al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
takvima kao sto si ti treba otvoriti javnu kuci ispred samih vrata...da ti deca tu svakodnevno prolaze...sigurna sam da se ne bi bunio...
Ne bih , dapače.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takvima kao sto si ti treba otvoriti javnu kuci ispred samih vrata...da ti deca tu svakodnevno prolaze...sigurna sam da se ne bi bunio...
Ne bih , dapače.
Koliko sam razumeo taj kupleraj se nalazi preko puta Matematičke gimnazije, Pedagoške akademije i u blizini Tesle i porodilišta.takvima kao sto si ti treba otvoriti javnu kuci ispred samih vrata...da ti deca tu svakodnevno prolaze...sigurna sam da se ne bi bunio...
Добро си разумео.Koliko sam razumeo taj kupleraj se nalazi preko puta Matematičke gimnazije, Pedagoške akademije i u blizini Tesle i porodilišta.
Koliko sam razumeo taj kupleraj se nalazi preko puta Matematičke gimnazije, Pedagoške akademije i u blizini Tesle i porodilišta.

Да ,Ал Банди и Руског Дома и Вазнесењске Цркве.Мора бити да се страшно осећате због тога што то још увек постоји у "свецком Београду",јел да?I Ruskog Doma,to je najstrašnije .![]()
Oće zlikovci sotonski da umesto acid Žigonke idol mladih bude Divine iz Wotersovih Pink Flamingosa .![]()
Да ,Ал Банди и Руског Дома и Вазнесењске Цркве.Мора бити да се страшно осећате због тога што то још увек постоји у "свецком Београду",јел да?

Droge nisu dozvoljene ,osim u Holandiji i to sve manje i donendavno u jednom kvartu u Kopenhagenu ,a dozvoljene su od skora recimo u Češkoj koja nije monarhija ,
ali nema sumnje da je pederluk najrazvijeniji upravo u evropskim monarhijama i da su tamo najdalje odmakli u promovisanju takzovane lgbt populacije i njihovih prava,a perjanice su Holandija,Danska,Švedska,Španija i Belgija , a Norveška je tu u vrhu.
Dakle homoseksualna emancipacija i promocija u Evropi je par excellence monarhistička tekovina , zato oni nisu ni voleli Ćopavog Zagorca , jer kod njega ne samo da nije bilo ovakvih monarhističkih gay centara,klubova,hostela u kuleraja , nego je čak i sam homoseksualizam bio zakonski sankcionisan .
Koliko sam razumeo taj kupleraj se nalazi preko puta Matematičke gimnazije, Pedagoške akademije i u blizini Tesle i porodilišta.
Zašto ? Postoje i u drugim razvijenijim i uredjenijim zemljama od Srbije i crkve i strani domovi kulture i gay hosteli,pabovi ,noćni klubovi ,univerziteti ,škole ... a sve to na malom prostoru relativno, u nekim , doduše monarhističkim zemljama, je to čak i toliko izmešano da se u crkvama čak venčavaju ****** i lezbe , a negde su čak i sveštenici muželožnioci ,al deklarisani , ne ispod žita ko Pahomije i Kačavenda , pa nikom ništa ...
Ako čeljad nisu besna, kuća nije tesna!![]()
Ма деца су без везе набеђена да су осетљива, они воле хорор, фрикове и остало са аде Др Мороа, па и српске гејеве.
Уосталом свако ко иде на те математичке смерове је већ изопачен, као и они ужасни људи што се баве компјутерима итд

To mi nikako ne ulazi u glavu.
Otkad je počela svetska ekonomska kriza, živi se bukvalno triput gore. Narod je katastrofalno osiromašio. Nije bilo nijednih socijalnih protesta većeg formata, niko se ne budni zbog siromaštva i bednog života.
Isporučen je ceo vojni i politički vrh u Haag i to je prošlo uz neke demonstracije od par hiljada ljudi i svi su to zaboravili.
Kosovo je otišlo niko nije ni pisnuo.
Političari kradu, dešavaju se ogromne afere i lopovluci zbog kojih bi u drugim zemljama letele glave. Prodaju se preduzeća koja smo svi godinama stvarali. Niko ništa.
A jedine opasnije demonstracije zadnjih godina su bile one 2010. kad je bio gej prajd. 20 000 ljudi bilo na porodičnoj šetnji,a sutradan 7000 ljudi jako nasilnih koji zamalo da sruše ceo sistem, i to bi uspeli da urade da su bili malo bolje organizovani u tom cilju.
I ponovo ako muželožnici budu paradirali bit će problema. Sve drugo će se prećutati a to ne.
Centar će se nalaziti u Ulici kraljice Natalije i namenjen je samo za LGBT ljude, tako da neće moći da ga posećuju heteroseksualci.
.
Ма деца су без везе набеђена да су осетљива, они воле хорор, фрикове и остало са аде Др Мороа, па и српске гејеве.
Уосталом свако ко иде на те математичке смерове је већ изопачен, као и они ужасни људи што се баве компјутерима итд