OTVORENI DIJALOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pretnje ne pale...

jel ti ikad mozes da napises ijedan post meni a da nemas trip da me provociras. zapamti ja ne pretim, ja sve sto kazem i uradim. rekla si mi jednom, ako neces da budes sa nama da idem sa foruma. ja nisam deo "vas" i nikad necu to biti. ja sam uvek bio svoj i hvala bogu na tome.

u nestrpljenju ocekujem da proveris i da izvestis da li je post bio za trajni ban ili ne. bez osvrta na mene i moju psiho sliku u tvojim ocima.

Antoniuss i krotitelju, ako imate neke neraščišćene račune, molim vas da to rešite putem privatnih poruka.

Опет нека колективна опомињања? Е па, ја тебе молим да ме ни на који начин не доводиш у везу са својим пријатељима таквог соја нити да такав контакт сугеришеш. У реду? Ја са њим никакав контакт нити имам нити желим, а за његово понашање и обраћање мени се обрати њему. Можеш и преко приватних порука. Да ли је опет извршио повреду правилника који се односи на вређање? Јесте. Да ли је кажњен? Није. Да ли сам ја прекршио тиме што сам споменуо нешто што ти лично и остали модератори и компанија већ знате (да пише под именом "Мама Кали" и представља се као 21-годишња девојчица)? Нисам. Шта сад с тим?

imam pravo da kritikujem moderatore i zato je tema i otvorena... ti nemas pravo da dajes moj psiho profil i ako sledeci put se drznes da se pravis pametna na taj nacin ja cu dati tvoj pa ces plakati tri dana...

pretnje ne pale...

jel ti ikad mozes da napises ijedan post meni a da nemas trip da me provociras. zapamti ja ne pretim, ja sve sto kazem i uradim. rekla si mi jednom, ako neces da budes sa nama da idem sa foruma. ja nisam deo "vas" i nikad necu to biti. ja sam uvek bio svoj i hvala bogu na tome.

u nestrpljenju ocekujem da proveris i da izvestis da li je post bio za trajni ban ili ne. bez osvrta na mene i moju psiho sliku u tvojim ocima.
komunikacija je dvosmerna ulica.

А ја имам овакав предлог. Ако се модератори овог форума са својим пријатељима на тим чувеним кафама састају у Београду у неко пристојно време, волео бих да ме о томе идући пут обавесте. Не бих се задржавао, нити упознавао (нити имам жељу), нити покушавао да уђем у ваше мало друштво, али желим да вам платим више ту кафу и скинем више то са списка, јер је то овде, колико видим, нешто што се једино цени. Уопште није битно ко сам и шта сам и чиме се бавим, да то желим да урадим, писао бих под именом и презименом на ауторским сајтовима и блоговима, овде сам дошао да се укључујем у расправе анонимно, због тема о којима сам имао шта да кажем, а теме и текстове по форуму више читам него што пишем по њима. Колико видим по овој бруци овде, боље би било да и остали чине тако. А ово стварно да није жалосно, било би смешно.

da, smesno je , i zalosno, ali ne to sto se ljudi druze, vec konstanta paranoja da postoje povlasteni i oni drugi. to naprosto nije tacno.
ne pada mi na pamet da se branim, ili da branim bilo koga od moderatora. ljudi ovde nas poznaju dovoljno dugo, i dovoljno dobro, i znaju da li smo ili nismo objektivni.

aj da ti nacrtam....

zalazem se za forume bez ikakvog moderisanja...svi to znaju ovde. tad je najzabavnije i ljudi daju sebe celog sto moze da bude lose ali po meni moze i dobro... ali to ne moze iako je sjajno funkcionisalo pre dve godine na politici.... najvise postova je bilo, ozbiljni ljudi su sedeli nocu i pisali ko sumanuti... ali posto ne moze onda cu svakim bogovernim minutom da ih podsecam na pravilnik koji ne postuju prema svima na isti nacin.

odgovor na provokaciju je jedno
odgovor na splacinu je drugo
nicim prozvan doci na temu i psovati najgore nekoga iz cista mira nema veze sa icim od ovoga i to mora da se sankcionise....

Да... сећам се тог одличног периода... једино што никако не могу да се сетим то је КОЈИ је корисник дошао и почео да предлаже да се изабере модератор...:lol: радо би му *ебо све по списку...:evil:

e da..mala tal, oko koje se digla toliko prasina..
ukoliko nastavi da spamuje forume, bice trajno banovana

mala tal... znaci da si priznala da je ipak mala i da je zensko a ne da sam to ja kao sto tvrdi moderator munja danima i jos pravi od toga cirkus na svom forumu vredjajuci je da je magare

p.s. ne pada joj na pamet da a napise ista vise ovde jer pise na bureku gde moderatori imaju potpuno druge standarde nego ovde... samo mi je rekla da ja nisam izgleda normalan kad sedim ovde i trpim ova izivljavanja.... verovatno i nisam.

