- Poruka
- 485
koto... napisao sam odgovor munji na ono sto me je prozivao i zelim da mu odgovorim... jel tale magare moje nije uvreda.. hocu da cujem iz tvojih usta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja tu recenicu ne smatram uvredom. cak mi je simpaticna. a obrisala sam je danas, zato sto je beskonacno ponavljanje na ovoj temi, cisti spam..u religionu mozes dozivotno je ponavljas..koto... napisao sam odgovor munji na ono sto me je prozivao i zelim da mu odgovorim... jel tale magare moje nije uvreda.. hocu da cujem iz tvojih usta?
ja tu recenicu ne smatram uvredom. cak mi je simpaticna. a obrisala sam je danas, zato sto je beskonacno ponavljanje na ovoj temi, cisti spam..u religionu mozes dozivotno je ponavljas..
a iz potpisa skini moj nik. to nije dozvoljeno.
nije svaki film umetničko delo.......
ne, sa tvojom sestrom, odraslim muškarcem u telu devojčice je bilo sasvim drukčije..tale je bilo pristojno tepanje.........drugi put nađi barem fotku sa neta ženske osobe starije od 14 godina.....ako već ima 22 ( :
...ne radi se o "identifikacionim karateristikama glumca" nego o sjajnoj ulozi i tranformaciji koja je u funkciji uloge i verodostojnosti prikazivanje jedne istorijske ličnosti.....sve je u filmu sjajno....
koje je mesto na filozofiji na kojem ti možeš da pišeš osim u kafani...a da ima veze sa temom i da NEŠTO kažeš, a ne tiče se moderacije...i vređanja korisnika...??
to je citat iz serije koju smo spominjali pre neki dan, vrlo simpatican, i prvo, nije upucen nikom direktno, drugo, NIKO TAJ CITAT NE MOZE SMATRATI UVREDOM.
u kafani na filozofiji, naravno da mozes. ako je on to rekao korisniku, kao salu, onda treba i da primi salu.znaci pitam te jasno i glasno... da li smem da mu odgovorim da spomenem tale magare moje i da necu biti banovan ili post da mi bude brisan. kazi da te svi ljudi ovde cuju.
on je danima mojoj sestri to ponavljao kao sto si videla...znaci kao sto si ti rekla da je tepanje izgleda da smem.
necevidim ja da ce ovaj pdf uskoro biti zatvoren, kao sto se to vec jednom desilo...

vidim ja da ce ovaj pdf uskoro biti zatvoren, kao sto se to vec jednom desilo...

Fino si ovo rekla, al... aj sad lepo priznaj šta si mislila.nece
gde bi se skupljali svi mi?![]()

vidim ja da ce ovaj pdf uskoro biti zatvoren, kao sto se to vec jednom desilo...

mislis koto, gde bi se vredjali?

od ljubavi do mrzenj samo korak nas delimislis koto, gde bi se vredjali?

Jezik pregrizi...
Da budemo realni, na Religiji se vređa, al ni deseti deo kao na politici...
I mislim da koncept vođenja ovog pdf-a daje mnogo bolje rezultate nego onaj na Politici...
Ili smo mi ovde na religiji specifična populacija korisnika Krstarice koja se nekim slučajem našla na jednom mestu..
I mislim da koncept vođenja ovog pdf-a daje mnogo bolje rezultate nego onaj na Politici...
Ili smo mi ovde na religiji specifična populacija korisnika Krstarice koja se nekim slučajem našla na jednom mestu..

Jezik pregrizi...
Na politici je ko dobar dan sve po spisku![]()
da, smesno je , i zalosno, ali ne to sto se ljudi druze, vec konstanta paranoja da postoje povlasteni i oni drugi. to naprosto nije tacno.
ne pada mi na pamet da se branim, ili da branim bilo koga od moderatora. ljudi ovde nas poznaju dovoljno dugo, i dovoljno dobro, i znaju da li smo ili nismo objektivni.

Тема зилоти је раздвојена на две теме.
Молим припаднике две струје да не постују на теми струје којој не припадају, и да на својој теми не коментаришу супротну струју погрдно и вређајући, већ да своје ставове износе конструктивно.
Хвала.

do sad sam samo brisala medjusobno prepucavanje.
od ovog trenutka, svaki post koji sadrzi i jednu uvredu za suprotnu stranu, bice kaznjen.