisati i kao uvreda.

Zatim sam ja napisala:
"@ Samson, neutral, Vlada: lepo ste se iscaskali na ovoj temi. Nemojte vise.
Javna opomena."
Upozorenje se odnosilo na poslednjih nekoliko postova, koji su izašli izvan okvira teme.

Odmah nakon mog upozorenja dodao si post u kome si dao redosled po učestalosti postova učesnika u diskusiji, gde se vidi da si imao 1+1 komentar.
Ali, i to je spam (i off topic), pa je i on obrisan. Jer, statistici o broju učesnika na temi o Vatikanu nema mesta. Ako si smatrao da sam te na neki način oštetila/dezavuisala/bila nepravična prema tebi, trebalo je da mi uputiš pp ili postaviš taj problem na ovoj temi.

U čemu je problem?

Poslednja izmena:
Evo odgovora:
na poslednjoj stranici teme o Vatikanu napisao si sledeće:

"i ti si nasao da se raspravljas sa gatarom, ajd bre ne trosi uzalud energiju.
bogami ako ga uvati ona vucica medju svoje zube tesko njemu, mora da ispuni kvotu mrznje."

Obrisano je kao spam - što i jeste bio spam. Mada, moglo se definisati i kao uvreda.

Zatim sam ja napisala:
"@ Samson, neutral, Vlada: lepo ste se iscaskali na ovoj temi. Nemojte vise.
Javna opomena."
Upozorenje se odnosilo na poslednjih nekoliko postova, koji su izašli izvan okvira teme.

Odmah nakon mog upozorenja dodao si post u kome si dao redosled po učestalosti postova učesnika u diskusiji, gde se vidi da si imao 1+1 komentar.
Ali, i to je spam (i off topic), pa je i on obrisan. Jer, statistici o broju učesnika na temi o Talmudu nema mesta. Ako si smatrao da sam te na neki način oštetila/dezavuisala/bila nepravična prema tebi, trebalo je da mi uputiš pp ili postaviš taj problem na ovoj temi.

U čemu je problem?

sad nema problema, dobio sam odgovor (ovo boldovano)

.
ja ne znam sto se vi uopste trudite..?
mislim vi moderatori..
tema "otvoreni dijalog" smislom i funkcijom moze da doprinese samo pod uslovom da PDF religija nije prepun religioznih fanatika.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back