Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitam se kako misle da ih zaštite?
Biće policije i žandarmerije kao oko američke ambasade za vreme derbija.

Ово је уједно и ПРВА ПЕДЕРСКА ЈАВНА КУЋА У јЕВРОПИ....... нормално ДА НАША ВРЕДНА ПОЛИЦИЈА ТРЕБА ДА ЧУВА ПЕДЕРЕ ДОК СЕ ПЕДЕРИШУ:

v292331p0.jpg
Први геј центар у Европи (Фото: Мондо)

Po komentarima mnogih izgleda se samo na to misli, šta se to uzbudljivo dogadja u tom tajanstvenom svetu kome ne mogu da pristupe.
To nije ulica to su 4 zida. A tamo ne može da se gleda i uživa potajno iza maske mržnje. : ))

a sta je tu uzbudljivo i tajanstveno leba ti? gomila promiskuitetnih kreatura se skuplja da bi praktikovala protivprirodni blud...
tebi je to uzivanje?

a sta je tu uzbudljivo i tajanstveno leba ti? gomila promiskuitetnih kreatura se skuplja da bi praktikovala protivprirodni blud...
tebi je to uzivanje?
Meni ne, ja sam heteroseksualna i nemam ništa protiv njihovih okupljanja i na ulici i u nekom prostoru, ali je očigledno zanimljivo vama koji se navodno zgražavate.
Hteli ste da idu u 4 zida, sad vam ni to ne valja. Očigledno je da vas taj svet uzbudjuje na neki način. : ))

Meni ne, ja sam heteroseksualna i nemam ništa protiv njihovih okupljanja i na ulici i u nekom prostoru, ali je očigledno zanimljivo vama koji se navodno zgražavate.
Hteli ste da idu u 4 zida, sad vam ni to ne valja. Očigledno je da vas taj svet uzbudjuje na neki način. : ))

ti ne mozes da zamislis koliko dobro ja poznajem taj svet i bas zbog toga tvrdim da je izopacen...

jel tebi jasno da su otvorili legalnu javnu kucu gde ce se mladi deckici prodavati matorim perverznim pedercinama i pedofilima?

]ti ne mozes da zamislis koliko dobro ja poznajem taj svet[/U] i bas zbog toga tvrdim da je izopacen...

jel tebi jasno da su otvorili legalnu javnu kucu gde ce se mladi deckici prodavati matorim perverznim pedercinama i pedofilima?

Na koji način si ga upoznala? Baš bih volela da mi to objasniš.
Prodaju se i mlade devojke matorcima perverznim pa ne dižete dreku. I to se prodaju javno svuda. Za pićence u nekoj zadimljenoj rupčagi i vožnjicu...

Na koji način si ga upoznala? Baš bih volela da mi to objasniš.
Prodaju se i mlade devojke matorcima perverznim pa ne dižete dreku. I to se prodaju javno svuda. Za pićence u nekoj zadimljenoj rupčagi i vožnjicu...

upoznala sam ga na taj nacin sto radim sa njima, sto ih lecim...

naravno da se i mlade devojke prodaju i naravno da se i zbog toga dize dreka ali ovde je u pitanju protivprirodan blud...otvarajuci ovaj klub su bukvalno legalizovali prostituciju...

upoznala sam ga na taj nacin sto radim sa njima, sto ih lecim...

naravno da se i mlade devojke prodaju i naravno da se i zbog toga dize dreka ali ovde je u pitanju protivprirodan blud...otvarajuci ovaj klub su bukvalno legalizovali prostituciju...

Od čega ih lečiš? Od homoseksualizma? Ili postoje posebni lekari za gejeve i kad gej muškarca nešto zaboli on ide kod vas gej doktora, tj doktora za gej populaciju?

Po komentarima mnogih izgleda se samo na to misli, šta se to uzbudljivo dogadja u tom tajanstvenom svetu kome ne mogu da pristupe.
To nije ulica to su 4 zida. A tamo ne može da se gleda i uživa potajno iza maske mržnje. : ))
Да ли си ти уопште прочитала шта је сврха постављања камера и њихова намена?

Teško geju koga ti lečiš obzirom na stavove koje o njima imaš.
Pomoć im je zagarantovana. : ))

Vidiš, ja imam gej prijatelje i znam ih kao ljude ne kao pacijente. Nemaju tri glave i ne ujedaju.

a ko ti kaze da ja nemam prijatelje medju njima?

zapamti, mrzi se bolest a ne bolesnik..ja mislim da su oni bolesni i to svoje misljenje sam formirala na osnovu svog iskustva...to je moje pravo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back