OTVORENI DIJALOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koto... napisao sam odgovor munji na ono sto me je prozivao i zelim da mu odgovorim... jel tale magare moje nije uvreda.. hocu da cujem iz tvojih usta?
ja tu recenicu ne smatram uvredom. cak mi je simpaticna. a obrisala sam je danas, zato sto je beskonacno ponavljanje na ovoj temi, cisti spam..u religionu mozes dozivotno je ponavljas..
a iz potpisa skini moj nik. to nije dozvoljeno.

ja tu recenicu ne smatram uvredom. cak mi je simpaticna. a obrisala sam je danas, zato sto je beskonacno ponavljanje na ovoj temi, cisti spam..u religionu mozes dozivotno je ponavljas..
a iz potpisa skini moj nik. to nije dozvoljeno.

a ne koto.. nisam te pitao za region.... znas dobro ne vrdaj...ima post gde me covek proziva i iznosi insinuacije cak je danas opet obrisao najnormalniji post kao odgovor.

ne moze da tale magare moje bude na jednom forumu super a na drugom uvreda.... post je ovaj i kao super mod se izjasni jer mi je opet obrisan jos jedan post.

nije svaki film umetničko delo.......
ne, sa tvojom sestrom, odraslim muškarcem u telu devojčice je bilo sasvim drukčije..tale je bilo pristojno tepanje.........drugi put nađi barem fotku sa neta ženske osobe starije od 14 godina.....ako već ima 22 ( :
...ne radi se o "identifikacionim karateristikama glumca" nego o sjajnoj ulozi i tranformaciji koja je u funkciji uloge i verodostojnosti prikazivanje jedne istorijske ličnosti.....sve je u filmu sjajno....

koje je mesto na filozofiji na kojem ti možeš da pišeš osim u kafani...a da ima veze sa temom i da NEŠTO kažeš, a ne tiče se moderacije...i vređanja korisnika...??

znaci pitam te jasno i glasno... da li smem da mu odgovorim da spomenem tale magare moje i da necu biti banovan ili post da mi bude brisan. kazi da te svi ljudi ovde cuju.

on je danima mojoj sestri to ponavljao kao sto si videla...znaci kao sto si ti rekla da je tepanje izgleda da smem.

to je citat iz serije koju smo spominjali pre neki dan, vrlo simpatican, i prvo, nije upucen nikom direktno, drugo, NIKO TAJ CITAT NE MOZE SMATRATI UVREDOM.

znaci pitam te jasno i glasno... da li smem da mu odgovorim da spomenem tale magare moje i da necu biti banovan ili post da mi bude brisan. kazi da te svi ljudi ovde cuju.

on je danima mojoj sestri to ponavljao kao sto si videla...znaci kao sto si ti rekla da je tepanje izgleda da smem.
u kafani na filozofiji, naravno da mozes. ako je on to rekao korisniku, kao salu, onda treba i da primi salu.
na svakoj drugoj temi je spam.
i ovo je posednji put da ti kazem:
nemoj vise spominjati munju. ako imas primedbe na njega, prijavi administratorima.

eto mislim da smo sve zavrsili i ispostavilo se da sam kao po obicaju bio u pravu. ne znam zasto nismo to express mogli da uradimo nego da smaramo ostale korisnike danima kao ja sto sam mog prijatelja natakoTe koji je bio jako ljubazan da prenosi moje poruke i nazalost bio uklonjen zbog toga.

ostaje samo pitanje neopravdanog trajnog banovanja marldboy jer u svetlu ovoga sta je epilog njegova reakcija je opravdana posto znamo da je on covek principa i nece da se prepire oko necega ako nije siguran da je u pravu. ali.... posto to nije prvi put da se na njemu tj meni lome kola losih odluka moderatora krstarice bicu dzentlmen i oprosticu vam tu nesmotrenost.

ono na onom drugom pdf-u necu nikad.

poz moderatorskoj ekipi religije i nadam se da cete sledeci put biti ekspeditivniji i razumniji u ocenjivanju ponasanja korisnika ovog podforuma i pravilnije donositi odluke

vidim ja da ce ovaj pdf uskoro biti zatvoren, kao sto se to vec jednom desilo...