Poslednja izmena od moderatora:
znaci da sam ipak bio u pravu sto teskog srca morate da priznate.

sad bi bilo dobro da mi objasnis razliku trajnog ban marlYdboya i desetodnevnog flpflp sa citatima postova i njihovom analizom zasto je ovo za 10 dana a ono za trajni ban.

hvala.
korisniku flpflp je ovo prvi ovakav ispad, i zato je kazna deset dana.
trajni ban niku marlydboya je posledica vredjanja moderator, sto sam vec rekla.

mala tal... znaci da si priznala da je ipak mala i da je zensko a ne da sam to ja kao sto tvrdi moderator munja danima i jos pravi od toga cirkus na svom forumu vredjajuci je da je magare

sledeci zahtev... sankcionisanje munje kao moderatora jer posle onoga sto je radio s bezrazloznim brisanjem mojih postova o budizmu gde sam mu pruzio ruku pomirenja da ga ne skinu tripovanjem da sam ja ta mala tal vredjao je danima i provocirao bez ikakvih reperkusija a nju banovao kada mu je odgovorila da je mator.

p.s. ne pada joj na pamet da a napise ista vise ovde jer pise na bureku gde moderatori imaju potpuno druge standarde nego ovde... samo mi je rekla da ja nisam izgleda normalan kad sedim ovde i trpim ova izivljavanja.... verovatno i nisam.
nisam ja priznlaa nista. mozda je mala, mozda si ti, ne zanima me.
moderator moonja nije tema na ovom podforumu, i sve prituzbe na njega mozes upputiti administraciji.
sto se fazmoznog vredjanja tice, rekao je
sine tale, magare malo..
to je citat iz serije koju smo spominjali pre neki dan, vrlo simpatican, i prvo, nije upucen nikom direktno, drugo, NIKO TAJ CITAT NE MOZE SMATRATI UVREDOM.
za razliku od odgovora nika tal koja ga je posle toga nazvala svinjom..

i ne videh koto te postove za koje si me stavila u isti kos sa flpflp gde iz cista mira neprozvan i isprovociran bilo cim vredjam bilo koga ovde na taj primitivan i oduran nacin kao ona sto radi....
ja nikoga ne trpam nigde. svi ste vi odrasli ljudi, svesni sta pisete..

korisniku flpflp je ovo prvi ovakav ispad, i zato je kazna deset dana.
trajni ban niku marlydboya je posledica vredjanja moderator, sto sam vec rekla.

nisam ja priznlaa nista. mozda je mala, mozda si ti, ne zanima me.
moderator moonja nije tema na ovom podforumu, i sve prituzbe na njega mozes upputiti administraciji.
sto se fazmoznog vredjanja tice, rekao je
sine tale, magare malo..
to je citat iz serije koju smo spominjali pre neki dan, vrlo simpatican, i prvo, nije upucen nikom direktno, drugo, NIKO TAJ CITAT NE MOZE SMATRATI UVREDOM.
za razliku od odgovora nika tal koja ga je posle toga nazvala svinjom..

ja nikoga ne trpam nigde. svi ste vi odrasli ljudi, svesni sta pisete..

pa sto ne postavis sta je rekao marlyDboy da vidimo. toliko si bila zauzeta da ga pod hitno banujes da nisi ni u akcijam zapisala zbog cega.

moderator munja je tema broj jedan. jer cela prica nije krenula zbog flpflp vec zbog njega i njegovog izivljavanja na filozofiji i vredjanja. i to pitanje sam postavio na filozofiji a on je konstantno to brisao. posto je borac mod na oba foruma postavio sam ovde i onda je dosla ta sto kazes da joj je prvi ispad i rekla to sto je rekla. i posle brisanja ponovilo slicno jos jednom. i analitik rekao da sam derpe i to nisi sankcionisala.

koliko ja znam moderator sakal je skinut jer me je banovao iz cistog mira sto je pomislio da sam weisshaupt...ili i to lazem koto? kakva je razlika njega i munje? on barem nikad nije tako vredjao ljude.

a sto se tvoje odbrane munje sa citatom iz filma hoces da ja npr. citiram film variola vera i sta rade serbedzija kaze za ovakve stvari sta ovde govoris a kazes da nisu tema? i ono sto munja govori da je u mojoj sestri od 22 godine a za koju kaze da ima 14 chuchi neki muskarac i da oboje imaju magarece usi. iz kog je to filma koto? obrazuj me jer sam neobavesten bas iz te oblasti umetnosti.

ja sam vise nego svestan sta pisem ali ti nazalost nisi kada branis neodbranjive stvari.

poslednji put ti kazem.
moderator moonja nije tema na ovom pdf.
ps. sakal nije skinut sa mesta moderatora zbog jednog pojedinacnog slucaja, vec zbog niza okolnosti, i u dogovoru sa administracijom.

nazalost, ne mogu da pronadjem gde te je analitik nazvao pederom.
da li bi mogao da mi pomognes, i das mi datum, vreme?
sta ja mislim, potpuno je irelevantno..a i ne mogu napisati, jer je zabranjeno vredjati korisnike

isto... ja da ti trazim uvrede koje je on uputio meni a koje su obrisane :lol:

jel sam ja super mod ili ti? ok daj mi tvoj log i sifru pa cu da ti nadjem....

tale magare jedno malo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back