Otvoren prvi vrtić za homoseksualce: "Ovaj projekat bi trebalo da da primer kako je to biti gej"

deciji gej vrtic?

cista bolest
nažalost nije...postala je tržišna potreba.

po meni ni odrasli ne bi trebali da pokazuju javno svoje seksualnosti a kamoli decu da sortiraju. ali već postoje sredine u kojima su isključivo oni koji postoje zbog duge i oni koji misle da su sami uz dugu...a duga je duga...novine ne? ****** vas sve duga...
mogla bi neka kiša da padne na Ibici golih grudi ...

Bas je nadzak tema, skoro pa usmerava ka patologiji , a onda se tu umuva sve.....

Ja ne bih dozvolio postojanje gej vrtica iz motiva zastite dece, i to vrlo ozbiljno bih to zabranio....ne kao slobodu izbora, nego kao pravo deteta da ne bude opsednuto seksualnoscu dok je jos dete...

Nisam za to da se lincuju ljudi , ipak mi je bitnije da se ne ubacuje toliko osvete i besa i mrznje, cak ni kad je pedofilija u pitanju, pa onda ni ovo oko gej vrtic promotivaca...
Ali za ozbiljno blokiranje zivota i rada i kaznu za takve jesam....
Sloboda govora je ok, ali treba definisati i prava deteta ali iz ugla deteta...

Cak i heteroseksualci su mi na meti , narocito balkanci sa svojim dete mora da bude zilavo pa ga onda oblikuju u pajsera agresivnog da lici na njih , podrigle majmune....i uvek se tu umetne i prevara i kriminal..

Gospođica Hippo je odlična varijanta. :D
Šta joj fali?

13269DEC-7240-4C8E-9202-999C125EA496.jpeg

Знам да то ниједном Шваби не би никад пало на памет, али зар не може неки Србин на привременом раду у Њемачкој (а који је и васпитач по професији) поднијети молбу за запослење у том вртићу па кад добије написмено да не може ту радити јер тај вртић запошљава искључиво ЛГБТ раднике, онда да их лијепо тужи за дискриминацију због сексуалног опредјељења по свим тим дивним слободарским и демократским законима које су у међувремену исподоносили, а? :mrgreen:

Poslednja izmena:
Знам да то ниједном Шваби не би никад пало на памет, али зар не може неки Србин на привременом раду у Њемачкој (а који је и васпитач по професији) поднијети молбу за запослење у том вртићу па кад добије написмено да не може ту радити јер тај вртић запошљава искључиво ЛГБТ раднике, онда да их лијепо тужи за дискриминацију због сексуалног опредјељења по свим тим дивним слободарским и демократским законима које су у међувремену исподоносили, а? :mrgreen:
Jel dozvoljeno strejtu u gej barovima da udje, ne znam da li vazi i koliko je primenjljivo pravilo kucnog reda u javnim prostorima i firmama..

Firma ima pravo da uredi kome ce d pruza servise kome nece, ali to mora jasno da napise...
Ne znam da li mora biti ispunjeno da mora svima....
Ulaz za zene 10 za muskarce 25 je dovoljno jasno napisano na mnogim mestima...mada je obicno ulaz za zene besplatan...

Нисам схватила да ли су то деца из геј заједница, или деца за које је неко много паметан утврдио да нагињу ка геј оријентацији...
Zarad razjašnjenja , u tekstu se kaže da će te vrtiće pohađati i ona deca koja potiču iz LGBT-i zajednica kao i ona koja dolaze iz normalnih brakova tj. zajednica. Prema tome kažu da u vrtiće primaju svu decu čiji roditelji to žele. A kažu da će ti vrtići pripremiti decu i " dati primjer kako je to biti gay ili lezbijka... da bi mališanima kasnije bilo lakše da prihvate ako shvate da nisu heteroseksualci ."

website

Diretor gej i lezbo vrtića Marsel de Grot koji nadgleda projekat.

Ахаааа...а да деца иду у нормалне вртиће, па да касније схвате шта је сексуална оријентација...оно, кад је време, кад их стварно занима?
Не може то?
Онда ништа.
Нека гледају како све што су последњих деценија постигли пада у воду.

Ахаааа...а да деца иду у нормалне вртиће, па да касније схвате шта је сексуална оријентација...оно, кад је време, кад их стварно занима?
Не може то?
Онда ништа.
Нека гледају како све што су последњих деценија постигли пада у воду.
Što znači da je odluka na roditeljima . Da li će svoje dete predaju gej lezbo vrtićima ili će upisati u neke druge. Ljudi iz oformljenih vrtića se hvale da su prikupili 95 mališana a za pretpostaviti je da će širiti broj objekata.

Продају се лутке деце за сексуалне фантазије. Ако неко каже да је теорија завере да се по већој цени купују жива деца у исте срхе невероватно је шупаљ.

Prilozi

• Screenshot_20230727_150847_Chrome.jpg
    Screenshot_20230727_150847_Chrome.jpg
    60,7 KB · Pregleda: 3
  • Screenshot_20230727_150823_Chrome.jpg
    Screenshot_20230727_150823_Chrome.jpg
    57,2 KB · Pregleda: 3
  • Screenshot_20230727_150811_Chrome.jpg
    Screenshot_20230727_150811_Chrome.jpg
    66,6 KB · Pregleda: 3

Back