Jezik pregrizi...:sad2:

mislis koto, gde bi se vredjali?

Da budemo realni, na Religiji se vređa, al ni deseti deo kao na politici...:neutral:
I mislim da koncept vođenja ovog pdf-a daje mnogo bolje rezultate nego onaj na Politici...;)
Ili smo mi ovde na religiji specifična populacija korisnika Krstarice koja se nekim slučajem našla na jednom mestu..

Da budemo realni, na Religiji se vređa, al ni deseti deo kao na politici...:neutral:
I mislim da koncept vođenja ovog pdf-a daje mnogo bolje rezultate nego onaj na Politici...;)
Ili smo mi ovde na religiji specifična populacija korisnika Krstarice koja se nekim slučajem našla na jednom mestu..

dakle... toliko specificnu populaciju nigde nisam srela, pa ni na politici... tamo se zna zbog cega se vredjaju, a vi ovde, pooojma nemate...

Na politici je ko dobar dan sve po spisku :confused:

Na politici je ko dobar dan sve po spisku :confused:

Ово није тачно. Уствари, потпуно је нетачно. Три месеца пишем готово искључиво на "Политици" и нисам ниједном имао такве непријатности од корисника и модератора какве сам имао овде на "Религији", а писао сам о истим стварима.

da, smesno je , i zalosno, ali ne to sto se ljudi druze, vec konstanta paranoja da postoje povlasteni i oni drugi. to naprosto nije tacno.
ne pada mi na pamet da se branim, ili da branim bilo koga od moderatora. ljudi ovde nas poznaju dovoljno dugo, i dovoljno dobro, i znaju da li smo ili nismo objektivni.

У ово бих можда поверовао да се нисам на личном примеру уверио да није тако. А то што сам написао нисам ја измислио, нити би ми тако нешто уопште пало на памет, него ми је неколико чланова преко приватних порука скренуло пажњу на то. То јесте тако, а најбољи доказ је што су оба налога и "40-годишњег ратника" који псује мајку у славу срБства и 21-годишње девојчице која се занима за окултизам и говори другима да су "смарачи" још увек активни. Оба. А ја нисам измислио да се та особа лично познаје и сусреће са модераторима, већ су ми други то рекли и то је истина. Уосталом, само једном једином приватном поруком, а на савет једног члана, упућеном на праву адресу, био је решен проблем који су модератори овде буквално одбијали да реше. А читам и ово за ову казну од 10 дана за вређање и псовање мајке, у мом случају је та казна за онога који ме је вређао на исти начин била 2 дана и то такође тек након интервенције супермодератора и тек након неколико дана.

А осим тога, пост који си цитирала када си ми се обратила је, колико видим, фалсификат и код њега за име аутора уместо "Кротитељ" треба да стоји "Борац за права животиња", јер је мењањем реченица у њему поптуно измењен смисао онога што сам написао. Ја оно што пише у том цитату под мојим псеудонимом, нисам рекао.

Тема зилоти је раздвојена на две теме.
Молим припаднике две струје да не постују на теми струје којој не припадају, и да на својој теми не коментаришу супротну струју погрдно и вређајући, већ да своје ставове износе конструктивно.
Хвала.

Тема зилоти је раздвојена на две теме.
Молим припаднике две струје да не постују на теми струје којој не припадају, и да на својој теми не коментаришу супротну струју погрдно и вређајући, већ да своје ставове износе конструктивно.
Хвала.

Ispravna odluka Koto, kao i odluka taba da njihove teme nazove onako kako se zovu...Ubacivanjem bilo koje reči-ISTINITA ili ISTINSKA bilo bi dovedena u pitanje jedina prava pravoslavna Crkva na ovom prostoru-SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA! :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back